Werkgebied

Werkgebied

Duurzame metaalrecycling in uw regio

Als metaalrecyclingsbedrijf is Yellow Metals actief in een groot werkgebied. Wij bedienen verschillende steden en gemeenten en werken samen met bedrijven en particulieren om hun metaalafval op een duurzame en verantwoorde manier te recyclen.

Om het u gemakkelijk te maken hebben wij op onze website verschillende landingspagina’s voor de verschillende steden in ons werkgebied. Op deze pagina’s vindt u alle informatie die u nodig heeft over onze dienstverlening in uw stad, inclusief onze actuele tarieven, openingstijden en contactgegevens. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en kunt u snel en gemakkelijk gebruik maken van onze services.

Of u nu een bedrijf bent dat regelmatig metaalafval produceert of een particulier die af en toe wat oude metalen heeft liggen, bij Yellow Metals kunt u altijd terecht voor een snelle en professionele afhandeling van uw metaalafval.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons werkgebied of onze dienstverlening. Wij helpen u graag verder.

Heeft u interesse in onze oud ijzer ophaaldienst, heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u ons contactformulier invullen of contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Wij staan altijd klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

800

Tevreden klanten