Diensten pagina

Sloopwerk?
Yellow Metals

Dé lokale specialist voor ál uw sloopwerken

Regio Haarlem – Amsterdam

Naast het ophalen en recyclen van oud ijzer en metalen is de secundaire tak van Yellow Metals sloopwerk. We onderscheiden ons door een breed scala van sloopwerkzaamheden. Van het leegsnijden van een liftschacht tot het casco opleveren van kantoorpanden (en kraanwerk), bij Yellow Metals kan het allemaal. Hier geeft u uw project uit handen aan een professioneel bedrijf. Wij werken uitsluitend met ervaren slopers die secuur te werk gaan met oog voor het resultaat.

Yellow Metals is een ervaren sloopbedrijf actief in de regio Haarlem, Amsterdam en omgeving. Wij worden ingeschakeld voor de meest uiteenlopende sloopprojecten. Dankzij onze apparatuur en techniek kunnen wij in korte tijd een groot aantal objecten slopen en afvoeren. Onze experts beschikken over de kennis en de vaardigheid om veilig om te gaan met alle soorten objecten, waaronder verouderde huizen, stallen, magazijnen en fabriekshallen. Natuurlijk zijn wij ook inzetbaar voor het strippen van gebouwen of renovatie en kleine sloopwerkzaamheden.

Duurzaam en milieubewust slopen.

 • Totaalsloop
 • Renovatiesloop
 • Constructiesloop
 • Kraanwerk
 • Hakwerkzaamheden
 • Snijbranden
 • Duurzaam slopen
 • Asbestverwerking

Nachtdiensten zijn bij ons gewoon en kunnen altijd worden aangevraagd.

Sloopbedrijf

Wat kunnen wij voor u doen?

Ons team beschikt over de juiste apparatuur en knowhow om sloop en verwijdering op een veilige en professionele manier aan te pakken. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het afval en zorgen ervoor dat het op de juiste manier wordt verwerkt.

Onze diensten omvatten:

 • Sloop van grote en kleine structuren
 • Sloop van verontreinigde gebouwen
 • Recycling van staal
 • Gespecialiseerde sloop- en constructieoplossingen
Yellow Metals

Klantenservice

Residentiële Sloop

Ons team van getrainde sloopspecialisten kan het slopen van residentiële gebouwen snel en vakkundig uitvoeren. Wij zijn in staat om alle taken op een veilige en milieuvriendelijke manier uit te voeren. Ons team van opgeleide ingenieurs, bouwvakkers en sloopspecialisten is in staat om elke klus te klaren. Met behulp van onze apparatuur en technologie kunnen wij in korte tijd een groot aantal gebouwen slopen. Onze experts hebben de kennis en vaardigheid om veilig om te gaan met alle soorten gebouwen, waaronder oude huizen en schuren, maar ook magazijnen en fabrieken.

Renovatie Sloop

Slopen is een essentieel onderdeel van een aantal renovatieprojecten. Het proces kan echter gevaarlijk, frustrerend en duur zijn. Als het niet goed wordt gedaan, kan het uw hele renovatieproject in de kiem smoren. 

Het is een goed idee om een sloopbedrijf in te schakelen om u te helpen met uw sloopwerk bij renovaties. De professionals van Yellow Metals zorgen ervoor dat u helemaal tevreden bent met het resultaat. Ook kunnen wij u deskundig advies geven over wat u voor, tijdens en na het sloopproces moet doen. Als u van plan bent om te gaan slopen in de regio Haarlem of Amsterdam, dan moet u ons bellen.

Industriële Sloop

Wij zijn ook in staat om industriële sites te ontmantelen, wat een uitgebreide planning en bouwvergunning vereist. Ons team is zeer ervaren en kan u een service bieden die ongeëvenaard is. Wij hebben de technische deskundigheid om projectspecifieke oplossingen voor de meest complexe industriële sloopuitdagingen te ontwikkelen

Commerciële Sloop

Wij hebben onze reputatie gebouwd op het verlenen van onze commerciële sloopdiensten voor alles soorten commerciële gebouwen. Ons team van experts is in staat om grootschalige projecten uit te voeren die een zorgvuldige planning en gedetailleerde uitvoering vereisen.

Wij zijn gespecialiseerd in de volledige sloop van:

 • Kantoorgebouwen
 • Magazijnen
 • Fabrieken
 • Ziekenhuizen
 • Winkelunits

Totaalsloop

Yellow metals is dé specialist in complexe en verantwoorde totaalsloop. Als full service sloop- en metaalrecyclingbedrijf verzorgen wij alle fasen van het sloopproces. Vanaf het bepalen van de aanpak van uw sloopproject tot aan de uiteindelijke totale ontmanteling en/of demontage van het object. Circulaire totaalsloop staat bij ons centraal.

Wij hebben een complete reeks processen ontwikkeld voor elk type sloop, van kleinschalige projecten tot grootschalige industriële sloop. Wij zijn een professioneel en ervaren team, dat in de loop der jaren honderden sloopprojecten met succes heeft voltooid.

Onze klanten kunnen erop rekenen dat wij optreden als een betrouwbare en verantwoordelijke sloopaannemer, die altijd deadlines haalt en kwaliteitswerk levert tegen concurrerende prijzen.

Sloopbedrijf

Woningsloop Aannemer Haarlem - Amsterdam

Yellow Metals is de meest vertrouwde specialist op het gebied van het slopen van woningen. Wij zijn al enige jaren actief in de woning sloopbranche en worden sterk aanbevolen in de regio Haarlem-Amsterdam. Elk sloopproject is uniek en daarom stemmen wij onze strategie af op het type project en de specifieke wensen van de opdrachtgever. Voor het slopen van een woning is er geen one size fits all oplossing.

Omdat wij een totaaldienst aanbieden, kunnen wij samenwerken met bouwaannemers die door de huiseigenaren zijn ingehuurd om de opleveringstermijn van het project te halen.

Ons team zijn experts in de woning sloop industrie en hebben een overvloed aan ervaring ervoor te zorgen dat uw huis efficiënt en veilig wordt gesloopt. Ons vriendelijke team van sloopspecialisten zijn slechts een telefoontje verwijderd.

Oud ijzer inleveren

Yellow Metals is het adres voor het inleveren van oude metalen in Haarlem, Amsterdam en de rest van Nederland. 

Oud ijzer ophalen

Heeft u een grote partij oud ijzer? Heeft u zelf geen vervoer? Maak gebruik van onze ophaaldienst van oud ijzer

Gratis metaal container

Yellow Metals plaats gratis een oud ijzer container bij u op locatie, en haalt deze weer op als u er klaar mee bent.

Koper inkoop

Wilt u van uw oude koper af, dit verantwoord laten recyclen, en er ook de beste prijs in de regio voor krijgen?

Aluminium inkoop

Wij kopen alle soorten aluminiumschroot. Al onze prijzen zijn gebaseerd op de huidige marktwaarde. 

RVS inkoop

Oud RVS prijs

Zowel organisaties als particulieren kunnen hun roestvrij staal bij onze werf afgeven of door ons op laten ophalen. 

Lood inkoop

Bij Yellow Metals wordt u goed op de hoogte gehouden van de meest actuele prijzen voor lood schroot.

Zink inkoop

Als u benieuwd bent naar de oud zink prijs, dan bent u bij Yellow Metals aan het juiste adres.

Oude metalen inkoop

Lever uw oude metalen in bij Yellow Metals tegen de beste prijzen in de regio Haarlem en Amsterdam.

Accu inkoop

Wist u dat de autoaccu het meest gerecyclede product ter wereld is? 99% van de loodzuur-batterijen wordt namelijk gerecycleerd.

Radiator inkoop

Heeft u wel eens gekeken naar de mogelijkheden met die oude radiatoren die u heeft liggen? Wij nemen uw oude radiatoren graag over als oud ijzer. 

CV ketel inkoop

U kunt bij Yellow Metals terecht voor de inkoop en de verwerking van cv-ketelblokken van alle soorten en merken.

Printplaat inkoop

Uw afgedankte printplaten en moederborden kunnen nog geld opbrengen als u ze voor recycling aanbiedt.

Koelmachine inkoop

Heeft u oude machines of motoren? Neem dan vrijblijvend contact met Yellow Metals op. Wij kunnen u altijd een bod doen.

Kabelrecycling

U ontvangt de beste prijs voor uw kabels. Yellow Metals recycled kabels op een duurzame en milieuvriendelijke wijze.

Contact met Yellow Metals

Onze klantenservice staat u graag te woord.