Hét sloopbedrijf in de regio Haarlem en Amsterdam

Prijzen aanvragen

Sloopwerken

Naast het ophalen en recyclen van oud ijzer en metalen is de secundaire tak van Yellow Metals sloopwerk. We onderscheiden ons door een breed scala van sloopwerkzaamheden. Van het leegsnijden van een liftschacht tot het casco opleveren van kantoorpanden (en kraanwerk), bij Yellow Metals kan het allemaal. Hier geeft u uw project uit handen aan een professioneel bedrijf. Wij werken uitsluitend met ervaren slopers die secuur te werk gaan met oog op het doel.

PROFESSIONALITEIT

Al onze slopers zijn VCA-gecertificeerd en werken uitsluitend met de bijbehorende pbm's en gekeurde gereedschappen.

Met onze frisse blik en gedrevenheid ronden wij elk project af met een lach. Het correct scheiden van de loskomende bouwmaterialen wordt bij Yellow Metals strikt nageleefd. Hierdoor werken wij mee aan een wereld met een aanzienlijk lager level van CO2-uitstoot. Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op met Yellow Metals om uw project te realiseren.

CERTIFICERING

Er zijn verschillende certificaten die wij als prominent bedrijf in de metaalhandel en sloopsector in bezit moeten hebben. Voor vermelding op de lijsten gelden de criteria van betrouwbaarheid en vakbekwaamheid. Al ons werkzame personeel is VCA-gecertificeerd. Als afvaltransporteur zijn wij aangesloten bij de NIWO, hierdoor zijn wij VIHB-gecertificeerd.