Sloopbedrijf Rotterdam

Het is fijn om kennis te maken met Yellow Metals, het sloopbedrijf Rotterdam in uw regio! Het kan zijn dat er in korte tijd erg veel werk verzet moet worden, maar heeft u geen tijd om te slopen en heeft u de juiste materialen niet? Het beste wat u dan kunt doen is al het werk uitbesteden aan ons. Wij weten precies wat we doen en zorgen dat alles netjes wordt opgeleverd. Komt u daarom ook met ons kennismaken en dan leggen we u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen.

Vrijblijvend advies aanvragen?

U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

INKOOP VAN COMPRESSOREN

Koelcompressoren in allerlei koelinstallaties, van professionele koelcellen tot grotere koelruimtes, bevatten koelmiddelen en smeermiddelen die op verantwoorde wijze moeten worden gerecycled. In veel gevallen kunnen de installaties na een revisering opnieuw worden gebruikt, of de compressoren worden op verantwoorde wijze gedemonteerd en gerecycled. 

Wij kunnen grotere koelinstallaties voor u op locatie demonteren. De onderdelen die nog goed zijn worden opnieuw gebruikt en het ijzer of metaal wordt op verantwoorde wijze gerecycled.

Koelcompressoren worden door ons ingekocht d.m.v. twee foto’s van 

INKOOP VAN VERDAMPERS, CONDENSORS EN WATERKOELERS

Voor verdampers, condensors en waterkoelers is vaak nog (gedeeltelijk) een tweede leven te vinden. Wij komen oude koelinstallaties graag voor u ophalen of zelfs op locatie demonteren.

Wij zorgen ervoor dat alle bruikbare apparatuur een nieuw leven krijgt en recyclen al het overige materiaal op een verantwoorde en milieuvriendelijke wijze. 

Heeft u een oude koelinstallatie, neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Interesse in de diensten van Yellow Metals?
Bel dan 06 – 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!