Hét Sloopbedrijf voor de regio Haarlem – Amsterdam

U kunt ons inschakelen voor de meest uiteenlopende sloopprojecten. 

Voor ál uw sloopwerken.

U kunt ons 7 dagen per week bereiken!

Dé lokale specialist voor ál uw sloopwerken

Regio Haarlem – Amsterdam

Yellow Metals is een ervaren sloopbedrijf actief in de regio Haarlem, Amsterdam en omgeving. Wij worden ingeschakeld voor de meest uiteenlopende sloopprojecten. Dankzij onze apparatuur en techniek kunnen wij in korte tijd een groot aantal objecten slopen en afvoeren. Onze experts beschikken over de kennis en de vaardigheid om veilig om te gaan met alle soorten objecten, waaronder verouderde huizen, stallen, magazijnen en fabriekshallen. Natuurlijk zijn wij ook inzetbaar voor het strippen van gebouwen of renovatie en kleine sloopwerkzaamheden.

Wij helpen bedrijven en particulieren met al hun sloopbehoeften. Wij hanteren de scherpste prijzen en begeleiden onze klanten gedurende het gehele proces.

Wat kunnen wij voor u doen?

Ons team beschikt over de juiste apparatuur en knowhow om sloop en verwijdering op een veilige en professionele manier aan te pakken. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het afval en zorgen ervoor dat het op de juiste manier wordt verwerkt.

 

Onze diensten omvatten:

 • Sloop van grote en kleine structuren
 • Sloop van verontreinigde gebouwen
 • Recycling van staal
 • Gespecialiseerde sloop- en constructieoplossingen

Heeft u sloopwerk dat u wil laten uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact met Yellow Metals op. Yellow Metals is hét sloopbedrijf voor inwoners en bedrijven in de regio Amsterdam en Haarlem. 

De klantenservice

Yellow Metals

DUURZAAM SLOOPWERK DOOR YELLOW METALS
 • Duurzaam en milieubewust slopen
 • Totaalsloop
 • Renovatiesloop
 • Constructiesloop
 • Kraanwerk
 • Hakwerkzaamheden
 • Snijbranden
 • Duurzaam slopen
 • Asbestverwerking

Nachtdiensten zijn bij ons gewoon en kunnen altijd worden aangevraagd.

Contact

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 MB.

  Vrijblijvend advies aanvragen?

  U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

  Residentiële Sloop regio Haarlem Amsterdam

  Ons team van getrainde sloopspecialisten kan het slopen van residentiële gebouwen snel en vakkundig uitvoeren. Wij zijn in staat om alle taken op een veilige en milieuvriendelijke manier uit te voeren. Ons team van opgeleide ingenieurs, bouwvakkers en sloopspecialisten is in staat om elke klus te klaren. Met behulp van onze apparatuur en technologie kunnen wij in korte tijd een groot aantal gebouwen slopen. Onze experts hebben de kennis en vaardigheid om veilig om te gaan met alle soorten gebouwen, waaronder oude huizen en schuren, maar ook magazijnen en fabrieken.

  Commerciële Sloop regio Haarlem Amsterdam

  Wij hebben onze reputatie gebouwd op het verlenen van onze commerciële sloopdiensten voor alles soorten commerciële gebouwen. Ons team van experts is in staat om grootschalige projecten uit te voeren die een zorgvuldige planning en gedetailleerde uitvoering vereisen.

  Wij zijn gespecialiseerd in de volledige sloop van:

  • Kantoorgebouwen
  • Magazijnen
  • Fabrieken
  • Ziekenhuizen
  • Winkelunits

  Industriële Sloop regio Haarlem Amsterdam

  Wij zijn ook in staat om industriële sites te ontmantelen, wat een uitgebreide planning en bouwvergunning vereist. Ons team is zeer ervaren en kan u een service bieden die ongeëvenaard is. Wij hebben de technische deskundigheid om projectspecifieke oplossingen voor de meest complexe industriële sloopuitdagingen te ontwikkelen

  Renovatiesloop regio Haarlem Amsterdam

  Slopen is een essentieel onderdeel van een aantal renovatieprojecten. Het proces kan echter gevaarlijk, frustrerend en duur zijn. Als het niet goed wordt gedaan, kan het uw hele renovatieproject in de kiem smoren. 

  Het is een goed idee om een sloopbedrijf in te schakelen om u te helpen met uw sloopwerk bij renovaties. De professionals van Yellow Metals zorgen ervoor dat u helemaal tevreden bent met het resultaat. Ook kunnen wij u deskundig advies geven over wat u voor, tijdens en na het sloopproces moet doen. Als u van plan bent om te gaan slopen in de regio Haarlem of Amsterdam, dan moet u ons bellen.

  Totaalsloop

  Yellow metals is dé specialist in complexe en verantwoorde totaalsloop. Als full service sloop- en metaalrecyclingbedrijf verzorgen wij alle fasen van het sloopproces. Vanaf het bepalen van de aanpak van uw sloopproject tot aan de uiteindelijke totale ontmanteling en/of demontage van het object. Circulaire totaalsloop staat bij ons centraal.

  Wij hebben een complete reeks processen ontwikkeld voor elk type sloop, van kleinschalige projecten tot grootschalige industriële sloop. Wij zijn een professioneel en ervaren team, dat in de loop der jaren honderden sloopprojecten met succes heeft voltooid.

  Onze klanten kunnen erop rekenen dat wij optreden als een betrouwbare en verantwoordelijke sloopaannemer, die altijd deadlines haalt en kwaliteitswerk levert tegen concurrerende prijzen.

  R

  De beste prijs

  Altijd de beste prijs voor ál uw sloopwerk

  R

  Geheel vrijblijvend

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

  R

  Snel reactie

  Altijd binnen 24 uur een reactie van ons team

  R

  Wegen op locatie

  Wij komen naar u toe!

  Containerservice Yellow Metals

  Maak gebruik van onze containerdienst voor uw oud ijzer of metalen. Wij hebben verschillende maten containers die wij bij u plaatsen en weer ophalen. Dit kan bij uw bedrijf zijn, maar ook op een tijdelijke locatie waar werkzaamheden worden uitgevoerd.

  Zijn de af te voeren materialen te groot voor een container? Geen probleem! Ook voor het afvoeren van grote objecten of het vullen van de containers kunt u bij ons terecht.

   

  Yellow Metals zorgt voor

  • Gemakkelijk afleveren en ophalen van afrolcontainers voor metaalschroot
  • Containers en bakken op maat van uw behoeften
  • Ondersteuning op locatie
  Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg
  Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg

  Wij kopen graag uw oude machines.

  Ongeacht de staat en het merk!

  Yellow Metals is gespecialiseerd in de inkoop en de export van gebruikt materieel en machines. Aan de hand van foto’s van het object en een typeplaatje kunnen wij op afstand bepalen of wij uw machines kunnen innemen. Ook kunnen wij machines zelf demonteren en zo nodig van het dak takelen, én wij dragen zorg voor het transport.

  Machines die niet meer geschikt zijn voor export kunnen ook waardevol zijn voor sloop en voor onderdelen. In principe kunnen wij te allen tijde een bod doen op uw oude machines. Ook elektromotoren, liftmotoren, oude heftrucks etc., behoren tot de mogelijkheden. Gaarne aanbieden met een foto van het object en het typeplaatje. U krijgt altijd een reactie van ons op korte termijn.

   

  Wat kopen we bij Yellow Metals zoal op?

  • koelcompressoren
  • koelinstallaties
  • verdampers 
  • condensors
  • waterkoelers
  • elektromotoren
  • liftmotoren
  • industriële machines
  • ook voor al uw andere oude metalen machines

  Wij kunnen ook zorgdragen voor de demontage bij u op locatie!

  Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg

  COMMERCIËLE SLOOPWERKEN

  Commerciële sloop in de regio Haarlem-Amsterdam.

  Commerciële sloop omvat het verwijderen van constructies, waaronder flatgebouwen, hotels, winkelcentra, kantoren en alle andere commerciële panden. Daarbij is het van cruciaal belang dat commerciële sloop in de regio Haarlem-Amsterdam wordt uitgevoerd door professionals op dit gebied om ervoor te zorgen dat alle veiligheidsmaatregelen worden genomen en het pand met aandacht wordt gesloopt.

  Yellow Metals voert al een aantal jaren commerciële sloopprojecten uit. Wij zijn ondertussen uitgegroeid tot specialisten op het gebied van commerciële sloop en beschikken over alle ervaring die nodig is om een project van elke omvang tot een goed einde te brengen. Het team beschikt over alle benodigde machines om zowel kleine als grote commerciële sloopwerken uit te voeren.

  Oud-Yellow-Haarlem-061.jpg

  Wij zijn georganiseerd

  Wij werken nationaal

  Snel en efficient

  Met beleid

  WONINGSLOOP AANNEMER HAARLEM-AMSTERDAM

  Duurzaam, veilig en efficiënt slopen van woningen in de regio Haarlem-Amsterdam.

  Yellow Metals is de meest vertrouwde specialist op het gebied van het slopen van woningen. Wij zijn al enige jaren actief in de woning sloopbranche en worden sterk aanbevolen in de regio Haarlem-Amsterdam. Elk sloopproject is uniek en daarom stemmen wij onze strategie af op het type project en de specifieke wensen van de opdrachtgever. Voor het slopen van een woning is er geen one size fits all oplossing.

  Omdat wij een totaaldienst aanbieden, kunnen wij samenwerken met bouwaannemers die door de huiseigenaren zijn ingehuurd om de opleveringstermijn van het project te halen.

  Ons team zijn experts in de woning sloop industrie en hebben een overvloed aan ervaring ervoor te zorgen dat uw huis efficiënt en veilig wordt gesloopt. Ons vriendelijke team van sloopspecialisten zijn slechts een telefoontje verwijderd.

  Oud-Yellow-Haarlem-061.jpg

  Interesse in de diensten van Yellow Metals?
  Bel dan 06 84533047 of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!