Service Category: Oud IJzer

Oud Messing Inkoop

Ontvang de Beste Prijs voor uw Oude Messing. Bent u in het bezit van oude messing materialen en wilt u deze verkopen? Bij Yellow Metals kunt u terecht voor de inkoop van oud messing. Wij bieden een eerlijke prijs voor uw oude messing, ongeacht de hoeveelheid en de staat van het materiaal.

Wat is messing?

Oud messing, ook wel geel koper genoemd, is een legering van koper en zink. Het is een duurzaam materiaal dat veel wordt gebruikt in de industrie en de bouw. Oud messing wordt vaak gebruikt voor de productie van ornamenten, sieraden, munten, muziekinstrumenten en nog veel meer.

Wat voor oud messing kopen wij in?

Bij Yellow Metals kopen wij diverse soorten oud messing in, waaronder:

 • Oude leidingen en fittingen
 • Oude decoratieve voorwerpen
 • Oude muziekinstrumenten
 • Oude kranen en douchekoppen
 • Decoratieve voorwerpen
Voordelen van messing recyclen
 • Draagt bij aan een duurzame toekomst
 • Verdient geld door uw oude messing te verkopen
 • Creëert ruimte in uw opslagruimte
 • Vermindert de vraag naar nieuwe grondstoffen
Hoe werkt het?
 1. Gratis Beoordeling: Neem contact met ons op en geef ons de details van uw oud messing. Dit kan informatie zijn over de hoeveelheid, de vorm en eventuele bijzonderheden. We zullen uw aanvraag zorgvuldig beoordelen.

 2. Offerte op Maat: Op basis van onze beoordeling stellen we een offerte op maat voor u op. Deze offerte is gebaseerd op de actuele marktprijzen en de kenmerken van uw oud messing.

 3. Snelle Betaling: Als u akkoord gaat met onze offerte, regelen we de betaling zo snel mogelijk. We streven ernaar om een snelle en betrouwbare betaling te bieden, zodat u snel kunt profiteren van uw oud messing.

Contactgegevens Yellow Metals:
 • Telefoon: 06 84533047
 • E-mail: info@yellowmetals.eu
 • Website: https://www.yellowmetals.nl

Wij kopen uw 2B en 3B staal op

2B staal is een term die wordt gebruikt om een specifieke afwerking van roestvrij staal aan te duiden. Het heeft een glad, mat oppervlak dat wordt verkregen door het staal te polijsten met een fijne korrel. Dit type staal wordt vaak gebruikt voor decoratieve toepassingen zoals keukenapparatuur, meubilair en architectonische details.

3B staal is een andere afwerking van roestvrij staal, maar het heeft een meer geborstelde afwerking dan 2B staal. Het wordt verkregen door het staal te borstelen met een fijne tot middelgrote korrel, wat resulteert in een licht reflecterend oppervlak. 3B staal wordt vaak gebruikt voor commerciële en industriële toepassingen, zoals gevelbekleding, liften en trappen.

Het inkopen van RVS is voor ons een belangrijk onderdeel van ons werk als metaalrecyclingsbedrijf. Door oud ijzer en metaalafval op een duurzame manier te verwerken, dragen we bij aan een beter milieu en een circulaire economie. Bovendien bieden we een eerlijke prijs voor het staal dat u aan ons verkoopt, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een goede deal maakt.

Als u klaar bent om uw 2B of 3B afgewerkte roestvrijstalen materialen te verkopen, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan klaar om u te helpen bij elke stap van het proces en u de beste prijs te bieden voor uw metalen.

Neem contact met ons op:

Cash voor Cobalt: Wij kopen uw metaal op

Cobalt is een van de meest waardevolle metalen op aarde. Bij Yellow Metals zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om waardevolle metalen te vinden en in te kopen, en cobalt is daarbij geen uitzondering. 

De vele toepassingen van cobalt

Cobalt is een metaal dat zich in veel verschillende toepassingen bevindt. Een van de bekendste toepassingen is in de productie van batterijen, waar het wordt gebruikt in de elektroden. Cobalt wordt ook gebruikt in de productie van superlegeringen, die worden gebruikt in vliegtuigmotoren en turbines. Daarnaast wordt het gebruikt bij de productie van magneten.

Het belang van cobalt voor onze moderne samenleving

Cobalt speelt een cruciale rol in veel van de technologieën die we elke dag gebruiken. Zonder cobalt zouden veel van onze gadgets, zoals smartphones en laptops, niet bestaan. Daarnaast is het een belangrijk materiaal voor de opslag van energie, zoals in elektrische auto’s. Het feit dat het ook in medische implantaten wordt gebruikt, laat zien hoe veelzijdig dit metaal is en hoe belangrijk het is voor onze moderne samenleving.

Onze inkoop van cobalt

Bij ons bedrijf zijn we altijd op zoek naar nieuwe bronnen van cobalt en andere waardevolle metalen. Het vinden van nieuwe bronnen van cobalt en het ondersteunen van duurzame inkoop en productieprocessen is essentieel voor ons bedrijf.

Neem contact met ons op:

Wij kopen Elektromotoren

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de inkoop van elektromotoren? Dan bent u bij Yellow Metals aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in oud ijzer en metaalrecycling en hebben jarenlange ervaring in het opkopen van elektromotoren van ieder merk en formaat.

Elektromotoren zijn een essentieel onderdeel van vele apparaten en machines die we dagelijks gebruiken. Ze zetten elektrische energie om in mechanische energie, waardoor ze een belangrijke rol spelen in bijvoorbeeld auto’s, wasmachines, ventilatoren en nog veel meer. Deze motoren bestaan uit verschillende onderdelen, waaronder de rotor, de stator en het lager. Bij Yellow Metals zijn we gespecialiseerd in het demonteren en recyclen van deze onderdelen, waardoor we een belangrijke bijdrage leveren aan een duurzame en circulaire economie.

Er zijn verschillende soorten elektromotoren, elk met hun eigen specifieke kenmerken en toepassingen.
 1. DC-motoren
 2. AC-motoren
 3. Stappenmotoren

Wij zijn geïnteresseerd in elektromotoren van alle merken en typen, of het nu gaat om kleine of grote motoren. Of u nu een particulier bent met een enkele motor of een bedrijf met overtollige voorraad aan elektromotoren, bij Yellow Metals ontvangt u altijd een eerlijk bod voor uw elektromotoren.

Om een idee te geven van de verscheidenheid aan merken die we inkopen, hebben we hieronder een lijst samengesteld van enkele van de merken die we regelmatig tegenkomen:

 • ABB
 • Siemens
 • WEG
 • Baldor
 • Emerson
 • TECO-Westinghouse
 • Marathon Electric
 • Toshiba
 • Nidec
 • Danfoss
 • SEW-Eurodrive
 • Hitachi
 • Mitsubishi Electric
 • Leroy-Somer
 • Yaskawa
 • Parker Hannifin
 • Fuji Electric

Dus of u nu elektromotoren van één van deze merken of van een ander merk heeft, bij Yellow Metals bent u van harte welkom. Onze deskundige inkopers zorgen voor een eerlijk bod voor uw elektromotoren, ongeacht het merk of formaat. Neem gerust contact met ons op via onze inkooppagina op onze website om uw elektromotoren aan te bieden.

Neem contact met ons op:

Wij kopen Radiatoren

Wij zijn de experts op het gebied van oud ijzer en metaalrecycling, en we zijn op zoek naar radiatoren van elk formaat en materiaal. Of u nu een enkele radiator of een grote hoeveelheid radiatoren heeft, wij bieden u een eerlijk bod en een snelle en gemakkelijke manier om ervan af te komen. U kunt uw radiatoren bij ons inleveren, of als u veel radiatoren heeft, kunnen we zelfs bij u langskomen om ze op te halen!

Bij Yellow Metals geloven we in duurzaamheid en het milieu, en we zorgen ervoor dat het metaal op een verantwoorde manier wordt gerecycled en dat de overgebleven materialen op een milieuvriendelijke manier worden afgevoerd.

We zorgen voor een eerlijk bod op basis van het gewicht en de kwaliteit van de radiatoren. 

Dus als u uw radiatoren wilt verkopen, bent u bij Yellow Metals aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op via onze inkooppagina op onze website om een afspraak te maken voor het inleveren of ophalen van uw radiatoren. Wij bieden een professionele service en zorgen voor een snelle afhandeling van uw radiatoren, zodat u weer verder kunt gaan met uw werkzaamheden.

Neem contact met ons op:

Titanium: De meest veelzijdige van alle metalen

Zoekt u een koper voor uw titanium? Yellow Metals neemt dit graag van u over. Titanium is een gewilde grondstof voor metaalrecyclingbedrijven vanwege de hoge waarde. Titanium is een metaal met vele toepassingen vanwege zijn uitstekende eigenschappen. Het is zeer sterk, lichtgewicht, bestand tegen corrosie en hittebestendig. Deze eigenschappen maken titanium uitermate geschikt voor toepassingen in de lucht- en ruimtevaartindustrie, de medische sector, de chemische industrie en de automobielindustrie. Zo wordt titanium gebruikt voor het maken van vliegtuigonderdelen, implantaten, chemische reactievaten en sportuitlaten. Daarnaast wordt het steeds vaker gebruikt in de bouw van huizen en gebouwen vanwege zijn duurzaamheid en esthetische uitstraling. Dankzij deze veelzijdigheid is titanium een zeer gewild metaal en wij bij ons metaalrecyclingbedrijf staan altijd klaar om het in te kopen en te recyclen.

Eigenschappen van titanium

Titanium is een metaal dat van nature voorkomt in mineralen en erts. Het heeft een lage dichtheid en is ongeveer de helft zo zwaar als staal, maar is toch uiterst sterk en taai. Bovendien is het bestand tegen corrosie en oxidatie, wat betekent dat het niet roest of corrodeert in de meeste omgevingen. Het is ook biocompatibel, wat betekent dat het veilig kan worden gebruikt in het menselijk lichaam zonder enige nadelige reacties te veroorzaken.

Recycling van titanium

Vanwege de hoge waarde van titanium is het een gewilde grondstof voor metaalrecyclingbedrijven. Het recyclingproces omvat het smelten en zuiveren van het metaal om het opnieuw te gebruiken voor verschillende toepassingen. Recycling van titanium is niet alleen goed voor het milieu, maar het is ook een manier om de vraag naar nieuwe mijnbouw te verminderen. Door te recyclen kunnen we de vraag naar nieuwe voorraden verminderen, de uitstoot van schadelijke stoffen verminderen en tegelijkertijd waardevolle grondstoffen terugwinnen.

Neem contact met ons op:

Platina: Het meest waardevolle edelmetaal

Heeft u platina? Wij nemen het graag van u over. Platina is een van de meest kostbare edelmetalen ter wereld. Het staat bekend om zijn zeldzaamheid, hardheid en duurzaamheid. Platina wordt vaak gebruikt in de industrie, juwelen en andere toepassingen vanwege zijn unieke eigenschappen. Het is ook een gewilde grondstof voor metaalrecyclingbedrijven vanwege de hoge waarde.

Eigenschappen van platina

Platina is een zeer zwaar en dicht metaal met een zilverachtige witte kleur. Het is ook zeer goed bestand tegen corrosie en oxidatie, en het smeltpunt is hoog. Deze eigenschappen maken platina zeer waardevol voor gebruik in de industrie, waar het wordt gebruikt in de productie van katalysatoren, elektronica, glasvezel, medische apparatuur en nog veel meer.

Platina is ook bekend om zijn hardheid en duurzaamheid. Het is een van de weinige metalen die zeer moeilijk te buigen of te vervormen zijn. Dit maakt het bijzonder geschikt voor gebruik in sieraden, waar het vaak wordt gebruikt in combinatie met andere edelmetalen zoals goud en zilver om prachtige ontwerpen te creëren.

Toepassingen van platina

Platina heeft veel toepassingen in de industrie en is een van de belangrijkste grondstoffen voor de productie van katalysatoren. Deze worden gebruikt in auto’s, vrachtwagens, bussen en andere voertuigen om de uitstoot van schadelijke stoffen te verminderen en de luchtkwaliteit te verbeteren.

Daarnaast wordt platina ook gebruikt in de productie van elektronica, medische apparatuur, glasvezel en nog veel meer. Het wordt ook gebruikt in de productie van juwelen en horloges vanwege de unieke eigenschappen en esthetiek.

Recycling van platina

Vanwege de hoge waarde van platina is het een van de meest gewilde materialen voor ons metaalrecyclingbedrijf. Het recyclingproces omvat het smelten en zuiveren van het metaal om het opnieuw te gebruiken voor verschillende toepassingen.

Recycling van platina is niet alleen goed voor het milieu, het is ook een manier om de vraag naar nieuwe mijnbouw te verminderen. Door te recyclen kunnen we de vraag naar nieuwe voorraden verminderen, de uitstoot van schadelijke stoffen verminderen en tegelijkertijd waardevolle grondstoffen terugwinnen.

Neem contact met ons op:

Molybdeen Inkoop

Bij Yellow Metals zijn we altijd op zoek naar manieren om onze inkoop van metalen te verbeteren en uit te breiden. Een van de metalen waarin we gespecialiseerd zijn, is molybdeen. Molybdeen is een zeldzaam en waardevol metaal dat voornamelijk wordt gebruikt in de productie van legeringen en andere metalen.

Als bedrijf willen we onze klanten de best mogelijke service bieden en hen helpen hun oude molybdeen op een snelle en efficiënte manier te verkopen. Onze inkoop afdeling is goed opgeleid en ervaren in het beoordelen en inkopen van molybdeen en biedt marktconforme prijzen.

Of het nu gaat om oude productielijnen, productieoverschotten of andere bronnen van molybdeen, wij kopen het graag op en geven u een eerlijke prijs.

Neem contact op met onze inkoop afdeling vandaag nog en laat u verrassen door onze snelle, efficiënte en deskundige service. Laat ons uw leidende partner in metaalrecycling zijn.

Neem contact met ons op:

Nikkel Inkoop

Ontvang een Rendabele Vergoeding voor uw Nikkel bij Yellow Metals!

Bij Yellow Metals zijn we gespecialiseerd in de inkoop van nikkel. Wij bieden een betrouwbare en winstgevende oplossing voor uw nikkelmaterialen. Of u nu een particulier bent of een bedrijfseigenaar, wij staan klaar om uw nikkel te kopen tegen een eerlijke prijs.

Wat is Nikkel?

Nikkel is een zilverwit metaal dat bekend staat om zijn corrosiebestendigheid en uitstekende hitte- en elektrische geleidbaarheid. Het wordt veel gebruikt in verschillende industriële toepassingen, waaronder de productie van roestvrij staal, batterijen, elektroplating en chemische processen.

Wat kopen wij in?

Bij Yellow Metals kopen wij verschillende vormen van nikkel in, waaronder:

 • Nikkelplaten
 • Nikkelschroot
 • Nikkelstaven
 • Nikkeldraad
 • Nikkelbuizen

Voordelen van het recyclen van Nikkel:

Het recyclen van nikkel biedt verschillende voordelen, waaronder:

 1. Duurzaamheid: Door nikkel te recyclen, vermindert u de behoefte aan nieuwe mijnbouwactiviteiten, waardoor natuurlijke hulpbronnen worden bespaard en de impact op het milieu wordt verminderd.

 2. Kostenbesparing: Het recyclen van nikkel kan kostenbesparend zijn, omdat het gebruik van gerecyclede materialen vaak voordeliger is dan het gebruik van nieuwe materialen.

 3. Vermindering van afval: Recycling draagt bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie, waarbij materialen steeds opnieuw worden gebruikt.

Hoe werkt onze inkoop?

Bij Yellow Metals streven we naar een soepel en transparant inkoopproces voor uw nikkel. Hier is hoe het werkt:

 1. Beoordeling: Onze deskundige medewerkers beoordelen uw nikkelmaterialen op basis van hun kwaliteit, zuiverheid en hoeveelheid.

 2. Prijsbepaling: We hanteren eerlijke en marktconforme prijzen voor uw nikkel, gebaseerd op de huidige marktomstandigheden.

 3. Ophaalservice of inleverpunt: We bieden zowel een professionele ophaalservice als een inleverpunt in Vijfhuizen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij u past.

 4. Snelle betaling: Na de evaluatie en overeenstemming over de prijs, zorgen we voor een snelle betaling voor uw nikkelmaterialen.

Verkoop uw nikkel vandaag nog aan Yellow Metals en profiteer van een betrouwbare inkooppartner met expertise in de metaalrecyclingindustrie. Neem contact met ons op en ontdek hoeveel uw nikkel waard is!

Neem contact met ons op:

Oud Brons Inleveren?

Als specialist in metaalrecycling is onze inkoopafdeling altijd op zoek naar hoogwaardige bronzen producten. Wij bieden een uitstekende prijs voor uw oude of overbodige brons en zorgen ervoor dat dit op verantwoorde wijze wordt verwerkt en gerecycled.

Bronzen producten zijn zeer waardevol voor de metaalrecycling industrie. Het materiaal bevat hoge concentraties koper en tin, waardevolle metalen die opnieuw kunnen worden gebruikt in verschillende producten. Bovendien is brons een duurzaam en hergebruikbaar materiaal dat niet gemakkelijk veroudert of verliest aan waarde.

Wij kopen een breed scala aan bronsproducten, waaronder afvalbronzen producten, oude en beschadigde bronzen producten, industriële afvalstoffen en overbodige voorraad. Of het nu gaat om gebruikte warmtewisselaars, kleppen, slangen, slangklemmen, elektrische contacten, enzovoort, wij kopen het graag van u.

Onze professionele inkoopafdeling staat altijd klaar om u te helpen bij het bepalen van de waarde van uw bronzen producten en om een eerlijke prijs te bieden. Wij waarborgen een snelle, efficiënte en verantwoorde verwerking en zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren betaald wordt.

Neem contact met ons op: