Schroothandel Haarlem

Schroothandel Haarlem

Oud IJzer Geschiedenis

info@yellowmetals.eu

06 84533047

haarlem

aantrekkelijke tarieven | snel geregeld

Schroothandel in Haarlem

Bij Yellow Metals kopen we schroot van bedrijven en particulieren en betalen we een goede prijs per kilo. Wij hebben jarenlange ervaring in de schroothandel en beschikken over een eigen inleverpunt in Vijhuizen en een schroot ophaaldienst voor Haarlem en omstreken.

Onze schrootdiensten in Haarlem
  1. Schroot inleverpunt: U kunt uw schroot bij ons inleveren op ons inleverpunt in Vijhuizen. Hier kunt u terecht voor het inleveren van allerlei soorten metalen, van oud ijzer tot koper en aluminium.
  2. Schroot ophaaldienst: Heeft u grote hoeveelheden schroot die u niet zelf kunt vervoeren? Geen probleem, onze ophaaldienst in Haarlem staat voor u klaar. Wij halen het schroot bij u op en zorgen voor een snelle en professionele afhandeling.
  3. Gratis metaalcontainer: Bij grotere partijen bieden we de mogelijkheid om gratis een metaalcontainer te plaatsen en weer op te halen. Zo kunt u uw schroot op een efficiënte manier verzamelen en aan ons leveren.
Waarom kiezen voor Yellow Metals voor uw schroot?
  • Eerlijke prijzen: Bij Yellow Metals krijgt u een eerlijke prijs voor uw schroot. Wij hanteren marktconforme tarieven en zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.
  • Duurzame verwerking: Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een duurzame wereld. Daarom zorgen we ervoor dat al het schroot dat wij inkopen in Haarlem op een verantwoorde manier wordt verwerkt en gerecycled.
  • Professionele service: Bij Yellow Metals kunt u rekenen op een professionele en betrouwbare service. Wij zorgen ervoor dat u snel en efficiënt geholpen wordt en dat u tevreden bent over het eindresultaat.
Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze schrootdiensten of de meest actuele prijzen vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of bel ons op het telefoonnummer dat vermeld staat op de website.

Contact ophaaldienst

06 84533047
RVS Recycling

Heeft u schroot voor ons?

Neem contact op met onze ophaaldienst.

Schroothandel in Haarlem?
Yellow Metals Natuurlijk!

YELLOW METALS

Oud IJzer Ophaaldienst

Wij bij Yellow Metals begrijpen het belang van gemak en efficiëntie bij het verkopen van oud ijzer. Daarom bieden wij een handige oud ijzer ophaaldienst aan. Onze ervaren medewerkers komen bij u langs en nemen uw oud ijzer op een veilige en snelle manier op. U hoeft zich geen zorgen te maken over het transport van uw metalen naar onze locatie, wij komen het gewoon bij u ophalen. Onze ophaaldienst is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven en we zorgen altijd voor een snelle en efficiënte afhandeling. Contacteer ons vandaag nog om uw afspraak te maken en laat onze handige oud ijzer ophaaldienst uw leven een stuk gemakkelijker maken!

Oud ijzer inleveren
Lever uw
oud ijzer in

YELLOW METALS

Hoge prijzen voor oud iJzer

Bij Yellow Metals zijn we trots op onze hoge dagtarieven voor oud ijzer. Wij geloven in het waarderen van onze klanten en bieden daarom marktconforme prijzen voor elk kilo oud ijzer dat u bij ons inlevert. Onze eigen ophaaldienst maakt het gemakkelijk voor u om uw metalen snel en efficiënt in te leveren. Profiteer nu van onze hoge dagtarieven en verkoop uw oud ijzer vandaag nog aan Yellow Metals. Laat ons uw vertrouwde partner zijn in het recycleren van uw metalen.

RVS Recycling
Lever uw
oud ijzer in!

YELLOW METALS

Snelle uitbetaling

Bij Yellow Metals begrijpen we het belang van een snelle en efficiënte uitbetaling voor onze klanten. Daarom bieden wij een eenvoudige oplossing in de vorm van bankoverschrijving. Onze uitbetalingen vinden snel en veilig plaats, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de verkoop van uw oud ijzer.

Onze snelle uitbetaling via bankoverschrijving betekent dat u uw geld snel op uw rekening heeft, zonder wachttijden of onnodige vertragingen. Dit maakt het verkopen van uw oud ijzer gemakkelijker en sneller dan ooit tevoren. Bovendien kunt u er zeker van zijn dat de transactie veilig en betrouwbaar is, dankzij onze toegewijde financiële afdeling.

Verkoop uw
oud ijzer

Oud ijzer inleveren?

Neem contact op met Yellow Metals.

Partij oud ijzer verkopen

Partij oud ijzer verkopen

Alloy legeringen

Alloy legeringen

Inconel

Inconel

De Evolutie van de Oud IJzerboer

De Evolutie van de Oud IJzerboer

Voordelen van Metaalrecycling

Voordelen van Metaalrecycling

Smeltpunten van Metalen

Smeltpunten van Metalen

Metaalrecycling Proces

Metaalrecycling Proces

Hoe oud ijzer prijzen werken

Hoe oud ijzer prijzen werken

Titanium

Titanium

Vanadium

Vanadium