Schroothandel Amsterdam

Schroothandel Amsterdam

Oud IJzer Geschiedenis

info@yellowmetals.eu

06 84533047

Amsterdam

aantrekkelijke tarieven | snel geregeld

Schroothandel in Amsterdam

Welkom bij Yellow Metals, uw betrouwbare partner voor de inkoop van metaal- en schrootmaterialen in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van verschillende soorten metalen en schroot, en bieden eerlijke en marktconforme prijzen voor uw materiaal.

Waarom kiezen voor Yellow Metals?
 • Wij bieden de beste prijzen voor uw metaal- en schrootmateriaal.
 • Wij zijn snel en betrouwbaar in onze inkoopprocedures, zodat u snel uw materialen kunt verkopen.
 • Wij zijn toegewijd aan het behoud van het milieu en zorgen voor een verantwoorde verwerking van de materialen die we kopen.
 • Wij bieden een brede selectie van transportopties voor uw materialen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij u past.
Welke materialen kopen wij in?

Bij Yellow Metals zijn we geïnteresseerd in het inkopen van verschillende soorten metaal- en schrootmaterialen, waaronder:

 • IJzer en staal
 • Koper
 • Aluminium
 • Lood
 • Zink
 • RVS
 • Kabels
 • En nog veel meer

Als u materialen te koop heeft die niet in deze lijst staan, neem dan gerust contact met ons op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Hoe werkt het?

Het proces om uw metaal- en schrootmaterialen te verkopen aan Yellow Metals is eenvoudig en snel. U kunt ons telefonisch of via e-mail bereiken om uw aanbod te bespreken. Wij zorgen voor een snelle en betrouwbare prijsopgave op basis van de huidige marktwaarde. Als u akkoord gaat met ons aanbod, kunnen we snel tot aankoop overgaan. We bieden ook verschillende opties voor het transporteren van uw materialen naar ons, afhankelijk van uw voorkeur.

Verkoop uw schroot vandaag nog!

Of u nu een bedrijfseigenaar bent die metaal- en schrootmateriaal te koop heeft, of gewoon op zoek bent naar manieren om uw oude materialen op te ruimen, Yellow Metals kan u helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen uw materialen te verkopen en geld te verdienen, terwijl u ook bijdraagt aan een meer duurzame economie.

Contact ophaaldienst

06 84533047
RVS Recycling

Heeft u schroot voor ons?

Neem contact op met onze ophaaldienst.

Schroothandel in Haarlem?
Yellow Metals Natuurlijk!

YELLOW METALS

Oud IJzer Ophaaldienst

Wij bij Yellow Metals begrijpen het belang van gemak en efficiëntie bij het verkopen van oud ijzer. Daarom bieden wij een handige oud ijzer ophaaldienst aan. Onze ervaren medewerkers komen bij u langs en nemen uw oud ijzer op een veilige en snelle manier op. U hoeft zich geen zorgen te maken over het transport van uw metalen naar onze locatie, wij komen het gewoon bij u ophalen. Onze ophaaldienst is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven en we zorgen altijd voor een snelle en efficiënte afhandeling. Contacteer ons vandaag nog om uw afspraak te maken en laat onze handige oud ijzer ophaaldienst uw leven een stuk gemakkelijker maken!

Oud ijzer inleveren
Lever uw
oud ijzer in

YELLOW METALS

Hoge prijzen voor oud iJzer

Bij Yellow Metals zijn we trots op onze hoge dagtarieven voor oud ijzer. Wij geloven in het waarderen van onze klanten en bieden daarom marktconforme prijzen voor elk kilo oud ijzer dat u bij ons inlevert. Onze eigen ophaaldienst maakt het gemakkelijk voor u om uw metalen snel en efficiënt in te leveren. Profiteer nu van onze hoge dagtarieven en verkoop uw oud ijzer vandaag nog aan Yellow Metals. Laat ons uw vertrouwde partner zijn in het recycleren van uw metalen.

RVS Recycling
Lever uw
oud ijzer in!

YELLOW METALS

Snelle uitbetaling

Bij Yellow Metals begrijpen we het belang van een snelle en efficiënte uitbetaling voor onze klanten. Daarom bieden wij een eenvoudige oplossing in de vorm van bankoverschrijving. Onze uitbetalingen vinden snel en veilig plaats, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de verkoop van uw oud ijzer.

Onze snelle uitbetaling via bankoverschrijving betekent dat u uw geld snel op uw rekening heeft, zonder wachttijden of onnodige vertragingen. Dit maakt het verkopen van uw oud ijzer gemakkelijker en sneller dan ooit tevoren. Bovendien kunt u er zeker van zijn dat de transactie veilig en betrouwbaar is, dankzij onze toegewijde financiële afdeling.

Verkoop uw
oud ijzer

Oud ijzer inleveren?

Neem contact op met Yellow Metals.

Partij oud ijzer verkopen

Partij oud ijzer verkopen

Alloy legeringen

Alloy legeringen

Inconel

Inconel

De Evolutie van de Oud IJzerboer

De Evolutie van de Oud IJzerboer

Voordelen van Metaalrecycling

Voordelen van Metaalrecycling

Smeltpunten van Metalen

Smeltpunten van Metalen

Metaalrecycling Proces

Metaalrecycling Proces

Hoe oud ijzer prijzen werken

Hoe oud ijzer prijzen werken

Titanium

Titanium

Vanadium

Vanadium