Printplaten Recycling

Uw oude printplaten zijn nog geld waard.

Let op! Wij halen geen witgoed op.

Voor ál uw andere oude metalen kunt u ons 7 dagen bereiken!

Dé specialist in Printplaten Recycling

Oude Printplaten? Lever ze in en ontvang de beste prijs bij Yellow Metals. Wij betalen direct uit.

Contact

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 MB.

  Dé specialist in Printplaten Recycling

  Printplaten zijn een nuttige grondstof die kan worden gerecycled tot nieuwe producten. Lever ze in en ontvang de beste prijs bij Yellow Metals. Wij betalen direct uit.

  Printplaten inleveren in de regio Haarlem – Amsterdam?

  Uw afgedankte printplaten en moederborden kunnen nog geld opbrengen als u ze voor recycling aanbiedt. Bij Yellow Metals kunt u terecht voor het verkopen van al uw oude printplaten en afgedankte elektronica. Wij kopen ze graag van u over voor recycling. Het enige wat u hoeft te doen is deze af te leveren bij Yellow Metals. Ons team zal uw printplaten controleren en bepalen of ze kunnen worden gerecycled tot nieuwe producten. Zo ja, dan kopen wij uw printplaten op voor recycling. Wij betalen een goede prijs. Heeft u een grote hoeveelheid printplaten? Neem dan contact met ons op voor onze ophaaldienst.

  Wat maakt printplaten zo waardevol?

  Printplaten bevatten voornamelijk koper, maar er is ook goud, aluminium, nikkel, lood, silicium, en andere metalen in verwerkt. Al deze metalen kunnen worden hergebruikt. Dit resulteert in een hoge terugwinningswaarde en een grote economische waarde van de printplaat. Yellow Metals zorgt voor de recycling van afgedankt printplaten.

  Yellow Metals is dé lokale specialist in Printplaten Recycling

  Yellow Metals is een toonaangevende leverancier van metaal recycling oplossingen voor elektronisch schroot en printplaten. Recycling is een goede manier om om te gaan met uw afval. Het is een van de beste methoden om het milieu te beschermen tegen vervuiling, het energieverbruik te verminderen en u kunt er nog flink mee verdienen ook. Om dit te realiseren, hebben wij een geavanceerd recyclingsysteem opgezet. Heeft u oude printplaten of andere oude metalen? Denk dan aan Yellow Metals.

  Oude Printplaten? Lever ze in en ontvang de beste prijs bij Yellow Metals. Wij betalen contant bij levering. Als u printplaten heeft die kapot, beschadigd of helemaal niet meer werkend zijn, kunnen wij die misschien van u kopen. Wij kunnen een zeer goede prijs bieden voor dit soort computeronderdelen.

  Yellow Metals zorgt voor de recycling van uw afgedankt printplaten en computers. Onze metaalservice is snel, efficiënt en milieuvriendelijk. Als u op zoek bent naar een bedrijf dat u kan helpen met uw elektronisch afval of recyclingbehoeften, bel ons dan vandaag nog op. Neem vandaag nog contact met Yellow Metals op om uw printplaten en oude metalen in te leveren voor recycling.

  De klantenservice

  Yellow Metals

  Maak GRATIS gebruik van onze containerservice voor oude metalen!

  Wij zetten de container neer bij u op locatie, én halen die achteraf weer op.

  Printplaten Recycling regio Haarlem – Amsterdam

  De beste mensen en van A tot Z voor u geregeld als het gaat om machine demontage!

  R

  De beste prijs

  Wij betalen de beste prijs in de regio voor oude printplaten.

  R

  Snelle afhandeling

  U kunt uw printplaten dagelijks bij ons inleveren.

  Contact

  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 4 MB.

   Oud-Yellow-Haarlem-061.jpg

   Milieuvriendelijk recyclen

   Het recyclen van oude metalen kost 95% minder energie dan het produceren ervan. Bovendien heeft het recyclen van oude metalen dezelfde eigenschappen als nieuw geproduceerde metalen. Recycling beperkt ook de uitstoot, waaronder die van broeikasgassen.

   Waarom is het belangrijk om oud ijzer in te leveren?

   Nagenoeg alle metalen kunnen gemakkelijk worden gerecycled door ze naar een ervaren bedrijf als Yellow Metals te brengen. Yellow Met als BV stelt de gerecycleerde metalen ter beschikking van fabrikanten voor de bouw van nieuwe producten. Huishoudelijke artikelen zoals apparaten, de auto’s waarin we rijden en de gebouwen waarin we werken, zijn vandaag de dag vaak deels gemaakt van gerecycleerde metalen.

   Fabrikanten zouden zonder metaalschroot voor een veel grotere uitdaging komen te staan: de kosten moeten dekken van het winnen van nieuw ijzererts om gloednieuwe metalen te maken. Deze methode is aanzienlijk duurder dan het gebruik van hergebruikt metaalschroot, en bovendien is mijnbouw op de lange termijn een slechte oplossing omdat er maar een gelimiteerde voorraad nieuw erts te vinden is.

   De besparingen door het gebruik van gerecycleerde metalen dragen bij tot het drukken van de kosten van bouwprojecten en consumptiegoederen. Een win-win situatie dus.

   Meewerken aan een beter mileu én direct geld op uw rekening/contant.

    

   Natuurlijk heeft het recyclen van schroot ook grote voordelen voor het milieu. Als oud ijzer wordt weggegooid en op stortplaatsen terechtkomt, dan kunnen giftige stoffen zoals kwik en lood in de bodem en het water sijpelen en deze verontreinigen.

   Dat is een belangrijke reden waarom Yellow Metals probeert het publiek bewuster te maken van de voordelen van de verkoop van oud ijzer, om meer mensen aan boord te krijgen met de milieuvoordelen ervan.

   Vrijblijvend advies aanvragen?

   U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

   Containerservice Yellow Metals

   Oud ijzer containerservice

   Maak gebruik van onze containerdienst voor uw oud ijzer of metalen.

   Onze service is een geweldige manier om zich te ontdoen van ongewenste schroot, oude. We hebben containers beschikbaar van 15m3 tot wel 40m3 en adviseren u graag. Wij hebben altijd de perfecte container beschikbaar voor uw project. Wij zijn in staat om alle soorten klussen aan te nemen, van groot tot klein. Wij hebben jarenlange ervaring in de schrootverwijderingsbranche.

   Wij hebben verschillende maten containers die wij bij u plaatsen en weer ophalen. Dit kan bij uw bedrijf zijn, maar ook op een tijdelijke locatie waar werkzaamheden worden uitgevoerd.

    

   Yellow Metals zorgt voor

   • Gemakkelijk afleveren en ophalen van afrolcontainers voor metaalschroot
   • Containers en bakken op maat van uw behoeften
   • Ondersteuning op locatie
   Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg
   Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg

   Wij kopen graag uw oude machines.

   Ongeacht de staat en het merk!

   Yellow Metals is gespecialiseerd in de inkoop en de export van gebruikt materieel en machines. Aan de hand van foto’s van het object en een typeplaatje kunnen wij op afstand bepalen of wij uw machines kunnen innemen. Ook kunnen wij machines zelf demonteren en zo nodig van het dak takelen, én wij dragen zorg voor het transport.

   Machines die niet meer geschikt zijn voor export kunnen ook waardevol zijn voor sloop en voor onderdelen. In principe kunnen wij te allen tijde een bod doen op uw oude machines. Ook elektromotoren, liftmotoren, oude heftrucks etc., behoren tot de mogelijkheden. Gaarne aanbieden met een foto van het object en het typeplaatje. U krijgt altijd een reactie van ons op korte termijn.

    

   Wat kopen we bij Yellow Metals zoal op?

   • koelcompressoren
   • koelinstallaties
   • verdampers 
   • condensors
   • waterkoelers
   • elektromotoren
   • liftmotoren
   • industriële machines
   • ook voor al uw andere oude metalen machines

   Wij kunnen ook zorgdragen voor de demontage bij u op locatie!

   Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg

   Interesse in de diensten van Yellow Metals?
   Bel dan 06 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!