Partij oud ijzer verkopen

Partij oud ijzer verkopen

Ontzorging en de beste prijs per kilo: waarom bedrijven voor Yellow Metals kiezen

Bent u een bedrijf dat regelmatig grote partijen oud ijzer heeft en wilt u deze verkopen aan een betrouwbare koper? Yellow Metals is de oplossing waar u naar op zoek bent. Wij zijn namelijk zeer geïnteresseerd in het overnemen van grote partijen oud ijzer en bieden hiervoor de beste prijs per kilo.

Onze focus op duurzaamheid en recycling maakt ons de ideale partner voor bedrijven die hun oud ijzer willen verkopen. Door het hergebruiken van oud ijzer dragen wij bij aan het verminderen van de hoeveelheid afval en het verminderen van de CO2-uitstoot. Het is ons doel om een bijdrage te leveren aan de circulaire economie en de planeet op deze manier een stukje beter achter te laten.

Wij ontzorgen u volledig

Onze inkoopservice voor grote partijen oud ijzer biedt veel voordelen. Zo nemen wij het transport en de afvoer van het oud ijzer volledig voor onze rekening. Wij bieden een gratis containerservice, waarbij wij containers van verschillende afmetingen bij uw bedrijf plaatsen en deze regelmatig legen. Daarnaast beschikken wij over het benodigde materieel om grote partijen oud ijzer snel en efficiënt te laden en te vervoeren.

Heeft u interesse in onze inkoopservice voor grote partijen oud ijzer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden en bieden u een vrijblijvende offerte aan.

Contact ophaaldienst

06 84533047

Heeft u interesse in onze oud ijzer ophaaldienst, heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u ons contactformulier invullen of contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Wij staan altijd klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

800

Tevreden klanten