Oude computers inleveren

Wilt u uw oude computers inleveren? Yellow Metals!

  • 1 oude computer? Kom deze inleveren bij Yellow Metals (op afspraak)
  • Partij oude computers? Neem telefonisch contact met ons op voor een ophaalafspraak

Oude computer? Gooi hem niet weg maar lever hem in!

Schadelijke stoffen in laptops

Een laptop bevat schadelijke stoffen die niet in de natuur mogen terechtkomen. Gooi de laptop dus niet weg met het huisvuil. Door op de juiste manier afstand te doen van uw laptop, kan deze verwerkt worden en kunnen de grondstoffen teruggewonnen worden.

Verantwoord recyclen van uw oude computers

Wij kunnen ervoor zorgen dat uw oude computer(s) netjes worden ontmanteld. Alle onderdelen worden gesorteerd en de metalen onderdelen kunnen weer gerecycled worden. Misschien bent u benieuwd wat uw oude pc waard is als u deze bij ons inlevert. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen en wij kunnen u vertellen welke prijs wij u kunnen bieden.

Lever uw e-waste in bij Yellow Metals

Wat moet u doen als u een laptop of oude pc wilt wilt weggooien? Yellow Metals bellen. Wij zitten al sinds jaar en dag in de recycling business. En Yellow Metals is niet zomaar een bedrijf. Het is uitgegroeid tot een leider op het gebied van e-waste recycling. We doen meer dan 1.500 ton e-waste recycling per jaar, dat zijn heel veel computers.

Het is onze filosofie bij Yellow Metals om op verantwoorde wijze te recyclen. Dat betekent dat wij onze klanten met respect behandelen en hen het hoogste gemak leveren. Het betekent ook dat we proberen zo groen mogelijk te zijn. U kunt er dus op vertrouwen dat wij zorg dragen voor uw oude computer.. Bij Yellow Metals zijn we toegewijd aan het beschermen van het milieu. Wij geloven niet dat de oude manier van het weggooien van computers en andere elektronica milieuvriendelijk is. In plaats daarvan helpen wij bedrijven hun e-waste te verminderen en geld te besparen.

Yellow Metals- Oude computers inleveren
R

De beste prijs

Altijd de beste prijs voor uw oude computer(s)

R

Geheel vrijblijvend

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Contactformulier 2

Alles over inleveren

Waarom is het belangrijk om oud ijzer in te leveren?

Nagenoeg alle metalen kunnen gemakkelijk worden gerecycled door ze naar een ervaren bedrijf als Yellow Metals te brengen. Yellow Met als BV stelt de gerecycleerde metalen ter beschikking van fabrikanten voor de bouw van nieuwe producten. Huishoudelijke artikelen zoals apparaten, de auto’s waarin we rijden en de gebouwen waarin we werken, zijn vandaag de dag vaak deels gemaakt van gerecycleerde metalen.

Fabrikanten zouden zonder metaalschroot voor een veel grotere uitdaging komen te staan: de kosten moeten dekken van het winnen van nieuw ijzererts om gloednieuwe metalen te maken. Deze methode is aanzienlijk duurder dan het gebruik van hergebruikt metaalschroot, en bovendien is mijnbouw op de lange termijn een slechte oplossing omdat er maar een gelimiteerde voorraad nieuw erts te vinden is.

De besparingen door het gebruik van gerecycleerde metalen dragen bij tot het drukken van de kosten van bouwprojecten en consumptiegoederen. Een win-win situatie dus.

Meewerken aan een beter mileu én direct geld op uw rekening/contant.

 

Natuurlijk heeft het recyclen van schroot ook grote voordelen voor het milieu. Als oud ijzer wordt weggegooid en op stortplaatsen terechtkomt, dan kunnen giftige stoffen zoals kwik en lood in de bodem en het water sijpelen en deze verontreinigen.

Dat is een belangrijke reden waarom Yellow Metals probeert het publiek bewuster te maken van de voordelen van de verkoop van oud ijzer, om meer mensen aan boord te krijgen met de milieuvoordelen ervan.

Vrijblijvend advies aanvragen?

U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Oude computer inleveren

Het inleveren van een oude computer is eenvoudig bij Yellow Metals. Wij hebben diverse locaties in Nederland waar u uw computers kunt inleveren. Wellicht zijn er mensen bij u in de buurt die hun computers niet meer gebruiken. Wij nemen ze graag van u over om verantwoord de oude computers te recyclen. Een oude computer kan veel ruimte innemen, zeker als het een ouder model is. Reden te meer om er vandaag nog even naar te kijken en contact met ons op te nemen, zodat u uw oude computer kunt inleveren.

Oude pc inleveren

Steeds meer mensen willen hun oude pc’s inleveren en dat kan met een goed gevoel bij Yellow Metals. Het enige wat u hoeft te doen is naar een van onze locaties in Nederland te rijden en u bent er vanaf. Er kan in één keer veel ruimte gerealiseerd worden, want een oude pc kan veel ruimte in beslag nemen. Bij ons zijn ze in goede handen. Wij zorgen dat uw oud pc’s verantwoord worden gedemonteerd en dat alle recyclebare onderdelen worden hergebruikt. Wilt u weten hoe wij te werk gaan en wat wij er mee doen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we het u kunnen uitleggen. Ook als u andere vragen heeft, zijn wij graag bereid deze te beantwoorden en u verder te helpen.

R

De beste prijs

Altijd de beste prijs voor uw oude computer(s)

R

Geheel vrijblijvend

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Interesse in de diensten van Yellow Metals?
Bel dan 06 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!