Oude accu inleveren

Let op! Wij halen geen witgoed op.

Voor ál uw andere oude metalen kunt u ons 7 dagen bereiken!

Wist u dat de autoaccu het meest gerecyclede product ter wereld is? 99% van de loodzuur-batterijen wordt namelijk gerecycleerd. Toch worden elk jaar naar schatting 1,8 miljoen gebruikte accu’s niet op verantwoorde wijze gerecycled. Als een loodzuuraccu niet op de juiste manier wordt gerecycled, kan dit ertoe leiden dat lood, zuur en kwik in het milieu terechtkomen.

Yellow Metals maakt het gemakkelijk om milieubewust met uw oude loodaccu’s om te gaan via ons recyclingprogramma. U hoeft alleen maar uw oude batterij in te leveren en wij zorgen voor de rest!

5 redenen om uw oude accu’s bij Yellow Metals in te leveren:

 1. Accu Recycling Voordeel # 1: U kunt betaald krijgen; Hoeveel, dat hangt af van het type en de hoeveelheid accu’s dat u wilt inleveren. De huidige marktprijs speelt ook een rol in hoeveel geld u kunt terugkrijgen. Bel ons op 06 84533047.
 2. Het voordeel van accu’s recycleren #2: Het is de wet; Op grond van wetgeving bent u verplicht uw oude accu te recyclen, aangezien stoffen zoals loodzuur, lithium en grote hoeveelheden nikkel-cadmium een veiligheidsrisico kunnen vormen en ronduit gevaarlijk zijn als ze niet op de juiste manier worden behandeld.
 3. Accu Recycling Voordeel #3: U houdt gevaarlijke stoffen buiten onze stortplaatsen; Wanneer accu’s beschadigd raken, beginnen ze chemicaliën te lekken die in de bodem terecht kunnen komen. Deze materialen zijn niet alleen schadelijk voor ons milieu, maar ook voor de menselijke gezondheid.
 4. Het voordeel van accurecycling #4: Recycling vermindert de behoefte aan grondstoffen en spaart hulpbronnen; Door uw gebruikte accu’s te recycleren, spaart u hulpbronnen en vermindert u de steeds groeiende behoefte aan nieuwe grondstoffen.
 5. Het voordeel van accurecycling nr. 5: accurecycling bevordert het hergebruik van materialen voor de productie van nieuwe accu’s; Recycling kan helpen om de grondstoffen uit gebruikte accu’s te halen en ze door te sturen naar productiebedrijven voor hergebruik. Hierdoor dalen ook de kosten van nieuwe accu’s.

Wij reageren snel op ieder bericht!

Contactformulier 2

Alles over inleveren

Veiligheidstips voor het vervoeren van uw oude accu’s naar onze stortplaats:

 1. Accuzuur kan bij lekken kleding en huid verbranden en zelfs blindheid veroorzaken, gebruik daarom beschermende kleding bij het inspecteren van een accu voordat u deze loskoppelt/vervoert.
 2. Koppel de accu los voordat u deze inspecteert.
 3. Ontkoppel altijd eerst de negatieve kabel en sluit deze als laatste weer aan.
 4. Controleer de toestand van de accu grondig voordat u deze gaat vervoeren, waarbij u met een zaklamp alle kanten van de accu controleert op markeringen, deuken of lekken.
 5. Als de accu ernstige deuken of lekken vertoont, neem dan contact op met een professionele monteur of pechhulp voor hulp en laat de accu repareren of vervangen. Probeer de batterij niet te verplaatsen.
 6. Dek tijdens het vervoer de polen af, zodat ze niet kortgesloten kunnen worden.
 7. Zorg dat de batterij altijd rechtop staat.
 8. Accu’s kunnen vrij zwaar zijn, dus wees voorzichtig bij het optillen en dragen van de accu. Vraag hulp indien nodig.

Wilt u een oude accu inleveren? Kies dan ook voor Yellow Metals en ervaar het gemak. U kunt ervoor kiezen om oude accu’s op locatie in te leveren, maar het kan ook zijn dat u er meerdere heeft of dat de accu erg zwaar is. In dat geval is het mogelijk dat wij deze bij u komen ophalen.

Altijd de beste prijzen voor uw oude accu’s

Dagelijks streven wij er naar om de beste prijs te kunnen geven voor oude metalen in Haarlem, Amsterdam en omgeving. De genoemde prijzen die u op deze pagina vindt zijn voor het afleveren van uw oud ijzer bij een van onze afgiftepunten.

Partij oud accu’s aanbieden

Heeft u een partij oude accu’s die u wilt aanbieden aan Yellow Metals? neem aub even contact met ons op via WhatsApp!

Oude accu’s in komen leveren

Voor het maken van een afspraak voor het afleveren van uw oude accu’s dient u altijd vooraf te bellen zodat onze inkoper weet dat u komt, dit kan altijd dezelfde dag nog.

Voor wie werken wij?

Wij werken hoofdzakelijk voor het bedrijfsleven, waaronder aannemers, sloopbedrijven, werkplaatsen, garagebedrijven en loodgieters. Maar vanzelfsprekend bent u als particulier ook van harte welkom bij yellow Metals in haarlem.

Voor afhalen van uw oude ijzer op locatie hanteren wij gunstige prijzen. Neem gerust contact met ons op en ontvang de beste prijs in de regio per kilo voor al uw oude metalen.

Contactformulier 2

Milieuvriendelijk recyclen

Het recyclen van accu’s kost aanzienlijk minder energie dan het herproduceren ervan. Recycling beperkt ook de uitstoot, waaronder die van broeikasgassen.

Vrijblijvend advies aanvragen?

U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Onderstaand vindt u de prijzen die u ontvangt per kilo voor oud ijzer afgeleverd in Haarlem:

[table “1” not found /]

Interesse in de diensten van Yellow Metals?
Bel dan 06 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!