Heeft u rood koper en wilt u dat graag verkopen? Bij Yellow Metals bent u dan aan het juiste adres en dan weet u zeker dat u een nette prijs krijgt uitgekeerd voor uw spullen. Steeds meer mensen komen er achter dat rood koper geld waard is. Gelukkig weten wij dat ook en zijn wij eerlijk tegenover onze klanten. Wij bieden u namelijk een eerlijke en nette prijs voor uw rood koper dat u bij ons komt inleveren. Mocht het nu erg veel zijn dan kunnen wij het ook bij u ophalen! Anders kunt u het altijd inleveren op één van onze locaties in Nederland en dan kunt u altijd rekenen op de beste prijs. Misschien heeft u wel meer rood koper in huis staan dan waar u nu aan denkt. Goed dat u daarom even tijd vrij gaat maken en nagaat wat u allemaal heeft en wat er weg mag. Hoe meer dan u heeft hoe hoger het bedrag wat u krijgt als u alles in gaat leveren.

Vrijblijvend advies aanvragen?

U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Rood koper prijs

Voordat u alles weg gaat doen, wilt u eerst meer te weten komen over de rood koper prijs. Daar kunnen wij van Yellow Metals u alles over vertellen en dat doen we ook graag. Op onze site kunt u iedere dag weer de meest actuele rood koper prijs vinden. Op deze manier kunt u zelf berekenen wat uw spullen waard zijn. Het is goed dat u de prijs ook in de gaten blijft houden, soms kan deze flink stijgen, maar soms ook wat dalen. Het is niet goed te voorspellen welke kant het op gaat, maar wij zorgen dat u altijd de meest actuele rood koper prijs op onze site kunt vinden. Dit is het bedrag wat wij aan u uitkeren wanneer dat u bij ons rood koper in komt leveren. Het is natuurlijk fijn dat u zoveel als mogelijk kunt inleveren, want dan kunt u ook rekenen op een veel hoger bedrag, wat wij u uit kunnen keren.

Geel koper

Misschien heeft u ook wel geel koper wat u nog wilt verkopen? Hoe gaat dat dan in zijn werk?
– U gaat uitzoeken hoeveel geel koper u ongeveer heeft. Het advies is om goed te zoeken want het kan heel veel waard zijn. Hoe meer u heeft, hoe hoger het bedrag is wat aan u uitgekeerd kan worden!
– Vervolgens neemt u contact op met ons van Yellow Metals. Dit kan bijvoorbeeld telefonisch en dan kunnen wij eventuele vragen ook direct beantwoorden.
– We bekijken samen of het de moeite waard is dat wij het bij u op locatie ophalen of dat u het op een van onze locaties langs komt brengen.
– Alles wordt gewogen en dan wordt er gekeken naar de gele koper prijs.
– Het bedrag wordt berekend waar dat u recht op heeft en dit wordt dan direct aan u uitgekeerd.
Bij Yellow Metals weet u waar dat u aan toe bent en kunt u altijd rekenen op een eerlijke afhandeling. Bent benieuwd naar onze werkwijze? Heeft u vragen over rood of geel koper inleveren of wilt u wat anders weten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen. Onze specialisten staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en helpen u graag verder.

Interesse in de diensten van Yellow Metals?
Bel dan 06 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!