Oud Koper prijs weten?  Inleveren tegen hoge dagprijzen

Koper recycling in de regio Haarlem – Amsterdam

Inkoop alle soorten koper

Wilt u van uw oude koper af, dit verantwoord laten recyclen, en er ook nog eens de beste prijs in de regio voor krijgen? Bij Yellow Metals kunt u terecht voor het inleveren van al uw kopersoorten: roodkoper draad, roodkoper (pijp), messing, geelkoper, snijkoper, vertind koper, elektrolytisch koper, handgepeld koper, koperdraaisel, brons, boilers, cv-ketels en al uw andere koperhoudende voorwerpen.

De hele economie van de koper- en koperlegeringsindustrie is afhankelijk van de recycling van alle afgedankte koperproducten. Er is een breed scala van op koper gebaseerde materialen die voor een grote verscheidenheid van toepassingen worden gemaakt.

Deze omvatten koperen pijpen, koperen platen, koperdraad, koperen buizen, koperen blikken, koperen kabels, koperstrips, koperen staven, kopergietwerk, kopergalvanisatie, kopersoldeer, koperlegeringen en andere op koper gebaseerde materialen. De koperschroot die uit deze verschillende toepassingen voortkomt, vertegenwoordigt een belangrijk en aanzienlijk deel van de totale hoeveelheid koper die in de wereld wordt geproduceerd.

Bent u benieuwd naar de oud koper prijs? Zoek dan niet verder. Bij Yellow Metals bent u aan het juiste adres om uw koper in te leveren! Er maken steeds meer mensen gebruik van onze service omdat zij weten dat zij bij ons een nette en eerlijke prijs zullen ontvangen.

Overigens kunt ook u berekenen wat uw oude koper waard is. Bekijk op onze website de prijzen en u zult zien dat deze dagelijks worden geactualiseerd. Dit heeft als voordeel dat u alles bij ons kunt inleveren wanneer de prijzen gunstig voor u zijn. Goed om te weten is dat de prijzen per dag kunnen verschillen, dus het is goed dat u het in de gaten houdt en op tijd de oud koper prijs kiest zodat het aan u uitbetaald kan worden.

Snelle afhandeling en direct geld voor uw oude koper

Door onze jarenlange ervaring handelen wij het koper dat u inlevert snel en deskundig af. Koper inleveren in Haarlem was nog nooit zo makkelijk!

Heeft u oud koper dat u graag wilt inleveren? Neem dan vrijblijvend contact met yellow Metals op. U kunt uw oude ijzer altijd op afspraak op een van onze locaties komen inleveren. Bij grotere partijen is er ook de mogelijkheid om uw oude koper of andere metalen bij u op te komen halen.

De klantenservice

Yellow Metals

  • 365 dagen per jaar dé beste prijs voor uw oude koper
  • eigen snelle ophaaldienst en het benodigde materieel
  • voor organisaties én particulieren
  • vriendelijke klantenservice en goede bereikbaarheid

Snelle afhandeling en direct geld voor uw oude koper

Door onze jarenlange ervaring handelen wij het koper dat u inlevert snel en deskundig af. Koper inleveren in Haarlem was nog nooit zo makkelijk!

Contactformulier 2

Waarom is het belangrijk om oud ijzer in te leveren?

In het afgelopen decennium heeft de sterke groei in opkomende economieën, in combinatie met een toegenomen vraag naar koper voor innovatieve en hernieuwbare energietechnologieën, geleid tot een aanzienlijk grotere vraag naar koper. Het terugwinnen en recyclen van koper ondersteunt deze stijgende vraag en helpt bij het tot stand brengen van een duurzame toekomst voor de mens en de planeet. Koper is niet alleen een essentieel bestanddeel van veel van onze dagelijkse producten, het is ook een waardevol goed op zich, met een prijs die gestaag stijgt. Aangezien koper een essentieel bestanddeel is van alle soorten elektrische apparatuur, verbaast het ons niet dat de terugwinning en recycling ervan aan populariteit heeft gewonnen. Recyclage van koper helpt energie en grondstoffen te besparen en beschermt het milieu. 

Koper is 100% recyclebaar

Koper is een van de weinige materialen die zonder enig prestatieverlies meermaals kunnen worden gerecycleerd. De kwaliteit van gerecycled koper (secundaire productie) verschilt niet van die van gedolven koper (primaire productie), waardoor ze uitwisselbaar zijn. Een van de belangrijkste redenen waarom gerecycleerd koper wordt gebruikt, is de lage prijs ervan ten opzichte van het opnieuw delven. Gerecycleerd koper wordt verkregen uit afvalmateriaal en bevat minder dan 1% onzuiverheden, waardoor het een ideaal materiaal is voor de productie van koperproducten met een hoge zuiverheidsgraad. De primaire fase van de terugwinning van koper is het elektrolytische smeltproces. Deze terugwinning van koper uit het elektrolytische smeltproces is een zeer complex en energie-intensief proces.

Meewerken aan een beter mileu én direct geld op uw rekening/contant.

 

Koper is een legering van koper met een beetje zilver, zink of lood. Het is een sterk, glanzend metaal dat veel wordt gebruikt voor loodgieterswerk en bedrading. Koper is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten.

 

 

Oud ijzer inleveren

Natuurlijk heeft het recyclen van schroot ook grote voordelen voor het milieu. Als oud ijzer wordt weggegooid en op stortplaatsen terechtkomt, dan kunnen giftige stoffen zoals kwik en lood in de bodem en het water sijpelen en deze verontreinigen.

Dat is een belangrijke reden waarom Yellow Metals probeert het publiek bewuster te maken van de voordelen van de verkoop van oud ijzer, om meer mensen aan boord te krijgen met de milieuvoordelen ervan.

Elektrolytisch koper

Elektrolytisch koper wordt gebruikt voor de meeste elektrische bedrading en loodgieterswerk. Deze kwaliteit wordt gemaakt van gesmolten metaal dat in een gietvorm wordt gegoten. a het gieten wordt het metaal afgekoeld met water en wordt het gestolde metaal mechanisch gescheiden van de vorm. Het koper wordt vervolgens tot platen en vervolgens tot draad en buizen gerold. Koperen buizen worden gebruikt voor het doorvoeren van warm water, stoom en gas, en koperdraad wordt gebruikt voor elektrische bedrading. De elektrische bedrading is een van de weinige elektrische toepassingen waarbij de kwaliteit van het koper van cruciaal belang is.

Wij bieden 365 dagen per jaar dé beste prijs voor uw oude koper! Neem contact met ons op om een exact bod te ontvangen.

 

Rood koper

Rood koper is een legering die gewoonlijk bestaat uit 85 tot 88% koper en 12 tot 15% zink, waarbij soms arseen wordt gebruikt voor muntstukken, knopen, sieraden en voor vergulding. Naast de rode kleur heeft roodkoper ook de eigenschap dat het bestand is tegen aantasting en corrosie. Het is duidelijk dat de roodkoperlegering in deze opzichten superieur is aan andere koperlegeringen. Ondanks de uitstekende corrosiebestendigheid heeft de roodkoperlegering echter een ernstig nadeel: zij is minder sterk en taai dan de conventionele koperlegering, is bros en heeft een lage breuktaaiheid. Het is een uitstekende warmtegeleider en wordt gebruikt in toepassingen waar een goede geleiding vereist is, zoals de hoge temperatuurzones van het uitlaatsysteem van een auto.

Actuele oud koper prijs

De meest actuele oud koper prijs kunt u opvragen bij Yellow Metals, wij helpen u namelijk graag verder. Wilt u er meer over weten, bent u benieuwd naar onze werkwijze of naar wat uw oud koper waard is? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons en wij staan direct voor u klaar.

 

Onderstaand vindt u de prijzen per kilo voor oud koper en andere metalen afgeleverd in Haarlem:

MetaalsoortContant per kiloBankoverschrijving per kilo
Koper HP schoon €6,00 €6,50
Koper lakdraad €5,50 €6,00
Koper HP vet €5,00 €5,50
Koper HP geoxideerd €5,00 €5,50
Koper Elektrolyt €5,50 €5,80
Koper Nieuw €5,15 €5,65
Koper zwaar €5,25 €5,80
Koper leidingen 96% €5,00 €5,80
Koper leidingen met aanhechtingen €4,00 €4,50
Koper vertind 88% €4,50 €5,00
Messing/Geel koper €3,00 €3,50
Pvc kabel 38% €1,60 €1,90
CoaxkabelPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag
Grondkabel /koperlood 22%Prijs op aanvraagPrijs op aanvraag
AutoboomkabelPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag
Solar kabel 50% €1,90 €2,35
Trekdraad 62% €2,00 €2,45
Pel kabel va 60%vanaf €2,00vanaf €2,00
Aluminium/Koper radiateuren / ijzervrij €2,20 €2,50
Rvs cu koelers cv ketels €0,50 €0,60
Rvs 304 €0,70 €0,80
Rvs 316Prijs op aanvraagPrijs op aanvraag
DuplexPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag
CarpenterPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag
InocelPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag
HastelloyPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag
CuproPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag
Aluminium geslagen €0,70 €0,98
Aluminium gegoten €0,85 €1,10
Aluminium ausbauPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag
Aluminium lak profielPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag
Aluminium blank profielPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag
Aluminium cv ketel blokken €0,70 €1,00
Aluminium intergas wisselaar schoonPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag
Lood €1,15 €1,35
Zink €1,50 €1,65
Waterchillers, condensors, verdampers etcPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag
Elektromotoren €0,45 €0,65
Travo's klein €0,60 €0,70
Travo's grootPrijs op aanvraagPrijs op aanvraag
IJzer knip €0,15 €0,18
IJzer 2B 3B €0,18 €0,24
Cv ketel weeelabex €0,40 €0,55
Airco weeelabex €0,40 €0,40
Huishoudelijke apparatenGeen innameGeen inname

Oud koper inleveren?

Steeds meer particulieren en organisaties willen graag hun oude metalen bij yellow Metals inleveren, ze vinden het fijn dat ze het kwijt zijn en dat ze bij ons altijd kunnen rekenen op een leuk bedrag. Iedere dag kunt u op onze site kijken bij de actuele prijzen en dan ziet u wat het oude koper waard is. Bij ons kunt u eenvoudig uw koper inleveren. 

Wij bieden 365 dagen per jaar dé beste prijs voor uw oude koper! Neem contact met ons op om een exact bod te ontvangen.

 

Oud koper verkopen

Bij Yellow Metals kunt u oud aluminium inleveren en dan komt u er snel achter wat het nog waard is. Het is alleen maar fijn dat u het in kunt leveren, het geeft u meer ruimte en overzicht. Daarnaast krijgt u er een leuk bedrag voor en gelukkig is oud aluminium inleveren zo geregeld bij ons. Een telefoontje is al genoeg en dan kijken wij samen met u hoe we alles zo efficiënt mogelijk kunnen regelen.

Milieuvriendelijk koper recyclen

De gehele industrie van koper en koperlegeringen is afhankelijk van de recycling van overtollige koperproducten. Er is een breed scala aan materialen op koperbasis die voor een grote verscheidenheid van toepassingen worden gemaakt. De recycling van metalen spaart onze natuurlijke grondstoffen en vereist minder energie dan de fabricage van nieuwe producten uit nieuwe grondstoffen. Door recycling worden minder kooldioxide en andere schadelijke gassen uitgestoten.

Altijd de beste koperprijzen (weekprijzen)

Dagelijks streven wij er naar om de beste prijs te kunnen geven voor uw oude koper in Haarlem, Amsterdam en omgeving. De genoemde prijzen die u op deze pagina vindt zijn voor het afleveren van uw oud ijzer bij een van onze afgiftepunten.

Grotere partijen oud ijzer aanbieden

Partijen groter dan 500kg graag aanbieden via WhatsApp!

Oud koper in komen leveren

Voor het maken van een afspraak voor het afleveren van uw oud metaal dient u altijd vooraf te bellen zodat onze weger weet dat u komt, dit kan altijd dezelfde dag nog.

Voor wie werken wij?

Wij werken hoofdzakelijk voor het bedrijfsleven, waaronder aannemers, sloopbedrijven, werkplaatsen, garagebedrijven en loodgieters. Maar vanzelfsprekend bent u als particulier ook van harte welkom.

Voor afhalen van uw oude koper op locatie hanteren wij andere gunstige prijzen. Neem gerust contact met ons op en ontvang de beste prijs in de regio per kilo voor al uw oude metalen.

Contactformulier 2

Yellow Metals – Oud Koper Ophaaldienst

Bent u zelf niet in de gelegenheid om uw oude ijzer te komen brengen in haarlem? Neem gerust contact met ons op voor de ophaal mogelijkheden. Wij beschikken over de juiste voertuigen en het juiste materieel om uw oude ijzer snel en veilig af te voeren.

Vrijblijvend advies aanvragen?

U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

U wilt uw oud koper inleveren? Dan kiest u voor Yellow Metals. Er is geen beter adres voor al uw oud koper. Fijn om te weten is dat wij aan alle eisen voldoen die gesteld worden om op een goede manier te recyclen. Bij ons bent u in goede handen om uw oude koper in te leveren, dan zorgen wij voor een correcte verwerking van uw oude koper. Belangrijk is echter ook dat u een eerlijke prijs krijgt wanneer u uw oude koper inlevert. Dit kunnen wij u garanderen, net als een goede service en kwaliteit.

Interesse in de diensten van Yellow Metals?
Bel dan 06 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!