Radiator Oud IJzer

Let op! Wij halen geen witgoed op.

Voor ál uw andere oude metalen kunt u ons 7 dagen bereiken!

Direct geld voor oude radiatoren en ander oud ijzer?

Heeft u wel eens gekeken naar de mogelijkheden met die oude radiatoren die u heeft liggen? Wij nemen uw oude radiatoren graag over als oud ijzer. Het is goed dat u een kijkje komt nemen bij Yellow Metals. Wij zijn namelijk een professioneel en gedreven bedrijf en bij ons kunt u uw radiator kwijt bij oud ijzer! Misschien staat de radiator als oud ijzer al een tijdje bij u thuis, maar heeft u geen idee wat u er mee moet doen. Eigenlijk staat hij in de weg en wilt u er vanaf, maar waar moet u hem naar toe brengen? Bij Yellow Metals bent u daarvoor aan het juiste adres. Het enige wat u hoeft te doen is uw radiatoren naar één van onze locaties te brengen en dan bent u er vanaf. Zelf niet in de gelegenheid om uw oude radiatoren naar onze oud ijzerwerf te brengen? Vraag dan naar onze ophaaldienst!

Wij bieden 365 dagen per jaar dé beste prijs voor uw oude radiatoren! Neem contact met ons op om een exact bod te ontvangen.

Oud ijzer (radiatoren) inleveren is nog nooit zo simpel en zo lonend geweest:

 1. Neem direct contact met ons op 06 84533047
 2. Uw radiatoren en ander oud ijzer wordt gewogen op geijkte weegapparatuur
 3. U ontvangt direct uw geld contant of op uw bank
oude radiator inleveren

Contact

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 MB.

  Milieuvriendelijk recyclen radiatoren

  Het recyclen van oude metalen kost vele malen minder energie dan het produceren ervan. Bovendien hebben veel gerecyclede metalen dezelfde eigenschappen als nieuw geproduceerde metalen. Recycling beperkt ook de uitstoot, waaronder die van broeikasgassen.

  Vrijblijvend advies aanvragen?

  U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

  Oude radiatoren verkopen aan Yellow Metals?

  Als u kiest om uw radiatoren aan Yellow Metals te verkopen, hoe gaat het dan in zijn werk?

  • U neemt contact op met ons van Yellow Metals en geeft aan dat u denkt aan het verkopen van uw radiatoren.
  • Alle vragen die u heeft kunt u aan ons stellen, bijvoorbeeld over de prijzen.
  • U kunt aangeven of u de radiatoren zelf komt brengen of opgehaald zou willen hebben.
  • U krijgt bij Yellow Metals het hele jaar door een nette prijs voor uw oude radiatoren.

  Wij kopen graag al uw oude radiatoren.

  Laat het ons zo snel mogelijk weten zodat wij in actie kunnen komen en u kunnen betalen voor uw oude radiatoren. Alles kan dan snel worden geregeld en bij ons kunt u rekenen op een eerlijke en nette prijs. Goede service en kwaliteit staan bij ons centraal en wij doen er graag alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Afspraak is afspraak bij ons en u kunt echt op ons rekenen!

  Het Recycleren van het schrootmetalen

  Metalen hebben een oneindig leven en kunnen oneindig gerecycleerd worden van het ene product naar het andere. Gerecyclede metalen wordt gebruikt in een groot aantal verschillende producten. Voorbeelden van producten zijn raamkozijnen, auto’s, treinen, bruggen, in de bouw, voedselverpakkingen en vliegtuigen.

  Yellow Metals

  Waarom is het belangrijk om oud ijzer in te leveren?

  Nagenoeg alle metalen kunnen gemakkelijk worden gerecycled door ze naar een ervaren bedrijf als Yellow Metals te brengen. Yellow Met als BV stelt de gerecycleerde metalen ter beschikking van fabrikanten voor de bouw van nieuwe producten. Huishoudelijke artikelen zoals apparaten, de auto’s waarin we rijden en de gebouwen waarin we werken, zijn vandaag de dag vaak deels gemaakt van gerecycleerde metalen.

  Fabrikanten zouden zonder metaalschroot voor een veel grotere uitdaging komen te staan: de kosten moeten dekken van het winnen van nieuw ijzererts om gloednieuwe metalen te maken. Deze methode is aanzienlijk duurder dan het gebruik van hergebruikt metaalschroot, en bovendien is mijnbouw op de lange termijn een slechte oplossing omdat er maar een gelimiteerde voorraad nieuw erts te vinden is.

  De besparingen door het gebruik van gerecycleerde metalen dragen bij tot het drukken van de kosten van bouwprojecten en consumptiegoederen. Een win-win situatie dus.

  Meewerken aan een beter mileu én direct geld op uw rekening/contant.

   

  Natuurlijk heeft het recyclen van schroot ook grote voordelen voor het milieu. Als oud ijzer wordt weggegooid en op stortplaatsen terechtkomt, dan kunnen giftige stoffen zoals kwik en lood in de bodem en het water sijpelen en deze verontreinigen.

  Dat is een belangrijke reden waarom Yellow Metals probeert het publiek bewuster te maken van de voordelen van de verkoop van oud ijzer, om meer mensen aan boord te krijgen met de milieuvoordelen ervan.

  Prijs radiator oud ijzer

  Een radiator is oud ijzer en het voordeel wat u bij ons heeft, is dat u er nog een leuk bedrag voor krijgt als u deze bij ons in komt leveren. De hoogte van het bedrag hangt af van hoeveel kilo de radiator weegt en wat de oud ijzer prijs doet. Maar dit kunnen wij u vooraf vertellen en dan weet u zeker dat u kunt rekenen op een goede prijs en u gaat hier eerlijk zaken doen met ons. Als u vragen heeft, neemt u dan contact met ons op, wij van Yellow Metals staan voor u klaar!

  Interesse in de diensten van Yellow Metals?
  Bel dan 06 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!