Oud IJzer Wegbrengen

Oud IJzer Wegbrengen

aantrekkelijke tarieven | snel geregeld

Oud IJzer Wegbrengen?

Heeft u oud ijzer dat u wilt wegbrengen? Bij Yellow Metals bieden we u een gemakkelijke en betrouwbare oplossing. Of het nu gaat om oud ijzer van een renovatieproject, een opruiming of gewoon om ruimte te creëren, wij staan voor u klaar om u te helpen. Lees verder en ontdek waarom Yellow Metals de ideale keuze is voor het wegbrengen van oud ijzer.

Waarom Kiezen voor Yellow Metals?

Bij Yellow Metals begrijpen we dat het wegbrengen van oud ijzer eenvoudig en efficiënt moet zijn. Daarom bieden we u een aantal voordelen die uw ervaring bij ons aangenaam maken:

  • Gemakkelijk Bereikbaar: Ons inleverpunt is goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid. Of u nu met de auto, fiets of openbaar vervoer komt, u kunt eenvoudig bij ons terecht.
  • Vriendelijke Service: Bij Yellow Metals wordt u altijd vriendelijk ontvangen. Ons deskundig personeel staat klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.
  • Snelle Afhandeling: We begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom streven we naar een snelle en efficiënte afhandeling. U kunt rekenen op een vlotte service, zodat u snel weer verder kunt.
  • Eerlijke Prijs: Bij Yellow Metals bieden we u een eerlijke prijs voor uw oud ijzer. We hanteren een transparante prijsstelling, gebaseerd op de actuele marktprijzen, zodat u de juiste waarde krijgt voor uw materialen.
  • Verantwoorde Recycling: Bij Yellow Metals hechten we veel waarde aan duurzaamheid en verantwoorde recycling. U kunt erop vertrouwen dat het oud ijzer dat u bij ons achterlaat op een milieuvriendelijke manier wordt gerecycled.
Hoe Werkt Het?

Het wegbrengen van oud ijzer bij Yellow Metals is eenvoudig:

  1. Voorbereiding: Verzamel uw oud ijzer en sorteer het indien mogelijk op type. Verwijder eventuele niet-metalen materialen en zorg ervoor dat het ijzer schoon is.
  2. Contact: Neem contact met ons op om een afspraak te maken of om meer informatie te krijgen. Onze vriendelijke medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en plannen een geschikt tijdstip in voor uw bezoek.
  3. Breng uw oud ijzer: Kom naar ons inleverpunt op het afgesproken tijdstip. Ons personeel zal u verwelkomen en u begeleiden bij het lossen van het oud ijzer.
  4. Controle en Waardering: Onze experts zullen het oud ijzer controleren en waarderen op basis van factoren zoals het gewicht en het type metaal. U ontvangt een eerlijke prijs voor uw materialen.
  5. Betaling: Zodra de controle en waardering zijn voltooid, ontvangt u direct uw betaling. We streven naar een snelle afhandeling, zodat u niet lang hoeft te wachten.
Samen Werken aan een Duurzame Toekomst

Bij Yellow Metals dragen we graag bij aan een duurzame toekomst. Door uw oud ijzer bij ons weg te brengen, helpt u bij het verminderen van afval en het bevorderen van recycling. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en bijdragen aan een circulaire economie.

Neem Vandaag Nog Contact Met Ons Op

Wilt u uw oud ijzer wegbrengen en profiteren van de voordelen van Yellow Metals? Neem vandaag nog contact met ons op. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en een afspraak met u te maken. Maak gebruik van onze gemakkelijke oplossing en vertrouw op Yellow Metals voor het wegbrengen van uw oud ijzer.

Neem contact met ons op:

Metaalsoort

Prijs per kg

1000+ kg

Handgepeld koper (millberry)

€7,50 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

7,90 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

Rood koper gemengd 97%

€7,00 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

7,05 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

Messing/geel koper

€4.50 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

4.65 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

PVC-kabel 38%

€2.35 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

2.45 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

0.90/2.20 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

Op aanvraag

Trekdraad 60%

€4,00 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

4,20 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

Pelkabel 60%

Vanaf €3,20 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

Prijs op aanvraag 

Aluminium/Koper koelers ijzervrij

€3,10 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

3,30 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

Rvs cu koelers

€0,65 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

0.70 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

Rvs 304

€1.10 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

1.18 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

Rvs 316

€1,70 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

1.80 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

Nikkel 99% zuiver 

€6.50 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

11.50 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

op aanvraag

Op aanvraag

op aanvraag

Op aanvraag

op aanvraag

Op aanvraag

Cupro

op aanvraag

Op aanvraag

Aluminium geslagen

€1.00

1.10

Aluminium gegoten

€1,00

1.10

Aluminium lak profiel

€1,33

1.43

Aluminium blank profiel

€1,51

1.61

Aluminium CV ketel blokken

€0,96

1.05

€1,30

1.45

Zink

€1.30

op aanvraag

Waterchillers, condensors verdampers etc

op aanvraag

op aanvraag

Elektromotoren tot 300kg 

€0,65

0.82

IJzer knip

€0,20

0.25

Huishoudelijke apparaten

Geen inname!

Geen inname!

Oud IJzer Groothandel

Heeft u oud ijzer voor ons?

Neem contact op met onze ophaaldienst.

OUD IJZER amsterdam

Maar waarom is het zo belangrijk om oud iJzer te recyclen?

Bij Yellow Metals in dragen we bij aan de circulaire economie door oud ijzer te recyclen en het milieu te beschermen. Het hergebruiken van oud ijzer bespaart grondstoffen en energie, wat zowel de economie als het milieu ten goede komt. Als belangrijke speler in de recyclingindustrie kopen we oud ijzer en metalen op van particulieren en bedrijven, om ze vervolgens te hergebruiken in nieuwe producten. Laten we samenwerken en het belang van oud ijzer recycling erkennen, zodat we een verschil kunnen maken voor een schonere en duurzamere toekomst.

Contact opnemen

06 84533047
Oud IJzer Haarlem

Oude IJzer Wegbrengen?
Yellow Metals Natuurlijk!

YELLOW METALS

Oud IJzer Ophaaldienst

Wij bij Yellow Metals begrijpen het belang van gemak en efficiëntie bij het verkopen van oud ijzer. Daarom bieden wij een handige oud ijzer ophaaldienst aan. Onze ervaren medewerkers komen bij u langs en nemen uw oud ijzer op een veilige en snelle manier op. U hoeft zich geen zorgen te maken over het transport van uw metalen naar onze locatie, wij komen het gewoon bij u ophalen. Onze ophaaldienst is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven en we zorgen altijd voor een snelle en efficiënte afhandeling. Contacteer ons vandaag nog om uw afspraak te maken en laat onze handige oud ijzer ophaaldienst uw leven een stuk gemakkelijker maken!

Oud ijzer inleveren
Lever uw
oud ijzer in

YELLOW METALS

Hoge prijzen voor oud iJzer

Bij Yellow Metals zijn we trots op onze hoge dagtarieven voor oud ijzer. Wij geloven in het waarderen van onze klanten en bieden daarom marktconforme prijzen voor elk kilo oud ijzer dat u bij ons inlevert. Onze eigen ophaaldienst maakt het gemakkelijk voor u om uw metalen snel en efficiënt in te leveren. Profiteer nu van onze hoge dagtarieven en verkoop uw oud ijzer vandaag nog aan Yellow Metals. Laat ons uw vertrouwde partner zijn in het recycleren van uw metalen.

RVS Recycling
Lever uw
oud ijzer in!

YELLOW METALS

Snelle uitbetaling

Bij Yellow Metals begrijpen we het belang van een snelle en efficiënte uitbetaling voor onze klanten. Daarom bieden wij een eenvoudige oplossing in de vorm van bankoverschrijving. Onze uitbetalingen vinden snel en veilig plaats, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de verkoop van uw oud ijzer.

Onze snelle uitbetaling via bankoverschrijving betekent dat u uw geld snel op uw rekening heeft, zonder wachttijden of onnodige vertragingen. Dit maakt het verkopen van uw oud ijzer gemakkelijker en sneller dan ooit tevoren. Bovendien kunt u er zeker van zijn dat de transactie veilig en betrouwbaar is, dankzij onze toegewijde financiële afdeling.

Verkoop uw
oud ijzer

Oud ijzer inleveren?

Neem contact op met Yellow Metals.

Partij oud ijzer verkopen

Partij oud ijzer verkopen

Alloy legeringen

Alloy legeringen

Inconel

Inconel

De Evolutie van de Oud IJzerboer

De Evolutie van de Oud IJzerboer

Voordelen van Metaalrecycling

Voordelen van Metaalrecycling

Smeltpunten van Metalen

Smeltpunten van Metalen

Metaalrecycling Proces

Metaalrecycling Proces

Hoe oud ijzer prijzen werken

Hoe oud ijzer prijzen werken

Titanium

Titanium

Vanadium

Vanadium