Oud IJzer Rotterdam

Wij geven de beste prijzen voor oud ijzer in de regio Rotterdam.

Let op! Wij halen geen witgoed op.

Voor ál uw andere oude metalen kunt u ons 7 dagen bereiken!

Dé specialist in Recycling van Oud IJzer

Bent u op zoek naar een locatie voor uw oud ijzer Rotterdam? Dan kunt u terecht bij Yellow Metals!

Contact

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 MB.

  Dé specialist in Recycling van Oud IJzer

  Bent u op zoek naar een locatie voor uw oud ijzer Rotterdam? Dan kunt u terecht bij Yellow Metals!

  Oude metalen inkoop regio Rotterdam

  Yellow Metals: dé plek voor uw oud ijzer in de regio Rotterdam

  Voor zowel bedrijven als particulieren is het mogelijk om oud ijzer in te leveren bij Yellow Metals. Doordat wij direct in verband staan met groothandelaren, kunnen wij u vaak tot wel 100% meer voor uw oud ijzer bieden dan andere oud ijzer inzamelbedrijven. Woont u in de buurt van Rotterdam en zoekt u een locatie voor uw oud ijzer? Dan kunt u bij Yellow Metals terecht.

  Bent u op zoek naar een locatie voor uw oud ijzer Rotterdam? Dan kunt u terecht bij Yellow Metals! Bij Yellow Metals hebben wij verschillende diensten door heel Nederland voor ál uw oude metalen. Wilt u meer weten over onze locaties of wilt u een offerte aanvragen voor uw oud ijzer, dan kunt u contact met ons opnemen.

  Oude metalen laten recyclen?

  Extra geld op uw rekening

  Oud ijzer is een van de grootste recyclebare materiaalsoorten ter wereld. Het gebruik van oud ijzer neemt elk jaar toe. Steeds meer mensen zien de voordelen in van metaal recycling. Bij Yellow Metals bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij staan garant voor eerlijke prijzen, voor iedereen! Als u oud ijzer of andere metalen in de aanbieding heeft, dan hoeft u maar contact met ons op te nemen.

  Eerlijke prijzen voor oud ijzer in rotterdam

  Yellow Metals staat garant voor eerlijke prijzen, voor iedereen! Hebt u oud ijzer of andere metalen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op ons centrale nummer.

  Doordat wij bij Yellow Metals nauw samenwerken met groothandelaren, kunnen wij u een eerlijke, hoge prijs bieden voor uw oud ijzer. Om deze prijzen nog eerlijker te maken, hanteren wij weekprijzen. We bestuderen nauwkeurig de markt en bekijken per week wat de eerlijkste prijzen zijn voor diverse soorten oud ijzer.

  Wegen van uw oude ijzer

  Wanneer u uw oud ijzer Rotterdam komt inleveren, zal de weegmeester nauwkeurig het gewicht hiervan bepalen. Het ijzer kan op locatie worden gewogen met een professioneel geijkte weeginstallatie. Sinds 2021 beschikt Yellow Metals over een DAF LF met laadkraan, poliepgrijper en weegsysteem, waardoor we op locatie uw oud ijzer kunnen afwegen.

  De weeginstallatie is geïnstalleerd bij de weegbrug en heeft een capaciteit van 5 ton. Het oude ijzer wordt opgepakt door de poliepgrijper, een hydraulisch grijpwerktuig. De poliepgrijper pakt het ijzer van de stapel en legt het op de weeginstallatie. Het gewicht van het ijzer wordt bepaald door de weeginstallatie. De weeginstallatie heeft een nauwkeurigheid van ±0,1% en weegt tot 5 ton.

  Maak GRATIS gebruik van onze containerservice voor oude metalen!

  Maak gebruik van onze containerservice voor uw oud ijzer of metalen. Wij hebben verschillende maten containers die wij bij u op locatie plaatsen en weer ophalen. Dit kan bij uw bedrijf zijn, maar ook op een tijdelijke locatie waar werkzaamheden worden uitgevoerd.

  Oud IJzer Recycling regio Rotterdam

  De beste prijzen voor uw metaalafval! 

  Ons ervaren team staat altijd klaar om u te helpen. Metaal recycling voor iedereen! Wij zijn blij met al uw schroot, oud metaal, en industrieel schroot. Als u vragen heeft over onze metaal recycling service, voel u vrij om contact met ons op te nemen.

  Wist je dat je bij Yellow Metals ook terecht kunt voor het inleveren van elektromotoren, CV ketels, airco’s, boilers en ander huishoudelijk apparatuur? Ook voor het inleveren van al deze ijzeren machines of onderdelen kun je een bedrag krijgen. Ideaal toch?

  Wat kopen wij zoal in?

  • Koper
  • Aluminium
  • RVS
  • Lood
  • Zink
  • Elektromotoren
  • Koelinstallaties
  • Radiatoren
  • Katalysators
  • CV ketels
  • Accu’s
  • Industriële voertuigen
  • Voor ál uw oude metalen!
  R

  De beste prijs

  Wij betalen de beste prijs in de regio voor oud ijzer.

  R

  Snelle afhandeling

  U kunt uw oude ijzer dagelijks bij ons inleveren.

  Contact

  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 4 MB.

   Hoog recyclingpercentage

   Yellow Metals heeft een hoog recyclingpercentage. Dit komt doordat we proberen om veel mogelijk soorten metaal uit uw oud ijzer Rotterdam van elkaar te scheiden. Zo zit er bijvoorbeeld verschil tussen diverse soorten koper. Je hebt koper handgepeld, koper leidingen, koper vertind of koper zwaar. De prijzen verschillen dan ook per metaalsoort. Een andere manier waardoor het recyclingpercentage van Yellow Metals zo hoog is, is omdat we (onderdelen van) apparaten een nieuw leven inblazen en inzetten in bijvoorbeeld derdewereldlanden. Zo kunnen de machines opnieuw worden gebruikt en helpen we de wereld een beetje beter te maken!

   Steeds meer mensen in Rotterdam en omgeving willen oud ijzer inleveren, ze vinden het fijn dat ze het kwijt zijn en dan kunt u nog rekenen op een leuk bedrag dankzij Yellow Metals. Iedere dag kunt u op onze site kijken bij de actuele prijzen en dan ziet u wat het aluminium waard is. Bij ons kunt u eenvoudig al uw metaalafval inleveren.

   Wij bieden 365 dagen per jaar dé beste prijs voor uw oude ijzer! Neem contact met ons op om een exact bod te ontvangen.

   [table “1” not found /]

   Wetgeving en Certificaten

   We zijn in het bezit van een VIHB-certificaat. Elk bedrijf dat afvalstoffen vervoert, inzamelt, erin handelt of bemiddelt moet in het bezit zijn van dit certificaat. Verder werken wij conform de WEEELABEX-normen. Dit houdt in dat de materialen en apparaten op effectieve, doelmatige en juiste wijze worden verwerkt en verwijderd.

   Wij van Yellow Metals vinden het belangrijk dat u met een gerust hart met ons in zee gaat. Ongeacht voor welke werkzaamheden u een bedrijf inschakelt, wilt u erop kunnen vertrouwen dat het bedrijf professioneel en conform wetgeving te werk gaat. Zo ook biedt Yellow Metals u volledige transparantie over het gehele proces.

   Milieuvriendelijk recyclen

   Het recyclen van oude metalen kost 95% minder energie dan het produceren ervan. Bovendien heeft het recyclen van oude metalen dezelfde eigenschappen als nieuw geproduceerde metalen. Recycling beperkt ook de uitstoot, waaronder die van broeikasgassen.

   Waarom is het belangrijk om oud ijzer in te leveren?

   Nagenoeg alle metalen kunnen gemakkelijk worden gerecycled door ze naar een ervaren bedrijf als Yellow Metals te brengen. Yellow Met als BV stelt de gerecycleerde metalen ter beschikking van fabrikanten voor de bouw van nieuwe producten. Huishoudelijke artikelen zoals apparaten, de auto’s waarin we rijden en de gebouwen waarin we werken, zijn vandaag de dag vaak deels gemaakt van gerecycleerde metalen.

   Fabrikanten zouden zonder metaalschroot voor een veel grotere uitdaging komen te staan: de kosten moeten dekken van het winnen van nieuw ijzererts om gloednieuwe metalen te maken. Deze methode is aanzienlijk duurder dan het gebruik van hergebruikt metaalschroot, en bovendien is mijnbouw op de lange termijn een slechte oplossing omdat er maar een gelimiteerde voorraad nieuw erts te vinden is.

   De besparingen door het gebruik van gerecycleerde metalen dragen bij tot het drukken van de kosten van bouwprojecten en consumptiegoederen. Een win-win situatie dus.

   Meewerken aan een beter mileu én direct geld op uw rekening/contant.

    

   Natuurlijk heeft het recyclen van schroot ook grote voordelen voor het milieu. Als oud ijzer wordt weggegooid en op stortplaatsen terechtkomt, dan kunnen giftige stoffen zoals kwik en lood in de bodem en het water sijpelen en deze verontreinigen.

   Dat is een belangrijke reden waarom Yellow Metals probeert het publiek bewuster te maken van de voordelen van de verkoop van oud ijzer, om meer mensen aan boord te krijgen met de milieuvoordelen ervan.

   Wij zijn georganiseerd

   Wij werken nationaal

   Snel en efficient

   Met beleid

   Vrijblijvend advies aanvragen?

   U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

   Containerservice Yellow Metals

   Oud ijzer containerservice

   Maak gebruik van onze containerdienst voor uw oud ijzer of metalen.

   Onze service is een geweldige manier om zich te ontdoen van ongewenste schroot, oude. We hebben containers beschikbaar van 15m3 tot wel 40m3 en adviseren u graag. Wij hebben altijd de perfecte container beschikbaar voor uw project. Wij zijn in staat om alle soorten klussen aan te nemen, van groot tot klein. Wij hebben jarenlange ervaring in de schrootverwijderingsbranche.

   Wij hebben verschillende maten containers die wij bij u plaatsen en weer ophalen. Dit kan bij uw bedrijf zijn, maar ook op een tijdelijke locatie waar werkzaamheden worden uitgevoerd.

    

   Yellow Metals zorgt voor

   • Gemakkelijk afleveren en ophalen van afrolcontainers voor metaalschroot
   • Containers en bakken op maat van uw behoeften
   • Ondersteuning op locatie
   Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg
   Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg

   Wij kopen graag uw oude machines.

   Ongeacht de staat en het merk!

   Yellow Metals is gespecialiseerd in de inkoop en de export van gebruikt materieel en machines. Aan de hand van foto’s van het object en een typeplaatje kunnen wij op afstand bepalen of wij uw machines kunnen innemen. Ook kunnen wij machines zelf demonteren en zo nodig van het dak takelen, én wij dragen zorg voor het transport.

   Machines die niet meer geschikt zijn voor export kunnen ook waardevol zijn voor sloop en voor onderdelen. In principe kunnen wij te allen tijde een bod doen op uw oude machines. Ook elektromotoren, liftmotoren, oude heftrucks etc., behoren tot de mogelijkheden. Gaarne aanbieden met een foto van het object en het typeplaatje. U krijgt altijd een reactie van ons op korte termijn.

    

   Wat kopen we bij Yellow Metals zoal op?

   • koelcompressoren
   • koelinstallaties
   • verdampers 
   • condensors
   • waterkoelers
   • elektromotoren
   • liftmotoren
   • industriële machines
   • ook voor al uw andere oude metalen machines

   Wij kunnen ook zorgdragen voor de demontage bij u op locatie!

   Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg
   Oud-Yellow-Haarlem-053.jpg

   ROOD KOPER

   Rood koper komt in veel verschillende soorten voor. Denk bijvoorbeeld aan gemengd, handgepeld en zwaar koper.

   Oud-Yellow-Haarlem-054.jpg

   MESSING

   Messing is een legering van rood koper en zink. Dit vindt u vaak terug in de vorm van koppelingen & watermeters.

   Oud-Yellow-Haarlem-055.jpg

   KABEL

   Er zijn talloze verschillende soorten kabels, de prijzen variëren dan ook enorm.

   Oud-Yellow-Haarlem-056.jpg

   ALUMINIUM & RVS 

   Aluminium en rvs zijn zeer slijtvaste materialen, deze worden dan ook vaak industrieel toegepast.

   Oud-Yellow-Haarlem-057.jpg

   LOOD & ZINK 

   Lood en zink zijn flexibele materialen, bij dakgoten en afdichting van daken zijn deze materialen dan ook essentieel.

   Oud-Yellow-Haarlem-058.jpg

   AIRCO’S & CV-KETELS

   Cv-ketels en airco’s zitten vol met verschillende metalen. Aan het eind van de rit wordt dit gescheiden en omgesmolten tot nieuwe materialen.
   Oud-Yellow-Haarlem-059.jpg

   Metaalinkoop op locatie

   Yellow Metals staat garant voor eerlijke prijzen, voor iedereen!

   Hebt u oud ijzer of andere metalen in de aanbieding? Neem contact met ons op via het contactformulier of via de telefoon op het centrale nummer. De prijslijsten zullen elke dag worden aangepast om u de meest actuele prijzen te leveren voor al uw geleverde schroot.

   Metalen en oud ijzer worden door Yellow Metals bij u aan de deur afgewogen en ingekocht tegen dezelfde prijzen als dat u het zelf moet wegbrengen naar de metaalhandel. Wij nemen uw zorgen uit handen door het op elke locatie op te halen, overal in Nederland. Wij kopen alle metalen in. Bedenk het zo gek niet en Yellow Metals koopt het! Betalingen kunnen zowel in contanten als via bankoverboeking worden voldaan.

   Interesse in de diensten van Yellow Metals?
   Bel dan 06 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!