Oud ijzer ophalen Hoofddorp

Let op! Wij halen geen witgoed op.

Voor ál uw andere oude metalen kunt u ons 7 dagen bereiken!

Altijd de beste prijs voor uw oude ijzer

Oud ijzer inleveren of laten ophalen in Hoofddorp?

Het is nog nooit zo simpel en zo lonend geweest!

 1. Neem direct contact met ons op 06 84533047
 2. Maak een afspraak om uw oude ijzer te brengen of bespreek de ophaal mogelijkheden
 3. Uw oud ijzer wordt gewogen op geijkte weegapparatuur
 4. U ontvangt direct uw geld contant of op uw bank

Contact

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 MB.

  Oud ijzer inleveren of laten ophalen in Hoofddorp?

  Het is nog nooit zo simpel en zo lonend geweest!

  1. Neem direct contact met ons op 06 84533047
  2. Maak een afspraak om uw oude ijzer te brengen of bespreek de ophaal mogelijkheden
  3. Uw oud ijzer wordt gewogen op geijkte weegapparatuur
  4. U ontvangt direct uw geld contant of op uw bank
  Oud ijzer inleveren in Hoofddorp?

  De prijzen die u op deze pagina vind zijn voor materialen die bij ons worden afgeleverd. Voor onze handige oud ijzer ophaaldienst in Hoofddorp gelden andere tarieven per kilo. Neem gerust eens contact op met Yellow Metals en laat u aangenaam verrassen.

  Oud ijzer aanbieden aan Yellow Metals?

  Yellow Metals is het adres voor het inleveren van oude metalen in Hoofddorp, Haarlem en omstreken. Speciale soorten metalen graag altijd aanbieden met een foto, zodat wij een indicatie kunnen maken met betrekking tot de prijs. Partijen boven de 500kg graag aanbieden via WhatsApp. Voor het maken van een afleverafspraak voor uw oude ijzer dient u altijd te bellen, dit is dezelfde dag altijd mogelijk.

  Waarom kiest Hoofddorp voor Yellow Metals:
  • wij werken voor particulier en organisatie
  • goede prijs oud ijzer
  • snelle ophaaldienst oud ijzer
  • gratis containerservice
  • geijkte weeginstrumenten
  • direct geld voor uw oude metalen

  Wat halen wij zoal op aan oud ijzer in Hoofddorp:

  1. al uw oude aluminium, koper, RVS, lood, en ga zo maar door
  2. oude machines
  3. elektromotoren
  4. printplaten
  5. oude radiatoren
  6. oude bootschroeven
  7. metalen bouwafval
  8. CV ketels
  9. industriële apparatuur
  10. heftrucks 
  11. groot materieel
  12. let op! geen witgoed

   

   

   

  Voor Oud ijzer Amsterdam | Yellow Metals

  Contact

  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 4 MB.

   Heeft u oud ijzer dat u graag wilt inleveren? Neem dan vrijblijvend contact met Yellow Metals op. U kunt uw oude ijzer altijd op afspraak op een van onze locaties komen inleveren. Bij grotere partijen is er ook de mogelijkheid om uw oude koper of andere metalen bij u op te komen halen.

   De klantenservice

   Yellow Metals

   [table “1” not found /]

   Oud ijzer ophalen in Hoofddorp? Heeft u oud ijzer dat u graag wilt inleveren? Neem dan vrijblijvend contact met yellow Metals op. U kunt uw oude ijzer altijd op afspraak op een van onze locaties komen inleveren. Bij grotere partijen is er ook de mogelijkheid om uw oude metalen bij u op te komen halen.

   De klantenservice

   Yellow Metals

   Waarom is het belangrijk om oud ijzer in te leveren?

   Nagenoeg alle metalen kunnen gemakkelijk worden gerecycled door ze bij een ervaren bedrijf als Yellow Metals in Haarlem in te leveren. Yellow Metals BV stelt de gerecycleerde metalen ter beschikking van fabrikanten voor de bouw van nieuwe producten. Huishoudelijke artikelen zoals apparaten, de auto’s waarin we rijden en de gebouwen waarin we werken, zijn vandaag de dag vaak deels gemaakt van gerecycleerde metalen.

   Fabrikanten zouden zonder metaalschroot voor een veel grotere uitdaging komen te staan: de kosten moeten dekken van het winnen van nieuw ijzererts om gloednieuwe metalen te maken. Deze methode is aanzienlijk duurder dan het gebruik van hergebruikt metaalschroot, en bovendien is mijnbouw op de lange termijn een slechte oplossing omdat er maar een gelimiteerde voorraad nieuw erts te vinden is.

   De besparingen door het gebruik van gerecycleerde metalen dragen bij tot het drukken van de kosten van bouwprojecten en consumptiegoederen. Een win-win situatie dus.

   Meewerken aan een beter mileu én direct geld op uw rekening/contant.

    

   Natuurlijk heeft het recyclen van schroot ook grote voordelen voor het milieu. Als oud ijzer wordt weggegooid en op stortplaatsen terechtkomt, dan kunnen giftige stoffen zoals kwik en lood in de bodem en het water sijpelen en deze verontreinigen.

   Dat is een belangrijke reden waarom Yellow Metals probeert het publiek bewuster te maken van de voordelen van de verkoop van oud ijzer, om meer mensen aan boord te krijgen met de milieuvoordelen ervan.

   Containerservice Yellow Metals

   Maak gebruik van onze containerdienst voor uw oud ijzer of metalen. Wij hebben verschillende maten containers die wij bij u plaatsen en weer ophalen. Dit kan bij uw bedrijf zijn, maar ook op een tijdelijke locatie waar werkzaamheden worden uitgevoerd.

   Zijn de af te voeren materialen te groot voor een container? Geen probleem! Ook voor het afvoeren van grote objecten of het vullen van de containers kunt u bij ons terecht.

    

   Yellow Metals zorgt voor

   • Gemakkelijk afleveren en ophalen van afrolcontainers voor metaalschroot
   • Containers en bakken op maat van uw behoeften
   • Ondersteuning op locatie
   Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg
   Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg

   Wij kopen graag uw oude machines.

   Ongeacht de staat en het merk!

   Yellow Metals is gespecialiseerd in de inkoop en de export van gebruikt materieel en machines. Aan de hand van foto’s van het object en een typeplaatje kunnen wij op afstand bepalen of wij uw machines kunnen innemen. Ook kunnen wij machines zelf demonteren en zo nodig van het dak takelen, én wij dragen zorg voor het transport.

   Machines die niet meer geschikt zijn voor export kunnen ook waardevol zijn voor sloop en voor onderdelen. In principe kunnen wij te allen tijde een bod doen op uw oude machines. Ook elektromotoren, liftmotoren, oude heftrucks etc., behoren tot de mogelijkheden. Gaarne aanbieden met een foto van het object en het typeplaatje. U krijgt altijd een reactie van ons op korte termijn.

    

   Wat kopen we bij Yellow Metals zoal op?

   • koelcompressoren
   • koelinstallaties
   • verdampers 
   • condensors
   • waterkoelers
   • elektromotoren
   • liftmotoren
   • industriële machines
   • ook voor al uw andere oude metalen machines

   Wij kunnen ook zorgdragen voor de demontage bij u op locatie!

   Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg
   Opruimen kan erg fijn zijn en daarom is oud ijzer ophalen Hoofddorp de beste optie die u kunt kiezen! Misschien heeft u wel bergen oud ijzer liggen en wat gaat u daarmee doen? De kans is groot dat het allemaal in de weg ligt en dat u er graag vanaf wilt! U hoeft dan alleen maar contact op te nemen met ons van Yellow Metals en dan halen wij het graag bij u op! Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar de prijzen, want oud ijzer levert geld op! Daarom kunt u dagelijks op onze prijspagina de meest actuele prijzen van oud ijzer vinden. Alles wat wij bij u ophalen wordt netjes gewogen en het bedrag wordt aan u uitgekeerd.

   Vrijblijvend advies aanvragen?

   U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

   Mogelijkheden oud ijzer ophalen Hoofddorp

   Yellow Metals staat voor u klaar als u kiest voor oud ijzer ophalen Hoofddorp. Het kan zijn dat u een klein beetje oud ijzer heeft, dit kunt u dan ook naar een van onze locaties brengen. Het wordt gewogen waar dat u bij bent en dan krijgt u het bedrag waar u recht op heeft uitgekeerd. Maar wanneer het over grote hoeveelheden oud ijzer gaat, kunnen wij het ook bij u ophalen. Het voordeel wat u dan heeft is dat u niet hoeft te sjouwen en er snel vanaf bent!

   Vragen oud ijzer ophalen Hoofddorp?

   Mocht u nog vragen hebben over het oud ijzer ophalen Hoofddorp, dan staan wij voor u klaar. Vrijblijvend contact opnemen kan dus ook. We leggen u graag meer uit over onze diensten en onze werkwijze. Er kan ook direct een afspraak in worden gepland zodat wij het oud ijzer ophalen in Hoofddorp bij u. We horen het graag hoe we u van dienst mogen zijn en wanneer.

   Interesse in de diensten van Yellow Metals?
   Bel dan 06 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!