Oud ijzer ophalen

Oud ijzer ophalen regio Haarlem – Amsterdam.

Inzameling en recycling van metaalschroot bij u in de buurt.

Wat is schroot? Metaalschroot is al het metaal dat mensen overhouden nadat ze het op allerlei manieren hebben gebruikt. Het metaal dat mensen achterlaten als ze dingen gebruiken, wordt schroot genoemd.

Metaalschroot mag niet bij het afval worden gegooid – het is een waardevolle grondstof die kan worden gerecycled en in iets nieuws kan worden omgezet. Waarom is metaalschroot belangrijk? Schroot is belangrijk omdat het kan worden gerecycleerd tot nieuwe producten. Niet alleen geeft een goede verwijdering oude metalen een tweede kans, maar recycling van schroot houdt materialen die niet op natuurlijke wijze kunnen worden afgebroken uit de stortplaatsen en houdt het milieu veilig.

Metaalverwerkingsdiensten door professionals

Weg met het gesleep met uw extra metaal. Yellow Metals biedt ophaaldiensten voor metaalschroot voor zowel uw huis als bedrijf, u hoeft alleen maar te roepen! Wij zijn volledig verzekerd, doen al het zware werk en recycleren waar mogelijk om uw rug, uw tijd en uw gemoedsrust te sparen.

Heeft u oud koper dat u graag wilt inleveren? Neem dan vrijblijvend contact met yellow Metals op. U kunt uw oude ijzer altijd op afspraak op een van onze locaties komen inleveren. Bij grotere partijen is er ook de mogelijkheid om uw oude koper of andere metalen bij u op te komen halen.

De klantenservice

Yellow Metals

Metaal recycling diensten die wij aanbieden

Aluminium recycling

Aluminium is een van de meest voorkomende soorten schroot dat wordt gerecycled. Aluminiumschroot is een zeer waardevolle grondstof. Aluminium wordt gebruikt bij de vervaardiging van een grote verscheidenheid aan goederen en producten, waaronder drankblikjes, kookgerei, toestellen en auto’s. De vraag naar aluminiumschroot is dan ook groot. Het merendeel van het aluminiumschroot wordt geproduceerd door het recycleren van drankblikjes.

Messing recyclen

Tijdens renovaties of grote schoonmaakprojecten kan het gebeuren dat u koperen pijpen of andere voorwerpen overhoudt. Gelukkig kan dat messing worden omgesmolten en hergebruikt.

Gietijzer recyclen

Bel ons vandaag nog en wij helpen u uw oude gietijzer te recyclen, zodat de stortplaatsen vrij blijven van onhandelbaar schroot en het milieu schoon blijft.

Koper Recycling

Gelukkig is koper een ander metaal dat zijn eigenschappen of waarde niet verliest wanneer het wordt verwerkt. Koper is een zeer gewild metaal. Het is sterk, licht in gewicht en heeft een uitstekend elektrisch geleidingsvermogen. Daarom wordt het op grote schaal gebruikt voor bedrading, sanitair, toestellen en andere onderdelen van elektronische apparatuur. Naast deze toepassingen wordt koper ook gebruikt als legering bij de vervaardiging van munten, postzegels en in juwelen.

Staal recyclen

Staal is het meest gerecyclede materiaal op de planeet. Eenmaal gerecycled, kan staal worden gebruikt om gloednieuwe producten te maken. Het recycleren van staal kan een aanzienlijk effect hebben op het milieu en helpen om de hoeveelheid grondstoffen die voor de productie worden gebruikt, te verminderen. Staalrecycling is ook goed voor onze economie omdat het helpt de productiekosten laag te houden en nieuwe banen schept.

Tinrecycling

Tin is een zacht metaal dat kan worden gevonden in een verscheidenheid van gemeenschappelijke items, waaronder potten en pannen, elektronica, en voedsel en drank blikjes. In feite wordt tin gebruikt in ongeveer 10% van alle blikjes die in Nederland worden verkocht.

Lood recycling

Lood kan keer op keer worden gerecycled zonder aan kwaliteit of waarde in te boeten. Wij kunnen u helpen uw oude loodschroot te verwijderen en waar mogelijk te recycleren.

Lood wordt op een aantal manieren gerecycled, van het eenvoudig verwijderen van verf tot complexe recyclingprocessen waarbij nieuwe materialen worden gebruikt om nieuwe producten te maken. Als we lood recyclen, noemen we dat “secundair lood”. Lood komt in de natuur voor, zelden in zuivere vorm, maar in ertsen met andere metalen.

Recycling van zink

Zink staat bekend om zijn roestwerende eigenschappen en wordt gebruikt in een verscheidenheid van bouwmaterialen. Eenmaal gerecycled, kan het worden gebruikt om staal te beschermen tegen corrosie.

In combinatie met andere stoffen, zoals koper, kan zink worden gebruikt om elektrische bedrading te bekleden. Recycling is de meest kosteneffectieve manier om onze stortplaatsen schoon te houden en de hoeveelheid afval te verminderen die in onze waterwegen terechtkomt. Als we recyclen, verminderen we de vervuiling, het energieverbruik, de uitstoot van broeikasgassen en de kosten voor de lokale overheid. W

Nikkel recycling

Het zal u verbazen welke voorwerpen u in huis heeft die vol zit met nikkel. Gebruikte riemgespen, oude mobiele telefoons, gebroken keukengerei en gebruikte scheerapparaten bevatten allemaal nikkel dat kan worden gerecycled.

Hoe kunt u zich op de juiste manier ontdoen van oud metaal?

De beste manier om van oud metaal af te komen is door contact op te nemen met Yellow Metals. Het schroot moet naar een erkend en gediplomeerd schrootrecyclingbedrijf worden gebracht zoals Yellow Metals. Wij beschikken over alle juiste vergunningen en verzekeringen om ervoor te zorgen dat het metaalschroot op een veilige manier wordt gerecycleerd. We beschikken ook over alle nodige apparatuur beschikken om het metaalschroot op een efficiënte manier te recycleren.

Waarom moet oud metaal gerecycled worden?

De metaalrecyclingindustrie is een belangrijk onderdeel van de verwerkende industrie. Deze industrie zorgt voor banen, produceert materialen voor fabrikanten tegen lagere kosten en vermindert de noodzaak om nieuwe metalen te delven, zoals aluminium, koper en staal.

Overmatige mijnbouw is uiterst schadelijk voor het milieu. Naarmate de toegang tot rijke metaalbronnen wordt beperkt, worden mijnbouwmethoden invasiever en vergen ze meer en meer energie.

Recycling is een veel efficiëntere manier om metalen te produceren die nodig zijn voor de productie. Er is minder energie nodig dan voor de winning van nieuwe materialen en de natuurlijke hulpbronnen worden gespaard. Het helpt ook het afval te verminderen dat naar stortplaatsen wordt gestuurd en vertraagt het verbruik van natuurlijke hulpbronnen.

Hoe helpt recycling van metaalschroot het milieu?

Recycling van uw metaal helpt overmatige winning van metaalertsen te voorkomen, waardoor fabrikanten grote hoeveelheden geld en energiebronnen besparen. Recycling van metaalschroot helpt ook de hoeveelheid afval te verminderen die op stortplaatsen terechtkomt, wat op zijn beurt de hoeveelheid chemische en visuele vervuiling vermindert.

Welke metaalsoorten worden gerecycleerd?

Bijna alle metalen kunnen worden gerecycleerd. In feite kunnen de meeste metalen steeds opnieuw worden gerecycleerd zonder hun eigenschappen te wijzigen.

Wij weten hoe we met al het ongewenste schroot moeten omgaan en werken samen met lokale recyclingbedrijven om ervoor te zorgen dat zowel metalen als niet-metalen onderdelen op de juiste manier worden verwijderd.

 

R

Snelle afhandeling

Vandaag contact opnemen is vaak dezelfde dag nog afgehandeld

Contact

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 MB.
                                                                                                                                                                                                    

  Ophalen oud ijzer

  Misschien bent u grondig aan het opruimen en heeft u zoveel oud ijzer liggen, dat ophalen oud ijzer zinvoller is dan wanneer dat u drie keer op en neer moet rijden. Gelukkig bieden wij van Yellow Metals u deze service aan. Het is daarbij van groot belang dat u weet wat u aan ons heeft, u kunt namelijk contact met ons opnemen en aangeven dat u veel oud ijzer heeft. Er zal dan aan u gevraagd worden wat u zoal heeft en dan kan er een inschatting gemaakt worden van de hoeveelheid. We kunnen dan een afspraak met u maken voor het ophalen van uw oud ijzer en dan bent u er ook snel vanaf. Uiteraard zullen wij alles netjes wegen op onze weegbrug en dan krijgt u een eerlijke marktconforme prijs uitgekeerd voor uw metalen

  Onderstaand vindt u de prijzen die u ontvangt per kilo voor oud ijzer afgeleverd in Haarlem:

  [table “1” not found /]

  Yellow Metals – Oud IJzer ophaaldienst

  Bent u zelf niet in de gelegenheid om uw oude ijzer te komen brangen in haarlem? Neem gerust contact met ons op voor de ophaal mogelijkheden. Wij beschikken over de juiste voertuigen en het juiste materieel om uw oude ijzer snel en veilig af te voeren.

  Waarom is het belangrijk om oud ijzer in te leveren?

  Nagenoeg alle metalen kunnen gemakkelijk worden gerecycled door ze naar een ervaren bedrijf als Yellow Metals te brengen. Yellow Met als BV stelt de gerecycleerde metalen ter beschikking van fabrikanten voor de bouw van nieuwe producten. Huishoudelijke artikelen zoals apparaten, de auto’s waarin we rijden en de gebouwen waarin we werken, zijn vandaag de dag vaak deels gemaakt van gerecycleerde metalen.

  Fabrikanten zouden zonder metaalschroot voor een veel grotere uitdaging komen te staan: de kosten moeten dekken van het winnen van nieuw ijzererts om gloednieuwe metalen te maken. Deze methode is aanzienlijk duurder dan het gebruik van hergebruikt metaalschroot, en bovendien is mijnbouw op de lange termijn een slechte oplossing omdat er maar een gelimiteerde voorraad nieuw erts te vinden is.

  De besparingen door het gebruik van gerecycleerde metalen dragen bij tot het drukken van de kosten van bouwprojecten en consumptiegoederen. Een win-win situatie dus.

  Meewerken aan een beter mileu én direct geld op uw rekening/contant.

   

  Natuurlijk heeft het recyclen van schroot ook grote voordelen voor het milieu. Als oud ijzer wordt weggegooid en op stortplaatsen terechtkomt, dan kunnen giftige stoffen zoals kwik en lood in de bodem en het water sijpelen en deze verontreinigen.

  Dat is een belangrijke reden waarom Yellow Metals probeert het publiek bewuster te maken van de voordelen van de verkoop van oud ijzer, om meer mensen aan boord te krijgen met de milieuvoordelen ervan.

  Vrijblijvend advies aanvragen?

  U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

  Oud ijzer laten ophalen

  Veel mensen willen oud ijzer laten ophalen en dat kan bij ons ook, als u het maar voldoende is!           Sommige mensen hebben misschien net een kilo oud ijzer liggen, dit brengen ze dan naar ons toe op locatie. Maar het kan ook zijn dat u tientallen kilo’s heeft en dan kunt u altijd contact met ons opnemen om na te gaan wat de opties zijn. Wij van Yellow Metals staan voor u klaar en dan kunt u oud ijzer laten ophalen bij u op locatie. Het voordeel daarvan is dat u niet hoeft te sjouwen. Onze medewerkers doen dat graag voor u en dan bent u snel van al het oud ijzer af. Dit geeft meer ruimte, maar dat is nog niet alles, want u krijgt ook een eerlijke prijs uitgekeerd! Als u benieuwd bent naar de prijzen, dan kunt u contact met ons opnemen en dan kunnen wij u de kiloprijs doorgeven.

  Gratis ophalen oud ijzer     

  Het kan natuurlijk zijn dat u zoveel oud ijzer heeft dat het prettiger is dat wij het bij u op locatie ophalen. Dit is uiteraard mogelijk, als u voldoet aan de juiste hoeveelheid dan halen wij het maar al te graag bij u op. Er zijn voor u geen kosten aan verbonden, want wij bieden de dienst gratis ophalen oud ijzer aan. Daarnaast krijgt u er nog een leuk bedrag voor van ons. De oud ijzer prijzen zijn iedere keer anders, dus wat u krijgt hangt af van de marktprijzen. Wat wel zeker is, is dat u bij Yellow Metals een eerlijke prijs krijgt en u kunt rekenen op onze goede service. Hoe gaat het in zijn werk bij ons?

  • U wilt oud ijzer inleveren of op laten halen?
  • Neem contact op met de medewerkers van Yellow Metals op kom langs op een van onze locaties als u oud ijzer wilt inleveren.
  • Of maak een afspraak zodat wij uw oud ijzer ophalen en dan krijgt u een mooie prijs uitgekeerd.

  Als u andere vragen heeft dan staan wij altijd voor u klaar om u van dienst te zijn.  

   

  Interesse in de diensten van Yellow Metals?
  Bel dan 06 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!