logo yellow

06 – 84533047

Prijs oud ijzer Utrecht? Lever het in tegen hoge dagprijzen!

Uw oud ijzer Utrecht inleveren

Het inleveren van oud ijzer brengt veel voordelen met zich mee. Ten eerste bent u natuurlijk van uw afval af. Oud ijzer kan namelijk veel plek in beslag nemen, waardoor u niet optimaal gebruik kunt maken van de ruimte die u heeft. Daar bovenop komt dat u ook nog eens een vergoeding kunt krijgen voor uw oud ijzer. U draagt namelijk een steentje bij aan het milieu door uw oud ijzer niet zomaar weg te gooien.

U levert uw oud ijzer in bij een inzamelaar die het vervolgens kan recyclen. Hierdoor hoeven er geen volledig nieuwe machines of apparaten te worden geproduceerd. Dit bespaart grondstoffen en materialen en daardoor wordt de CO2-uitstoot verminderd.

Zit uw bedrijf in de buurt van Utrecht, of woont u in de buurt van Utrecht? Dan kunt u voor uw oud ijzer Utrecht terecht bij Yellow Metals. Wij kunnen uw oud ijzer op locatie ophalen, of u kunt het bij ons inleveren. Doordat we nauw in verband staan met diverse groothandelaren, kunnen wij u een erg goede prijs bieden voor uw oud ijzer.

Werken volgens wet- en regelgeving

Bij Yellow Metals werken we volgens de wet- en regelgeving. We kopen uw oud ijzer Utrecht in. Vervolgens sorteren we het oud ijzer in zo specifiek mogelijke stromen om het te kunnen recyclen. Het vervoeren en inzamelen van uw oud ijzer gebeurt volgens het VIHB-certificaat. Dit betekent dat Yellow Metals op de landelijke lijst met rechtspersonen die afvalstoffen mogen vervoeren, inzamelen, handelen en bemiddelen te vinden is.

Naast dat we in het bezit zijn van een VIHB-certificaat, werkt Yellow Metals conform de WEEELABEX-normen. Dit heeft betrekking op het minimale kwaliteitsniveau van inzameling, opslag, transport, recycling en hergebruik van e-waste. Door middel van deze certificaten kunnen wij met zekerheid stellen dat uw oud ijzer en afgedankte apparaten effectief en op de juiste wijze worden verwerkt.

Weekprijzen

Bij Yellow Metals hanteren we weekprijzen. Dit doen we omdat we u een zo eerlijk mogelijke prijs willen bieden voor uw oud ijzer Utrecht. Weekprijzen zijn per kilogram van het materiaal. De materialen worden op locatie gewogen met een professionele geijkte weeginstallatie. Bent u benieuwd naar de huidige prijzen, of wilt u worden geadviseerd? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten! Wij adviseren u maar al te graag.

Inkoop en verkoop

Naast het inkopen van oud ijzer Utrecht en metaal, doen wij bij Yellow Metals ook aan de verkoop hiervan. U kunt bij ons terecht voor onder andere plaatstaal, non-ferro metalen, stripstaal, balkstaal en hoekstaal. Voor zowel zakelijke als particuliere diensten kunt u bij ons terecht.

Sloopwerk

De derde dienst die Yellow Metals voor u uit kan voeren is sloopwerk. Alle slopers die bij ons werken zijn VCA-gecertificeerd. Als sloopbedrijf is het verplicht om een aantal certificaten in bezit te hebben. Yellow Metals is daarom dus ook aangesloten bij de NIWO, waardoor we VIHB zijn gecertificeerd. U kunt bij ons terecht voor allerlei sloopwerkzaamheden, van snijbranden tot asbestverwijdering en van totaalsloop tot kraanwerk. Bij Yellow Metals werken we ook in de nacht, waardoor wij u sneller van dienst kunnen zijn.

Passie voor metaal

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf met expertise over oud ijzer en metaal? Dan kunt u bij Yellow Metals terecht. Bent u benieuwd geworden naar onze diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvend advies aanvragen?

U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Altijd de beste metaal prijzen (weekprijzen)

De prijzen die u op deze pagina vind zijn voor het halen & brengen van matrialen. Speciale soorten metalen altijd aanbieden met een foto, zodat wij een indicatie kunnen maken mbt de prijs. Partijen boven de 500kg enkel AANBIEDEN VIA WHATSAPP! Voor het maken van een afspraak dient u altijd te bellen, dit is dezelfde dag altijd mogelijk.

Oud-Yellow-Haarlem-053.jpg

ROOD KOPER

Rood koper komt in veel verschillende soorten voor. Denk bijvoorbeeld aan gemengd, handgepeld en zwaar koper.

Oud-Yellow-Haarlem-054.jpg

MESSING

Messing is een legering van rood koper en zink. Dit vindt u vaak terug in de vorm van koppelingen & watermeters.

Oud-Yellow-Haarlem-055.jpg

KABEL

Er zijn talloze verschillende soorten kabels, de prijzen variëren dan ook enorm.

Oud-Yellow-Haarlem-056.jpg

ALUMINIUM & RVS 

Aluminium en rvs zijn zeer slijtvaste materialen, deze worden dan ook vaak industrieel toegepast.

Oud-Yellow-Haarlem-057.jpg

LOOD & ZINK 

Lood en zink zijn flexibele materialen, bij dakgoten en afdichting van daken zijn deze materialen dan ook essentieel.

Oud-Yellow-Haarlem-058.jpg

AIRCO’S & CV-KETELS

Cv-ketels en airco’s zitten vol met verschillende metalen. Aan het eind van de rit wordt dit gescheiden en omgesmolten tot nieuwe materialen.
Oud-Yellow-Haarlem-059.jpg

Metaalinkoop op locatie

Yellow Metals staat garant voor eerlijke prijzen, voor iedereen!

Hebt u oud ijzer of andere metalen in de aanbieding? Neem contact met ons op via het contactformulier of via de telefoon op het centrale nummer. De prijslijsten zullen elke dag worden aangepast om u de meest actuele prijzen te leveren voor al uw geleverde schroot.

Metalen en oud ijzer worden door Yellow Metals bij u aan de deur afgewogen en ingekocht tegen dezelfde prijzen als dat u het zelf moet wegbrengen naar de metaalhandel. Wij nemen uw zorgen uit handen door het op elke locatie op te halen, overal in Nederland. Wij kopen alle metalen in. Bedenk het zo gek niet en Yellow Metals koopt het! Betalingen kunnen zowel in contanten als via bankoverboeking worden voldaan.

Metaalinkoop op locatie

Yellow Metals is actief in de transportsector. Wij zijn gespecialiseerd in het transport van oud ijzer en metaal. Bij ons geeft u het transport uit handen aan een VIHB-gecertificeerd bedrijf. Hierdoor bent u gegarandeerd van een betrouwbare en vakbekwame service. Elk transport wordt uitgevoerd met de bijbehorende begeleidingsformulieren. Voor ieder transport hanteren wij een vaste lage prijs.
Oud-Yellow-Haarlem-013

V.

Vervoerder van afval.

Oud-Yellow-Haarlem-013

I.

Inzamelaar van afval.

Oud-Yellow-Haarlem-014

H.

Handelaar in afval.

Oud-Yellow-Haarlem-016

B.

Bemiddelaar in afval.

Op zoek naar een professionele metaalhandel?
Yellow Metals biedt een vrijblijvende offerte!