logo yellow

06 – 84533047

Prijs oud ijzer Dordrecht? Lever het in tegen hoge dagprijzen!

Yellow Metals is hét adres voor uw oud ijzer en andere metalen

Ook oud ijzer Dordrecht behoort tot de mogelijkheid om het bij ons in te leveren. Wij van Yellow Metals realiseren het inleveren van oud ijzer op onze locatie. Ook kunnen wij, mits de hoeveelheid oud ijzer voldoende is, het ook bij u op locatie ophalen. Voor zowel particulieren en ondernemers is het mogelijk om hun oud ijzer bij ons in te leveren.

Beschikt u over oud ijzer Dordrecht? Lever het dan in bij Yellow Metals of neem contact op voor meer informatie. 

Wij voldoen aan alle wet- en regelgeving

Heeft u oud ijzer Dordrecht en wilt u hiervan af? Bij Yellow Metals bent u aan het juiste adres. Wij hanteren een scherpe prijs voor uw oud ijzer. Wij nemen elke klus met plezier aan en helpen u graag verder op weg. Oud ijzer wordt bij ons eerst netjes gesorteerd en vervolgens op de juiste manier afgevoerd. Tevens zijn wij gecertificeerd en voldoen aan alle wet- en regelgeving wat geldt bij het afvoeren van oud ijzer Dordrecht.

Maak gebruik van onze containerservice

U bent bij Yellow Metals aan het juiste adres wanneer u oud ijzer, lood, koper, zink, aluminium, kabels, RVS, dynamo’s, versnellingsbakken, messing en zelfs accu’s wilt inleveren. Wanneer u oud ijzer Dordrecht bij ons wilt inleveren, dan wordt er gebruik gemaakt van de weegbrug. Aan de hand van het gewogen oud ijzer wat u inlevert ontvangt u hier geld voor. 

Wij van Yellow Metals zorgt er met plezier voor dat de juiste afvoer van het ingeleverde materiaal wordt gehanteerd. Dit houdt in dat u het materiaal kwijt bent. Tevens biedt Yellow Metals een container welke bij uw woning of bedrijfspand geplaatst kan worden. Hierin kunt u oud ijzer verzamelen wat u niet meer zult gebruiken. Op een afgesproken moment wordt de container door ons opgehaald en direct gewogen. Uiteraard zal het door Yellow Metals gewogen ijzer direct worden uitgekeerd. 

Inkoop van oud ijzer Dordrecht en metalen

Behalve de inkoop van oud ijzer Dordrecht en omstreken, kunt u bij Yellow Metals ook terecht voor ander soort metaal. Dan moet u denken aan balkstaal, koudgewalste profielen, stripstaal, plaatstaal, hoekstaal en non-ferro metalen.

 De dienstverlening van Yellow Metals in oud ijzer Dordrecht en metalen kunt u omschrijven als professioneel, vakkundig en zeer transparant. 

Natuurlijk denken wij aan het milieu

Wenst u een beroep te doen op een van onze diensten? Dan bent u verzekerd van het feit dat wij met plezier uw oud ijzer en metaal aannemen. Indien noodzakelijk verrichten wij lichte sloopwerkzaamheden en demonteren wij machines. Na het demonteren van machines wordt het materiaal gerecycled tot waardevolle grondstoffen.

Andere stoffen welke eventueel vrijkomt tijdens het demonteren wordt met respect en op de juiste manier voor het milieu afgevoerd. 

Altijd een eerlijke prijs

U weet nu waar u moet zijn om uw oud ijzer Dordrecht in te leveren. Yellow Metals is voor u een zeer betrouwbare partner die een eerlijke prijs hanteert voor uw oud ijzer.

Wenst u meer informatie te ontvangen omtrent de mogelijkheden voor uw oud ijzer in Dordrecht? Neem dan contact op en wij beantwoorden uw vraag met plezier.

Vrijblijvend advies aanvragen?

U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Altijd de beste metaal prijzen (weekprijzen)

De prijzen die u op deze pagina vind zijn voor het halen & brengen van matrialen. Speciale soorten metalen altijd aanbieden met een foto, zodat wij een indicatie kunnen maken mbt de prijs. Partijen boven de 500kg enkel AANBIEDEN VIA WHATSAPP! Voor het maken van een afspraak dient u altijd te bellen, dit is dezelfde dag altijd mogelijk.

Oud-Yellow-Haarlem-053.jpg

ROOD KOPER

Rood koper komt in veel verschillende soorten voor. Denk bijvoorbeeld aan gemengd, handgepeld en zwaar koper.

Oud-Yellow-Haarlem-054.jpg

MESSING

Messing is een legering van rood koper en zink. Dit vindt u vaak terug in de vorm van koppelingen & watermeters.

Oud-Yellow-Haarlem-055.jpg

KABEL

Er zijn talloze verschillende soorten kabels, de prijzen variëren dan ook enorm.

Oud-Yellow-Haarlem-056.jpg

ALUMINIUM & RVS 

Aluminium en rvs zijn zeer slijtvaste materialen, deze worden dan ook vaak industrieel toegepast.

Oud-Yellow-Haarlem-057.jpg

LOOD & ZINK 

Lood en zink zijn flexibele materialen, bij dakgoten en afdichting van daken zijn deze materialen dan ook essentieel.

Oud-Yellow-Haarlem-058.jpg

AIRCO’S & CV-KETELS

Cv-ketels en airco’s zitten vol met verschillende metalen. Aan het eind van de rit wordt dit gescheiden en omgesmolten tot nieuwe materialen.

Metaalinkoop op locatie

Yellow Metals is actief in de transportsector. Wij zijn gespecialiseerd in het transport van oud ijzer en metaal. Bij ons geeft u het transport uit handen aan een VIHB-gecertificeerd bedrijf. Hierdoor bent u gegarandeerd van een betrouwbare en vakbekwame service. Elk transport wordt uitgevoerd met de bijbehorende begeleidingsformulieren. Voor ieder transport hanteren wij een vaste lage prijs.
Oud-Yellow-Haarlem-013

V.

Vervoerder van afval.

Oud-Yellow-Haarlem-013

I.

Inzamelaar van afval.

Oud-Yellow-Haarlem-014

H.

Handelaar in afval.

Oud-Yellow-Haarlem-016

B.

Bemiddelaar in afval.

Op zoek naar een professionele metaalhandel?
Yellow Metals biedt een vrijblijvende offerte!