logo yellow

06 – 84533047

Prijs oud ijzer Den Haag? Lever het in tegen hoge dagprijzen!

Inleveren van oud ijzer en metalen Den Haag

Bent u op zoek naar een locatie om uw oud ijzer Den Haag in te leveren? Dan bent u bij Yellow Metals aan het juiste adres! De medewerkers met specialisatie in zowel het inkopen als verkopen van ijzer kunnen u de beste prijs voor uw oud ijzer bieden. Yellow Metals werkt direct samen met groothandelaren, waardoor de prijs voor uw oud ijzer Den Haag vaak twee keer zo hoog is als bij andere oud ijzer boeren. De prijslijsten worden elke dag aangepast om u de meest actuele prijzen te kunnen bieden voor uw oud ijzer.

Zelf afleveren of liever containerservice?

Bij Yellow Metals kunt u kiezen of u uw oud ijzer wil inleveren op locatie, of het in een container doen die wij vervolgens komen ophalen. De container wordt op de door u gewenste locatie geplaatst. Vervolgens kunt u hier uw oud ijzer in verzamelen en wordt de container weer opgehaald op het door u gewenste moment. Al het oud ijzer wordt gewogen door de specialist. U kunt direct de uitbetaling verwachten!

Oog op het milieu

Yellow Metals vindt het niet alleen belangrijk om u een eerlijke prijs voor uw oud ijzer Den Haag te bieden. De zorg voor het milieu staat hiernaast ook hoog in de prioriteitenlijst. Met een flink hoog recyclingpercentage kunnen wij u garanderen dat u erop kunt vertrouwen dat het grootste gedeelte van uw oud ijzer eerlijk en verantwoord wordt gerecycled. Yellow Metals streeft ernaar om elke metaalsoort zelf te scheiden. Hierdoor is de CO2-uitstoot geminimaliseerd.

Conform de wet- en regelgeving

Naast eerlijke prijzen en oog op het milieu is het belangrijk om conform de wet- en regelgeving te werk te gaan bij het inkopen van uw oud ijzer Den Haag. Zo werken wij bij Yellow Metals bijvoorbeeld volgens de WEEELABEX-normen. WEEELABEX staat voor Waste Electric and Electronic Equipment LABel of EXcellence. Werken conform deze normen zorgt ervoor dat apparaten effectief, doelmatig en op de juiste manier worden verwerkt en verwijderd.

Yellow Metals is daarnaast in het bezit van een VIHB-certificaat. Dit certificaat is verplicht voor bedrijven wanneer zij metaal inkopen en staat voor Vervoerders, Inzamelaars, Handelaars en Bemiddelaars van afvalstoffen. Door middel van dit certificaat in combinatie met begeleidingsformulieren biedt Yellow Metals u volledige transparantie over het proces van inkoop en verkoop van oud ijzer.

Sloopwerken of inkopen

Naast het afleveren van uw oud ijzer Den Haag, kunt u bij Yellow Metals terecht voor de inkoop van goederen en machines. Deze goederen en machines krijgen een nieuw leven, waardoor ze onder andere een aantal jaar in derdewereldlanden mee kunnen. Hierdoor helpt Yellow Metals niet alleen mee aan een betere wereld, maar dragen wij hiermee een steentje bij aan het milieu. In plaats van het volledig opnieuw produceren van machines, worden onderdelen van, zo niet hele, machines hergebruikt.

U kunt ook bij Yellow Metals terecht voor het realiseren van sloopwerken. Of u nu op zoek bent naar een totaalsloop, kraanwerk, duurzaam slopen, asbestverwerking of constructiesloop, Yellow Metals neemt het gehele proces uit handen en u heeft nergens meer omkijken naar! Neem gerust contact op wanneer u nog vragen hebt.

Vrijblijvend advies aanvragen?

U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Altijd de beste metaal prijzen (weekprijzen)

De prijzen die u op deze pagina vind zijn voor het halen & brengen van matrialen. Speciale soorten metalen altijd aanbieden met een foto, zodat wij een indicatie kunnen maken mbt de prijs. Partijen boven de 500kg enkel AANBIEDEN VIA WHATSAPP! Voor het maken van een afspraak dient u altijd te bellen, dit is dezelfde dag altijd mogelijk.

Oud-Yellow-Haarlem-053.jpg

ROOD KOPER

Rood koper komt in veel verschillende soorten voor. Denk bijvoorbeeld aan gemengd, handgepeld en zwaar koper.

Oud-Yellow-Haarlem-054.jpg

MESSING

Messing is een legering van rood koper en zink. Dit vindt u vaak terug in de vorm van koppelingen & watermeters.

Oud-Yellow-Haarlem-055.jpg

KABEL

Er zijn talloze verschillende soorten kabels, de prijzen variëren dan ook enorm.

Oud-Yellow-Haarlem-056.jpg

ALUMINIUM & RVS 

Aluminium en rvs zijn zeer slijtvaste materialen, deze worden dan ook vaak industrieel toegepast.

Oud-Yellow-Haarlem-057.jpg

LOOD & ZINK 

Lood en zink zijn flexibele materialen, bij dakgoten en afdichting van daken zijn deze materialen dan ook essentieel.

Oud-Yellow-Haarlem-058.jpg

AIRCO’S & CV-KETELS

Cv-ketels en airco’s zitten vol met verschillende metalen. Aan het eind van de rit wordt dit gescheiden en omgesmolten tot nieuwe materialen.
Oud-Yellow-Haarlem-059.jpg

Metaalinkoop op locatie

Yellow Metals staat garant voor eerlijke prijzen, voor iedereen!

Hebt u oud ijzer of andere metalen in de aanbieding? Neem contact met ons op via het contactformulier of via de telefoon op het centrale nummer. De prijslijsten zullen elke dag worden aangepast om u de meest actuele prijzen te leveren voor al uw geleverde schroot.

Metalen en oud ijzer worden door Yellow Metals bij u aan de deur afgewogen en ingekocht tegen dezelfde prijzen als dat u het zelf moet wegbrengen naar de metaalhandel. Wij nemen uw zorgen uit handen door het op elke locatie op te halen, overal in Nederland. Wij kopen alle metalen in. Bedenk het zo gek niet en Yellow Metals koopt het! Betalingen kunnen zowel in contanten als via bankoverboeking worden voldaan.

Metaalinkoop op locatie

Yellow Metals is actief in de transportsector. Wij zijn gespecialiseerd in het transport van oud ijzer en metaal. Bij ons geeft u het transport uit handen aan een VIHB-gecertificeerd bedrijf. Hierdoor bent u gegarandeerd van een betrouwbare en vakbekwame service. Elk transport wordt uitgevoerd met de bijbehorende begeleidingsformulieren. Voor ieder transport hanteren wij een vaste lage prijs.
Oud-Yellow-Haarlem-013

V.

Vervoerder van afval.

Oud-Yellow-Haarlem-013

I.

Inzamelaar van afval.

Oud-Yellow-Haarlem-014

H.

Handelaar in afval.

Oud-Yellow-Haarlem-016

B.

Bemiddelaar in afval.

Op zoek naar een professionele metaalhandel?
Yellow Metals biedt een vrijblijvende offerte!