Oud ijzer inleveren?

Wij zijn werkzaam in de regio’s Haarlem en Amsterdam

Oud ijzer inleveren in de regio Haarlem – Amsterdam

Als u  op zoek bent naar een eerlijk en betrouwbaar bedrijf waar u uw schroot kunt verkopen, dan is Yellow Metals de perfecte oplossing voor u.

Contact

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 MB.

  Oud ijzer inleveren in de regio Haarlem – Amsterdam

  Als u  op zoek bent naar een eerlijk en betrouwbaar bedrijf waar u uw schroot kunt verkopen, dan is Yellow Metals de perfecte oplossing voor u.

  Yellow Metals is gespecialiseerd in de inkoop en de export van gebruikt metalen. Bij ons kunt u direct bij de verkoop van uw oud ijzer contant geld krijgen, een bankoverschrijving kan uiteraard ook. U hoeft geen weken of maanden te wachten voordat wij u betalen. U kunt ons uw metaalschroot verkopen op onze eigen werf, of contact met ons opnemen voor de ophaaldienst mogelijkheden.

   

  Wij accepteren metaalschroot van alle soorten, inclusief maar niet beperkt tot:

  • Koper
  • Aluminium
  • RVS
  • Lood
  • Evenals al uw andere metalen!

  Maar wij zijn ook hét adres voor verantwoorde recycling van:

  • Koelinstallaties
  • Oude machines
  • Katalysators
  • Industriële voertuigen
  • Radiatoren
  • Evenals al uw andere metaalhoudende voorwerpen/machines/objecten

   Wij kunnen zonodig ook zorgdragen voor demontage bij u op locatie!

  Heeft u oude metalen waar u graag vanaf wilt? Neem dan vrijblijvend contact met Yellow Metals op. U kunt uw oude metalen altijd kwijt aan Yellow Metals. Wij dragen ook zorg voor de eventuele demontage van uw en het verantwoord afvoeren bij u op locatie. Neem vandaag nog contact met ons op om uw oude metalen in te leveren voor recycling.

  De klantenservice

  Yellow Metals

  Oud ijzer inleveren in de regio Haarlem – Amsterdam

  De beste prijs en volledige ontzorging als het gaat om oude metalen!

  R

  De beste prijs

  Altijd de beste prijs voor al uw oude ijzer

  R

  Snelle afhandeling

  Vandaag bellen is vaak vandaag nog afgehandeld

  Contact

  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 4 MB.

   Oud-Yellow-Haarlem-061.jpg
   [table “1” not found /]

   Wij hebben de mogelijkheid om alle soorten metaal tegen betaalbare prijzen voor u te recyclen. Wij kunnen u een breed scala aan diensten aanbieden die u in staat zullen stellen de best mogelijke deal voor uw metaalschroot te krijgen. Wij zijn hier om u te helpen met uw schroot behoeften. Hier bij Yellow Metals, zijn wij in staat om u een breed scala van diensten aan te bieden.

   Vrijblijvend advies aanvragen?

   U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

   Milieuvriendelijk recyclen

   Het recyclen van oude metalen kost 95% minder energie dan het produceren ervan. Bovendien hebben gerecycelde metalen dezelfde eigenschappen als nieuw geproduceerde metalen. Recycling beperkt ook de uitstoot, waaronder die van broeikasgassen.

   INKOOP VAN OUDE METALEN

   Het is fijn om te weten dat u al uw oud ijzer kwijt kunt op locatie, en dat het eventueel ook opgehaald kan worden bij u op locatie. Even belangrijk is het feit dat u uw metaalschroot aan ons kunt verkopen, en bij de verkoop onmiddellijk contant geld krijgt, bankoverschrijving is natuurlijk ook mogelijk. Waar wacht u nog op? Twijfel niet langer en doe vandaag nog uw oud ijzer weg!

   Wilt u graag oud ijzer inleveren? Bij Yellow Metals bent u daarvoor aan het juiste adres en dan weet u ook zeker dat u een eerlijke prijs krijgt uitgekeerd.

   YELLOW METALS SCHROOTPRIJZEN

   U kunt onze schrootprijs tabel gebruiken om een idee te krijgen van hoeveel uw schroot waard.De prijzen voor schroot worden bepaald door de vraag en het aanbod van het metaal op de markt. Als er een tekort aan metaal is, zal de prijs stijgen. Aan de andere kant, als er een overvloed aan metaal is, zal de prijs dalen.

   Waarom is het belangrijk om oude metalen in te leveren?

   Nagenoeg alle metalen kunnen gemakkelijk worden gerecycled door ze naar een ervaren bedrijf als Yellow Metals te brengen. Yellow Met als BV stelt de gerecycleerde metalen ter beschikking van fabrikanten voor de bouw van nieuwe producten. Huishoudelijke artikelen zoals apparaten, de auto’s waarin we rijden en de gebouwen waarin we werken, zijn vandaag de dag vaak deels gemaakt van gerecycleerde metalen.

   Fabrikanten zouden zonder metaalschroot voor een veel grotere uitdaging komen te staan: de kosten moeten dekken van het winnen van nieuw ijzererts om gloednieuwe metalen te maken. Deze methode is aanzienlijk duurder dan het gebruik van hergebruikt metaalschroot, en bovendien is mijnbouw op de lange termijn een slechte oplossing omdat er maar een gelimiteerde voorraad nieuw erts te vinden is.

   De besparingen door het gebruik van gerecycleerde metalen dragen bij tot het drukken van de kosten van bouwprojecten en consumptiegoederen. Een win-win situatie dus.

   Meewerken aan een beter mileu én direct geld op uw rekening/contant.

    

   Natuurlijk heeft het recyclen van schroot ook grote voordelen voor het milieu. Als oud ijzer wordt weggegooid en op stortplaatsen terechtkomt, dan kunnen giftige stoffen zoals kwik en lood in de bodem en het water sijpelen en deze verontreinigen.

   Dat is een belangrijke reden waarom Yellow Metals probeert het publiek bewuster te maken van de voordelen van de verkoop van oud ijzer, om meer mensen aan boord te krijgen met de milieuvoordelen ervan.

   Containerservice Yellow Metals

   Oud ijzer containerservice

   Maak gebruik van onze containerdienst voor uw oud ijzer of metalen.

   Onze service is een geweldige manier om zich te ontdoen van ongewenste schroot, oude. We hebben containers beschikbaar van 15m3 tot wel 40m3 en adviseren u graag. Wij hebben altijd de perfecte container beschikbaar voor uw project. Wij zijn in staat om alle soorten klussen aan te nemen, van groot tot klein. Wij hebben jarenlange ervaring in de schrootverwijderingsbranche.

   Wij hebben verschillende maten containers die wij bij u plaatsen en weer ophalen. Dit kan bij uw bedrijf zijn, maar ook op een tijdelijke locatie waar werkzaamheden worden uitgevoerd.

    

   Yellow Metals zorgt voor

   • Gemakkelijk afleveren en ophalen van afrolcontainers voor metaalschroot
   • Containers en bakken op maat van uw behoeften
   • Ondersteuning op locatie
   Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg
   Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg

   Wij kopen graag uw oude machines.

   Ongeacht de staat en het merk!

   Yellow Metals is gespecialiseerd in de inkoop en de export van gebruikt materieel en machines. Aan de hand van foto’s van het object en een typeplaatje kunnen wij op afstand bepalen of wij uw machines kunnen innemen. Ook kunnen wij machines zelf demonteren en zo nodig van het dak takelen, én wij dragen zorg voor het transport.

   Machines die niet meer geschikt zijn voor export kunnen ook waardevol zijn voor sloop en voor onderdelen. In principe kunnen wij te allen tijde een bod doen op uw oude machines. Ook elektromotoren, liftmotoren, oude heftrucks etc., behoren tot de mogelijkheden. Gaarne aanbieden met een foto van het object en het typeplaatje. U krijgt altijd een reactie van ons op korte termijn.

    

   Wat kopen we bij Yellow Metals zoal op?

   • koelcompressoren
   • koelinstallaties
   • verdampers 
   • condensors
   • waterkoelers
   • elektromotoren
   • liftmotoren
   • industriële machines
   • ook voor al uw andere oude metalen machines

   Wij kunnen ook zorgdragen voor de demontage bij u op locatie!

   Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg

   Interesse in de diensten van Yellow Metals?
   Bel dan 06 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!