Oud IJzer Inleveren in IJmuiden

Bij Yellow Metals ontvangt u hoge prijzen voor uw oude metalen.

Oud ijzer specialist regio IJmuiden

Oud metaal en ijzer inleveren in IJmuiden? Bij Yellow Metals ontvangt u hoge prijzen voor uw oude metalen. Wij werken voor bedrijf en particulier.

Contact

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 MB.

  Dé specialist in oud ijzer – Regio IJmuiden

  Oud metaal en ijzer inleveren in IJmuiden? Bij Yellow Metals ontvangt u hoge prijzen voor uw oude metalen. Wij werken voor bedrijf en particulier.

  Yellow Metals haalt al uw oude ijzer in IJmuiden bij u op. Wij kopen uw oude ijzer en geven u de beste prijs. De prijs van ons schroot wordt bepaald door hun metaalwaarde. Hoe waardevoller het metaal, hoe hoger de prijs. Het zal u verbazen hoeveel verschillende metalen u in huis hebt. En ze zijn allemaal geld waard! 

  Wij betalen u een bedrag gelijk aan de metaalwaarde, ongeacht de staat ervan. Voor deze service rekenen wij geen kosten. Bij ons bent u binnen een paar uur van al uw oude metaal af. We hebben een vloot van vrachtwagens die uw schroot ophalen. 

  Wij recyclen metaalschroot voor allerlei bedrijven en particulieren in IJmuiden. Met ons bedrijf kunt u zonder kosten of zorgen van uw oud ijzer af. Ons bedrijf is niet alleen een oud ijzer inkoper, maar ook een dienstverlener op het gebied van metaalrecycling.

  Als u metaalschroot heeft, zijn we altijd bereid om het te kopen. U kunt ons bellen of een bericht sturen met uw metaalschroot. Wij geven u binnen 24 uur een offerte. Mocht u uw schroot willen verkopen, dan zijn wij altijd bereid uw schroot bij u op locatie op te halen. 

   

  Openingstijden Yellow Metals:

  • maandag 06:30–18:00
  • dinsdag 06:30–18:00
  • woensdag 07:00–18:00
  • donderdag 07:00–18:00
  • vrijdag 07:00–16:30
  • zaterdag Gesloten

  Wat we doen:

  • We verzamelen alle soorten schroot bij huizen en bedrijven in IJmuiden.
  • Wij kopen alle soorten oud ijzer in.
  • Wij recyclen metaalschroot voor allerlei bedrijven en particulieren.
  • Wij zijn altijd op zoek naar oud ijzer.

  Oud ijzer ophaaldienst

  U hoeft zich geen zorgen te maken over het gedoe van sorteren of transporteren. Wij doen het werk voor u! Onze oud ijzer ophaaldienst in IJmuiden is uitgerust met een geijkt weegsysteem en kan snel bij u ter plaatse zijn in IJmuiden om u van uw oude ijzer af te helpen. U kunt contact uw geld ontvangen of via bankoverschrijving.

  Metalen hergebruiken

  Al uw oude ijzer wordt hergebruikt. Nadat wij uw oude ijzer in IJmuiden hebben opgehaald zorgen wij voor een verantwoorde en effectieve recycling. Waarom is het belangrijk om oud ijzer te recyclen? Recycling betekent dat de staalbedrijven nieuw staal uit schroot kunnen produceren tegen lagere kosten dan wanneer ze ijzererts zouden moeten importeren om nieuw staal te maken. Bovendien heeft het een positief effect op de staalprijs.

  Recycling oud ijzer IJmuiden

  Het recyclen van schroot betekent ook dat er minder staal wordt geproduceerd. Hierdoor komt er meer staal beschikbaar voor nieuwe producten en klanten. Ook wordt de ecologische voetafdruk van de staalproductie verminderd. Wij halen uw schroot op in IJmuiden en omgeving maar ook in de rest van Nederland. De inzameling in IJmuiden gebeurt door een vloot vrachtwagens die het oud ijzer ophaalt en naar de shredder brengt. Hier versnipperen we het schroot in kleine stukjes die vervolgens in een oven worden gevoerd. De oven verwarmt het schroot tot 1.800 graden Celsius. Door deze hoge temperatuur smelt het ijzer, dat verandert in gesmolten ijzer. Het gesmolten ijzer wordt vervolgens in vormen gegoten en afgekoeld. Op deze manier kan nieuw staal worden geproduceerd.

  Inkoop oude metalen regio Beverwijk

  Gemakkelijk uw metalen gewogen en betaald krijgen op locatie. Wij bieden u een probleemloze service. Wilt u van uw oud ijzer af? Bel dan met Yellow Metals.

  R

  De beste prijs

  De beste prijs voor uw oude metalen.

  R

  Snelle afhandeling

  Wij kunnen uw oude ijzer snel ophalen.

  Contact

  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 4 MB.

   Op zoek naar waar u oud ijzer kunt inleveren in de regio IJmuiden? Lever dan uw oud ijzer in bij Yellow Metals. U ontvangt een scherpe prijs. Daarnaast draagt u ook bij aan een wereld waarin zuinig wordt omgegaan met grondstoffen. Een eerlijke prijs en circulaire metaalrecycling, een win-win situatie! Heeft u nog oud ijzer liggen in de regio IJmuiden?

   De klantenservice

   Yellow Metals

   Oud-Yellow-Haarlem-061.jpg

   Vrijblijvend advies aanvragen?

   U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

   Interesse in de diensten van Yellow Metals?
   Bel dan 06 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!