Oud IJzer Inleveren in Heemstede

Bij Yellow Metals ontvangt u hoge prijzen voor uw oude metalen.

Oud IJzer Heemstede

Oud metaal en ijzer inleveren in Heemstede? Bij Yellow Metals ontvangt u hoge prijzen voor uw oude metalen. Wij werken voor bedrijf en particulier.

Contact

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 MB.

  Dé Heemsteedse specialist in oud ijzer.

  Oud metaal en ijzer inleveren in Heemstede? Bij Yellow Metals ontvangt u hoge prijzen voor uw oude metalen. Wij werken voor bedrijf en particulier.

  Wij kopen uw oude ijzer en geven u de beste prijs. Wij zijn een lokaal bedrijf met jarenlange ervaring in het inkopen van oud metaal in Heemstede. We kopen alle soorten oud ijzer, inclusief ferro, non-ferro en edele metalen.

  Yellow Metals haalt al uw oude ijzer in Heemstede bij u op. We hebben de machines en expertise om alles te recyclen, dus u krijgt een hoogwaardige recyclingservice en de beste prijs voor uw oude ijzer. Recycling is een milieuvriendelijke manier om uw oud ijzer te verwijderen en we zorgen ervoor dat ons proces volledig in overeenstemming is met de geldende regelgeving.

  Snel van uw oude ijzer af.

  Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken hoe wij u kunnen helpen met uw oud ijzer wensen in Heemstede. Onze prijzen zijn onverslaanbaar! De prijzen zijn concurrerend en gebaseerd op de huidige marktprijzen. Wij staan open voor afname van grote hoeveelheden oud ijzer en geven dagelijks de beste prijs in de regio. Als u voor het eerst oud ijzer verkoopt of al lang naar prijzen kijkt, zult u versteld staan van de hoge prijzen die wij bieden voor uw afval. Oud ijzer wordt gerecycled tot nieuwe producten zoals bouwmateriaal, wapening, hekwerk en andere metalen voorwerpen.

  Ontvang de beste prijs voor uw oude ijzer.

  Wij helpen u graag van uw oud ijzer af. U hoeft niet zelf te slepen met uw schroot, wij halen het schroot bij u op locatie op. Wij zijn marktleider op het gebied van metaalrecycling in Heemstede. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat wanneer wij uw schroot kopen, dit tegen de beste prijs is die beschikbaar is. We zijn een lokaal bedrijf, dus we kennen het gebied als onze broekzak.

   

  Openingstijden Yellow Metals:

  • maandag 06:30–18:00
  • dinsdag 06:30–18:00
  • woensdag 07:00–18:00
  • donderdag 07:00–18:00
  • vrijdag 07:00–16:30
  • zaterdag Gesloten

  Maak GRATIS gebruik van onze containerservice voor oude metalen!

  Wij zetten de container neer bij u op locatie in Heemstede, én halen die achteraf weer op.

  Oud ijzer ophaaldienst.

  Onze schrootophaalservice is een eenvoudige, snelle en effectieve manier om van oude ijzeren artikelen af te komen. We brengen u niets in rekening voor ophalen, recyclen of verwijderen. We zamelen oud ijzer in bij woningen en bedrijfspanden in Heemstede. Bij ons bent u binnen een paar uur van al uw oude metaal af. We hebben een vloot van vrachtwagens die uw schroot ophalen.

  Zo simpel is het! Wij staan elke dag voor u klaar en verzorgen al uw schrootwensen. Wij zijn een bedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige, professionele en betrouwbare diensten aan onze klanten in de regio Heemstede. We hebben jaren ervaring in de branche en hebben een uitstekende reputatie opgebouwd bij onze klanten door hen een uitstekende klantenservice te bieden.

  Metaalrecycling voor zowel bedrijven als particulieren.

  Wij recyclen metaalschroot voor allerlei bedrijven en particulieren in Heemstede. Met ons bedrijf kunt u zonder kosten of zorgen van uw oud ijzer af. Ons bedrijf is niet alleen een oud ijzer inkoper, maar ook een dienstverlener op het gebied van metaalrecycling.

  Als u metaalschroot heeft, zijn we altijd bereid om het te kopen. U kunt ons bellen of een bericht sturen met uw metaalschroot. Wij geven u binnen 24 uur een offerte. Mocht u uw oud ijzer willen verkopen, dan zijn wij altijd bereid dit bij u op locatie op te halen.

  Wat we doen:

  • We verzamelen alle soorten schroot bij huizen en bedrijven in Heemstede.
  • Wij kopen alle soorten oud ijzer in.
  • Wij recyclen metaalschroot voor allerlei bedrijven en particulieren.
  • Wij zijn altijd op zoek naar oud ijzer.

  Oud ijzer ophaaldienst

  U hoeft zich geen zorgen te maken over het gedoe van sorteren of transporteren. Wij doen het werk voor u! Onze oud ijzer ophaaldienst in HJeemstede is uitgerust met een geijkt weegsysteem en kan snel bij u ter plaatse zijn in Heemstede om u van uw oude ijzer af te helpen. U kunt contact uw geld ontvangen of via bankoverschrijving.

  Metalen hergebruiken

  Al uw oude ijzer wordt hergebruikt. Nadat wij uw oude ijzer in Heemstede hebben opgehaald zorgen wij voor een verantwoorde en effectieve recycling. Waarom is het belangrijk om oud ijzer te recyclen? Recycling betekent dat de staalbedrijven nieuw staal uit schroot kunnen produceren tegen lagere kosten dan wanneer ze ijzererts zouden moeten importeren om nieuw staal te maken. Bovendien heeft het een positief effect op de staalprijs.

  Recycling oud ijzer Heemstede

  Het recyclen van schroot betekent ook dat er minder staal wordt geproduceerd. Hierdoor komt er meer staal beschikbaar voor nieuwe producten. Ook wordt de ecologische voetafdruk van de staalproductie verminderd. Wij halen uw schroot op in Heemstede en omgeving maar ook in de rest van Nederland. De inzameling in Heemstede gebeurt door een vloot vrachtwagens die het oud ijzer ophaalt en naar de shredder brengt. Hier versnipperen we het schroot in kleine stukjes die vervolgens in een oven worden gevoerd. De oven verwarmt het schroot tot 1.800 graden Celsius. Door deze hoge temperatuur smelt het ijzer, dat verandert in gesmolten ijzer. Het gesmolten ijzer wordt vervolgens in vormen gegoten en afgekoeld. Op deze manier kan nieuw staal worden geproduceerd.

  Inkoop oude metalen regio Heemstede

  Gemakkelijk uw metalen gewogen en betaald krijgen op locatie. Wij bieden u een probleemloze service. Wilt u van uw oud ijzer af? Bel dan met Yellow Metals.

  R

  De beste prijs

  De beste prijs voor uw oude metalen.

  R

  Snelle afhandeling

  Wij kunnen uw oude ijzer snel ophalen.

  Contact

  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 4 MB.

   Op zoek naar waar u oud ijzer kunt inleveren in de regio Heemstede? Lever dan uw oud ijzer in bij Yellow Metals. U ontvangt een scherpe prijs. Daarnaast draagt u ook bij aan een wereld waarin zuinig wordt omgegaan met grondstoffen. Een eerlijke prijs en circulaire metaalrecycling, een win-win situatie! Heeft u nog oud ijzer liggen in de regio Heemstede?

   De klantenservice

   Yellow Metals

   Oud-Yellow-Haarlem-061.jpg

   Vrijblijvend advies aanvragen?

   U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

   Interesse in de diensten van Yellow Metals?
   Bel dan 06 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!