Dé beste prijs voor uw oude ijzer.

Oud IJzer Haarlem
Yellow Metals

Oud ijzer recycling in Haarlem

Oud ijzer inleveren of laten ophalen in Haarlem? Het is nog nooit zo simpel en zo lonend geweest!

 1. Neem direct contact met ons op 06 84533047
 2. Maak een afspraak om uw oude ijzer te brengen of bespreek de ophaal mogelijkheden
 3. Uw oud ijzer wordt gewogen op geijkte weegapparatuur
 4. U ontvangt direct uw geld contant of op uw bank
Oud ijzer inleveren in Haarlem?

De prijzen die u op deze pagina vind zijn voor materialen die bij ons worden afgeleverd. Voor onze handige oud ijzer ophaaldienst in Haarlem gelden andere tarieven per kilo. Neem gerust eens contact op met Yellow Metals en laat u aangenaam verrassen.

Oud ijzer aanbieden aan Yellow Metals?

Yellow Metals is het adres voor het inleveren van oude metalen in Haarlem en omstreken. Speciale soorten metalen graag altijd aanbieden met een foto, zodat wij een indicatie kunnen maken met betrekking tot de prijs. Partijen boven de 500kg graag aanbieden via WhatsApp. Voor het maken van een afleverafspraak voor uw oude ijzerdient u altijd te bellen, dit is dezelfde dag altijd mogelijk.

Oud IJzer Ophalen

Altijd de beste prijs voor uw oud ijzer.

Yellow Metals is hét adres als het gaat om oud ijzer en metalen in Haarlem en omgeving

Zowel particulieren als ondernemers kunnen hun oud ijzer inleveren bij ons, er kan echter ook een container geplaatst worden die we vervolgens later weer ophalen. Heeft u oud ijzer in Haarlem en omstreken? Lever het bij Yellow Metals in of informeer naar de containerservice.

Uiteraard is het ook mogelijk om oud ijzer in Haarlem door ons op te laten halen. Wij beschikken over onze eigen oud ijzer ophaaldienst, het juiste materieel en de juiste gereedschappen om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. 

Voldoet aan alle wet- en regelgeving

Oud ijzer Haarlem? Bij Yellow Metals weet u zeker dat u steeds een scherpe prijs voor oud ijzer krijgt. Yellow Metals kan elke klus aan en helpt u graag verder. Yellow Metals koopt oud ijzer in Haarlem in, sorteert het en voert het op de enige juiste wijze af. Uiteraard is Yellow Metals volledig gecertificeerd en voldoet het aan alle wet- en regelgeving die geldt voor het afvoeren van oud ijzer. Hierdoor weet u zeker dat het oud ijzer in Haarlem en andere omliggende steden op de juiste manier wordt verwerkt.

Maak gebruik van de containerservice

Yellow Metals is hét adres voor het inleveren van oud ijzer, lood, koper, zink, aluminium, kabel, RVS, dynamo’s, versnellingsbakken, messing en accu’s. Levert u oud ijzer in? Dan wordt dit op de weegbrug gewogen en krijgt u vervolgens aan de hand van het gewicht direct geld uitgekeerd. Yellow Metals zorgt vervolgens voor de juiste afvoer van het ingeleverde materiaal en u bent uw materiaal kwijt. Over een win-win situatie gesproken. Bovendien kan Yellow Metals desgewenst een container bij uw huis of pand plaatsen waarin u oud ijzer verzamelt. Op een afgesproken moment wordt de oud ijzer container dan door de specialist bij u opgehaald, gewogen en wordt er afgerekend.

Yellow Metals: de beste prijs voor inkoop én verkoop van oud ijzer.

Behalve de inkoop van oud ijzer, kunt u bij Yellow Metals ook metalen kopen. Dan moet u denken aan balkstaal, koudgewalste profielen, stripstaal, plaatstaal, hoekstaal en non-ferro metalen. De dienstverlening van de specialist in oud ijzer en metalen kunt u prima omschrijven als flexibel, professioneel en transparant. Zowel particulieren en ondernemers kunnen prima afspraken maken met Yellow Metals en eventueel gebruik maken van de containerservice. Vanwege de flexibiliteit is zo goed als alles mogelijk en u krijgt voor oud ijzer altijd een eerlijke en scherpe oud ijzer prijs.

Met groot respect voor het milieu

Als u een beroep doet op de specialist in oud ijzer in Haarlem en omgeving, dan weet u zeker dat u altijd af komt van RVS, rood koper, lood, zink aluminium, draaisel, gruis, accu’s en staal. Eventueel kunnen lichte sloopwerkzaamheden uitgevoerd worden en kunnen machines gedemonteerd worden. Na het demonteren worden de materialen gerecycled tot meer dan waardevolle grondstoffen. De andere stoffen die eventueel vrijkomen worden uiteraard ook met groot respect voor het milieu afgevoerd. Uiteraard kan Yellow Metals een beroep doen op zeer ervaren en gecertificeerde vakmensen.

Altijd een eerlijke prijs

U weet dus waar u moet zijn als u oud ijzer in Haarlem of omgeving kwijt wilt of op zoek bent naar metalen. Met Yellow Metals heeft u te maken met een betrouwbare partner die flexibel en transparant is en bovendien altijd een eerlijke prijs geeft voor uw oud ijzer. Neem gewoon contact op met de specialist. Die heeft voor elk probleem de juiste oplossing.

Metaalsoort

Betaling contant

Betaling online

Handgepeld koper (millberry)

€6,22

€ 6,52

Rood koper gemengd 97%

€6,25

€6,35

Messing/geel koper

€ 3,55

€3,81

PVC-kabel 38%

€1,90

€ 2,10

Grondkabel koper/lood 22%

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Trekdraad 60%

€3.00

€ 3,25

Pelkabel 60%

vanaf €3.00

vanaf €3.00

Aluminium/Koper koelers ijzervrij

€2,20

€2,50

Rvs cu koelers

€0,60

€ 0,60

Rvs 304

€1.00

€1,05

Rvs 316

Prijs op aanvraag 

Prijs op aanvraag

Duplex 

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Carpenter

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Inconel

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Hastelloy

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Cupro

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Aluminium geslagen

€ 0,60

€ 0,62

Aluminium gegoten

€ 0,71

€0.80

Aluminium lak profiel

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Aluminium blank profiel

Prijs op aanvraag

prijs op aanvraag

Aluminium cv ketel blokken

€ 0,70

€0.85

Lood

€1,40

€1,52

Zink

€1,52

€1,70

Waterchillers, condensors, verdampers etc

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Elektromotoren

€0,50

€ 0,62

Travo's klein

€ 0,68

€ 0,72

Travo's groot

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

IJzer knip

€0,15

€0,16

Huishoudelijke apparaten

Geen inname!

Geen inname!

Vragen? Bel ons gerust op!

Knijperwagen Huren

Maak gebruik van onze ophaaldienst voor oude metalen!

Heeft u oude metalen waar u graag vanaf wilt? Neem dan vrijblijvend contact met Yellow Metals op. U kunt uw oude metalen altijd kwijt aan Yellow Metals. Wij dragen ook zorg voor de eventuele demontage en het verantwoord afvoeren bij u op locatie. Neem vandaag nog contact met ons op om uw oude metalen in te leveren voor recycling.

 • 365 dagen per jaar dé beste prijs voor uw oude ijzer
 • eigen snelle ophaaldienst en het benodigde materieel
 • voor organisaties én particulieren
 • vriendelijke klantenservice en goede bereikbaarheid
Snelle afhandeling en direct geld voor uw oude ijzer

Door onze jarenlange ervaring handelen wij het oude ijzer dat u inlevert snel en deskundig af. Oud ijzer inleveren in was nog nooit zo makkelijk.

Containerservice voor oude metalen

Maak gebruik van onze containerdienst voor uw oud ijzer of metalen. Wij hebben verschillende maten containers die wij bij u plaatsen en weer ophalen. Dit kan bij uw bedrijf zijn, maar ook op een tijdelijke locatie waar werkzaamheden worden uitgevoerd. 

Er kan altijd een container op maat bij u worden geplaatst op bijvoorbeeld een bedrijfslocatie, bouwlocatie of slooplocatie. Bij ons is het allemaal bespreekbaar en wij doen er graag alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken.

Zijn de af te voeren materialen te groot voor een container? Geen probleem! Ook voor het afvoeren van grote objecten of het vullen van de containers kunt u bij ons terecht.

Yellow Metals zorgt voor

 • Gemakkelijk afleveren en ophalen van afrolcontainers voor metaalschroot
 • Containers en bakken op maat van uw behoeften
 • Ondersteuning op locatie

Nagenoeg alle metalen kunnen gemakkelijk worden gerecycled door ze bij een ervaren bedrijf als Yellow Metals in Haarlem in te leveren. Yellow Metals BV stelt de gerecycleerde metalen ter beschikking van fabrikanten voor de bouw van nieuwe producten. Huishoudelijke artikelen zoals apparaten, de auto’s waarin we rijden en de gebouwen waarin we werken, zijn vandaag de dag vaak deels gemaakt van gerecycleerde metalen.

Fabrikanten zouden zonder metaalschroot voor een veel grotere uitdaging komen te staan: de kosten moeten dekken van het winnen van nieuw ijzererts om gloednieuwe metalen te maken. Deze methode is aanzienlijk duurder dan het gebruik van hergebruikt metaalschroot, en bovendien is mijnbouw op de lange termijn een slechte oplossing omdat er maar een gelimiteerde voorraad nieuw erts te vinden is.

De besparingen door het gebruik van gerecycleerde metalen dragen bij tot het drukken van de kosten van bouwprojecten en consumptiegoederen. Een win-win situatie dus.

Meewerken aan een beter mileu én direct geld op uw rekening/contant.

Natuurlijk heeft het recyclen van schroot ook grote voordelen voor het milieu. Als oud ijzer wordt weggegooid en op stortplaatsen terechtkomt, dan kunnen giftige stoffen zoals kwik en lood in de bodem en het water sijpelen en deze verontreinigen.

Dat is een belangrijke reden waarom Yellow Metals probeert het publiek bewuster te maken van de voordelen van de verkoop van oud ijzer, om meer mensen aan boord te krijgen met de milieuvoordelen ervan.

Contact met Yellow Metals

Onze klantenservice staat u graag te woord.