Oud IJzer Amsterdam

Oud IJzer Amsterdam

aantrekkelijke tarieven | snel geregeld

Oud IJzer Amsterdam

Bent u in Amsterdam op zoek naar een betrouwbare partner om uw oud ijzer te verkopen? Bij Yellow Metals bieden wij u een professionele en winstgevende oplossing voor uw oud ijzer. Of u nu een particulier bent die ruimte wil maken of een bedrijfseigenaar die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, wij staan voor u klaar om uw oud ijzer tegen een eerlijke prijs te kopen.

Wat betekent Oud IJzer eigenlijk?

Oud ijzer omvat diverse soorten metaalafval, zoals staal, gietijzer, aluminium, koper en lood. Deze materialen kunnen afkomstig zijn van sloopprojecten, bouw- en constructiewerkzaamheden, industriële processen of simpelweg oude apparaten en voorwerpen die niet meer gebruikt worden.

OUD IJZER MIX
CV KETELS
Oud IJzer CV Ketels
RADIATOREN
Oud IJzer Radiatoren
MACHINES/MOTOREN

Wat kopen wij precies in?

Bij Yellow Metals kopen wij uiteenlopende vormen van oud ijzer in, zoals:

*Dit is slechts een greep uit de vele soorten metalen die wij inkopen. Ongeacht het type metaal dat u heeft, kunnen wij u helpen bij het recyclen ervan en ontvangt u een eerlijke vergoeding voor uw materialen.

Voordelen van het recyclen van Oud IJzer:

Het recyclen van oud ijzer biedt diverse voordelen, waaronder:

  • Duurzaamheid: Door oud ijzer te recyclen, dragen we bij aan het verminderen van de vraag naar nieuwe grondstoffen en het behoud van kostbare natuurlijke hulpbronnen. Op die manier verminderen we de ecologische impact en streven we naar een duurzame toekomst.
  • Economische waarde: Oud ijzer heeft een economische waarde en door het te verkopen kunt u geld verdienen. Bij Yellow Metals bieden wij eerlijke en marktconforme prijzen voor uw oud ijzer, gebaseerd op de actuele marktomstandigheden.
  • Ruimtebesparing: Het recyclen van oud ijzer zorgt voor ruimtebesparing op stortplaatsen en vermindert de hoeveelheid afval die verwerkt moet worden. Hierdoor dragen we bij aan efficiënt afvalbeheer en een schonere leefomgeving.

Gratis Metaalcontainer op uw Locatie in Amsterdam?

Bij Yellow Metals zijn wij trots op onze containerservice voor oud ijzer en metalen. Wij bieden verschillende maten containers die wij bij u plaatsen en weer ophalen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer van uw afval. Of u nu een bedrijf heeft of werkzaamheden uitvoert op een tijdelijke locatie, wij zijn er om u te helpen.

Yellow Metals zorgt voor
  • Gemakkelijk afleveren en ophalen van afrolcontainers voor metaalschroot
  • Containers en bakken op maat van uw behoeften
  • Ondersteuning op locatie

Hoe verloopt ons inkoopproces?

Bij Yellow Metals streven we naar een efficiënt en transparant inkoopproces voor uw oud ijzer. Dit is hoe het werkt:

  • Beoordeling: Onze ervaren medewerkers beoordelen uw oud ijzer op basis van het type, de hoeveelheid en de kwaliteit ervan.
  • Prijsbepaling: We hanteren eerlijke en marktconforme prijzen voor uw oud ijzer, rekening houdend met de actuele marktomstandigheden.
  • Ophaalservice of inleverpunt: We bieden zowel een professionele ophaalservice in Amsterdam als een inleverpunt in Vijfhuizen. U kiest wat het beste bij uw wensen past.
  • Snelle betaling: Na de evaluatie en overeenstemming over de prijs, zorgen we voor een snelle betaling voor uw oud ijzer.

Verkoop vandaag nog uw oud ijzer aan Yellow Metals en ontdek de betrouwbare inkooppartner met expertise in de metaalrecyclingindustrie. Neem contact met ons op en ontdek hoeveel uw oud ijzer waard is in Amsterdam!

Neem contact met ons op:

Metaalsoort

Prijs per kg

1000+ kg

Handgepeld koper (millberry)

€7,50 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

7,90 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

Rood koper gemengd 97%

€6.85 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

7.00 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

Messing/geel koper

€4.35 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

4.50 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

PVC-kabel 38%

€2.35 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

2.45 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

0.90/2.20 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

Op aanvraag

Trekdraad 60%

€4,00 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

4,20 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

Pelkabel 60%

Vanaf €3,20 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

Prijs op aanvraag 

Aluminium/Koper koelers ijzervrij

€3,10 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

3,30 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

Rvs cu koelers

€0,65 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

0.70 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

Rvs 304

€1.10 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

1.18 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

Rvs 316

€1,70 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

1.80 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

Nikkel 99% zuiver 

€6.50 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

11.50 BANK OVERSCHRIJVING DIRECT

op aanvraag

Op aanvraag

op aanvraag

Op aanvraag

op aanvraag

Op aanvraag

Cupro

op aanvraag

Op aanvraag

Aluminium geslagen

€1.00

1.10

Aluminium gegoten

€1,00

1.10

Aluminium lak profiel

€1,33

1.43

Aluminium blank profiel

€1,51

1.61

Aluminium CV ketel blokken

€0,96

1.05

€1,30

1.45

Zink

€1.30

op aanvraag

Waterchillers, condensors verdampers etc

op aanvraag

op aanvraag

Elektromotoren tot 300kg 

€0,65

0.82

IJzer knip

€0,20

0.25

Huishoudelijke apparaten

Geen inname!

Geen inname!

OUD IJZER amsterdam

Maar waarom is het zo belangrijk om oud iJzer te recyclen?

Bij Yellow Metals in Amsterdam dragen we bij aan de circulaire economie door oud ijzer te recyclen en het milieu te beschermen. Het hergebruiken van oud ijzer bespaart grondstoffen en energie, wat zowel de economie als het milieu ten goede komt. Als belangrijke speler in de recyclingindustrie kopen we oud ijzer en metalen op van particulieren en bedrijven, om ze vervolgens te hergebruiken in nieuwe producten. Laten we samenwerken en het belang van oud ijzer recycling erkennen, zodat we een verschil kunnen maken voor een schonere en duurzamere toekomst.

Contact opnemen

06 84533047
Oud IJzer Haarlem

Oud IJzer Inleveren in Amsterdam?
Yellow Metals Natuurlijk!

YELLOW METALS

Oud IJzer Ophaaldienst

Wij bij Yellow Metals begrijpen het belang van gemak en efficiëntie bij het verkopen van oud ijzer. Daarom bieden wij een handige oud ijzer ophaaldienst aan. Onze ervaren medewerkers komen bij u langs en nemen uw oud ijzer op een veilige en snelle manier op. U hoeft zich geen zorgen te maken over het transport van uw metalen naar onze locatie, wij komen het gewoon bij u ophalen. Onze ophaaldienst is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven en we zorgen altijd voor een snelle en efficiënte afhandeling. Contacteer ons vandaag nog om uw afspraak te maken en laat onze handige oud ijzer ophaaldienst uw leven een stuk gemakkelijker maken!

Oud ijzer inleveren
Lever uw
oud ijzer in

YELLOW METALS

Hoge prijzen voor oud iJzer

Bij Yellow Metals zijn we trots op onze hoge dagtarieven voor oud ijzer. Wij geloven in het waarderen van onze klanten en bieden daarom marktconforme prijzen voor elk kilo oud ijzer dat u bij ons inlevert. Onze eigen ophaaldienst maakt het gemakkelijk voor u om uw metalen snel en efficiënt in te leveren. Profiteer nu van onze hoge dagtarieven en verkoop uw oud ijzer vandaag nog aan Yellow Metals. Laat ons uw vertrouwde partner zijn in het recycleren van uw metalen.

RVS Recycling
Lever uw
oud ijzer in!

YELLOW METALS

Snelle uitbetaling

Bij Yellow Metals begrijpen we het belang van een snelle en efficiënte uitbetaling voor onze klanten. Daarom bieden wij een eenvoudige oplossing in de vorm van bankoverschrijving. Onze uitbetalingen vinden snel en veilig plaats, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de verkoop van uw oud ijzer.

Onze snelle uitbetaling via bankoverschrijving betekent dat u uw geld snel op uw rekening heeft, zonder wachttijden of onnodige vertragingen. Dit maakt het verkopen van uw oud ijzer gemakkelijker en sneller dan ooit tevoren. Bovendien kunt u er zeker van zijn dat de transactie veilig en betrouwbaar is, dankzij onze toegewijde financiële afdeling.

Verkoop uw
oud ijzer
Partij oud ijzer verkopen

Partij oud ijzer verkopen

Alloy legeringen

Alloy legeringen

Inconel

Inconel

De Evolutie van de Oud IJzerboer

De Evolutie van de Oud IJzerboer

Voordelen van Metaalrecycling

Voordelen van Metaalrecycling

Smeltpunten van Metalen

Smeltpunten van Metalen

Metaalrecycling Proces

Metaalrecycling Proces

Hoe oud ijzer prijzen werken

Hoe oud ijzer prijzen werken

Titanium

Titanium

Vanadium

Vanadium