Oud IJzer Inleveren in Amsterdam

Bij Yellow Metals ontvangt u hoge prijzen voor uw oude metalen.

Oud ijzer specialist regio Amsterdam

Oud metaal en ijzer inleveren in Amsterdam? Bij Yellow Metals ontvangt u hoge prijzen voor uw oude metalen. Wij werken voor bedrijf en particulier.

Contact

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 MB.

  Dé specialist in oud ijzer – Regio Amsterdam

  Oud metaal en ijzer inleveren in Amsterdam? Bij Yellow Metals ontvangt u hoge prijzen voor uw oude metalen. Wij werken voor bedrijf en particulier.

  Oud ijzer Amsterdam, bouw mee aan een duurzame toekomst

  Bent u op zoek naar een metaal recycling bedrijf in Amsterdam? Wij zijn dé favoriet in Amsterdam als het gaat om een snelle en correcte afhandeling en verwerking van uw oude ijzer.

  U zult blij zijn te weten dat wij veel verschillende soorten metalen recyclen, waaronder roestvrij staal, aluminium, koper en messing. Wij scheiden al deze metalen en zorgen voor de verwerking.

  Als u een grote hoeveelheid metaalschroot wilt afvoeren, kunt u ons kantoor bellen om een ophaaldienst te regelen. Wij kunnen ook een metaal afvalcontainer bij u laten bezorgen, evenals een afvalverwijderingsdienst als u dat wenst. Bel ons op 06 84533047 voor meer informatie.

  Metaal recycling diensten in Amsterdam

  Wij kunnen uw metaalschroot snel en efficiënt verwerken. Wij zijn uw one-stop-shop voor al uw behoeften op het gebied van oud ijzer. Wij bieden full-service recycling- en verwijderingsdiensten voor huishoudelijk, commercieel en industrieel metaalafval. Wij bieden een scala aan recyclingdiensten, van inzameling tot verwerking tot recycling en verwijdering. Wij zijn de leider in metaalrecycling in de regio Amsterdam.

  Yellow Metals is gespecialiseerd in de inkoop en de export van gebruikt metalen in de regio Amsterdam. Bij ons kunt u direct bij de verkoop van uw oud ijzer contant geld krijgen, een bankoverschrijving kan uiteraard ook. U hoeft geen weken of maanden te wachten voordat wij u betalen. U kunt ons uw metaalschroot verkopen op onze eigen werf, of contact met ons opnemen voor de ophaaldienst mogelijkheden in Amsterdam.

  Wij zijn altijd op zoek naar afgedankte metalen objecten.

  Wij kopen onder meer:

  • Roestvrij staal,
  • Ijzer,
  • Koper,
  • Messing,
  • Aluminium,
  • Brons,
  • Lood

  Wegen en betalen op locatie in Amsterdam

  Uw oude ijzer in Amsterdam wordt gewogen op locatie. Wij bieden gemak en snelheid voor het afhandelen van uw oude metalen. Wij kunnen er ook voor zorgen dat uw spullen bij u worden opgehaald door ons ervaren team. Gemakkelijk uw metalen gewogen en betaald krijgen op locatie. Wij bieden u een probleemloze service. Wilt u van uw oud ijzer af? Bel dan met Yellow Metals.

  Op zoek naar waar u oud ijzer kunt inleveren in de regio Haarlem & Amsterdam? Lever dan uw oud ijzer in bij Yellow Metals. U ontvangt een scherpe prijs. Daarnaast draagt u ook bij aan een wereld waarin zuinig wordt omgegaan met grondstoffen. Een eerlijke prijs en circulaire metaalrecycling, een win-win situatie! Heeft u nog oud ijzer liggen in de regio haarlem – Amsterdam?

  De klantenservice

  Yellow Metals

  Inkoop oude metalen regio Haarlem – Amsterdam

  Gemakkelijk uw metalen gewogen en betaald krijgen op locatie. Wij bieden u een probleemloze service. Wilt u van uw oud ijzer af? Bel dan met Yellow Metals.

  R

  De beste prijs

  De beste prijs voor uw oude metalen.

  R

  Snelle afhandeling

  Wij kunnen uw oude ijzer snel ophalen.

  Contact

  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 4 MB.

   Oud-Yellow-Haarlem-061.jpg

   Vrijblijvend advies aanvragen?

   U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

   Containerservice Yellow Metals

   Oud ijzer containerservice

   Maak gebruik van onze containerdienst voor uw oud ijzer of metalen.

   Onze service is een geweldige manier om zich te ontdoen van ongewenste schroot, oude. We hebben containers beschikbaar van 15m3 tot wel 40m3 en adviseren u graag. Wij hebben altijd de perfecte container beschikbaar voor uw project. Wij zijn in staat om alle soorten klussen aan te nemen, van groot tot klein. Wij hebben jarenlange ervaring in de schrootverwijderingsbranche.

   Wij hebben verschillende maten containers die wij bij u plaatsen en weer ophalen. Dit kan bij uw bedrijf zijn, maar ook op een tijdelijke locatie waar werkzaamheden worden uitgevoerd.

    

   Yellow Metals zorgt voor

   • Gemakkelijk afleveren en ophalen van afrolcontainers voor metaalschroot
   • Containers en bakken op maat van uw behoeften
   • Ondersteuning op locatie
   Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg
   Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg

   Wij kopen graag uw oude machines.

   Ongeacht de staat en het merk!

   Yellow Metals is gespecialiseerd in de inkoop en de export van gebruikt materieel en machines. Aan de hand van foto’s van het object en een typeplaatje kunnen wij op afstand bepalen of wij uw machines kunnen innemen. Ook kunnen wij machines zelf demonteren en zo nodig van het dak takelen, én wij dragen zorg voor het transport.

   Machines die niet meer geschikt zijn voor export kunnen ook waardevol zijn voor sloop en voor onderdelen. In principe kunnen wij te allen tijde een bod doen op uw oude machines. Ook elektromotoren, liftmotoren, oude heftrucks etc., behoren tot de mogelijkheden. Gaarne aanbieden met een foto van het object en het typeplaatje. U krijgt altijd een reactie van ons op korte termijn.

    

   Wat kopen we bij Yellow Metals zoal op?

   • koelcompressoren
   • koelinstallaties
   • verdampers 
   • condensors
   • waterkoelers
   • elektromotoren
   • liftmotoren
   • industriële machines
   • ook voor al uw andere oude metalen machines

   Wij kunnen ook zorgdragen voor de demontage bij u op locatie!

   Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg

   Interesse in de diensten van Yellow Metals?
   Bel dan 06 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!