Oud Aluminium

Let op! Wij halen geen witgoed op.

Voor ál uw andere oude metalen kunt u ons 7 dagen bereiken!

Yellow Metals, dé specialist in de inkoop van aluminium

Regio Haarlem – Amsterdam

Oud aluminium verkopen aan Yellow Metals en de beste dagprijzen in de regio ontvangen? U kunt uw oude aluminium bij ons op de werf zelf in komen leveren op afspraak, óf u kunt het op laten halen door de Yellow Metals ophaaldienst. Daarnaast plaatsen we zo gewenst ook volledig GRATIS metaalcontainers containers op maat (10m3 – 40m3) bij uw woning, bedrijf of projectlocatie. Voor de actuele aluminium prijs kunt u het beste even contact opnemen.

Wij zijn een lokaal bedrijf en trots op ons werk. Wij zullen verder gaan dan wat nodig is om uw tevredenheid te garanderen. Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit en de beste prijzen voor ál uw metaalschroot, dan zijn wij uw bedrijf.

Inkoop van uw Aluminium

Wij kopen alle soorten aluminiumschroot. Al onze prijzen zijn gebaseerd op de huidige marktwaarde. De prijs is dagelijks aan verandering onderhevig. Onze prijzen zijn zeer concurrerend.

U bent aan het opruimen en dan komt u veel oud aluminium tegen? Goed dat het even apart houdt, dit kan namelijk geld waard zijn! Het enige wat u hoeft te doen is alles bij elkaar te houden, dan kunt u op onze site kijken wat de prijzen zijn en dan weet u wat het waard is. Wij van Yellow Metals kunnen het dan bij u ophalen, of u brengt het naar een van onze locaties. Er is veel mogelijk, en wij doen er alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Oud aluminium kan bij u alleen maar in de weg liggen en bij ons is het in goede handen. We halen het daarom graag bij u op en dan krijgt u een leuke prijs uitgekeerd, altijd eerlijk, netjes en direct afgehandeld!

Aluminium wordt gebruikt in een grote verscheidenheid van toepassingen. Van alle non-ferrometalen is aluminium het meest gebruikte metaal in totaal volume.

Van wie kopen wij oud aluminium?

 • wij kopen oud aluminium van particulieren
 • wij kopen oud aluminium van organisaties

Yellow Metals een bericht sturen:

Contact

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 MB.

  Aluminium inleveren?

  Steeds meer mensen willen aluminium inleveren, ze vinden het fijn dat ze het kwijt zijn en dan kunt u nog rekenen op een leuk bedrag dankzij Yellow Metals. Iedere dag kunt u op onze site kijken bij de actuele prijzen en dan ziet u wat het aluminium waard is. Bij ons kunt u eenvoudig uw aluminium inleveren en dan bent u er ook snel vanaf.

  Wij bieden 365 dagen per jaar dé beste prijs voor uw oude aluminium! Neem contact met ons op om een exact bod te ontvangen.

   

  Oud aluminium inleveren

  Bij Yellow Metals kunt u oud aluminium inleveren en dan komt u er snel achter wat het nog waard is. Het is alleen maar fijn dat u het in kunt leveren, het geeft u meer ruimte en overzicht. Daarnaast krijgt u er een leuk bedrag voor en gelukkig is oud aluminium inleveren zo geregeld bij ons. Een telefoontje is al genoeg en dan kijken wij samen met u hoe we alles zo efficiënt mogelijk kunnen regelen.

  Vrijblijvend advies aanvragen?

  U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

  Milieuvriendelijk recyclen

  Het recyclen van aluminium kost 95% minder energie dan het produceren ervan. Bovendien heeft het recyclen van aluminium dezelfde eigenschappen als nieuw geproduceerd aluminium. Recycling beperkt ook de uitstoot, waaronder die van broeikasgassen.

  Aluminium verkopen aan Yellow Metals?

  Als u kiest voor aluminium verkopen, dan kiest u natuurlijk voor ons van Yellow Metals. Hoe gaat het in zijn werk?

  • U neemt contact op met ons van Yellow Metals en geeft aan dat u denkt aan aluminium verkopen.
  • Alle vragen die u heeft kunt u aan ons stellen, bijvoorbeeld over de prijzen.
  • U kunt aangeven of dat wij het op kunnen komen halen bij u (als het de moeite waard is) of dat u het naar één van onze locaties wilt brengen.
  • Het is dan zo geregeld en dan kunt u uw aluminium verkopen en krijgt u een nette prijs voor uw producten.

  Wij kopen graag al uw oude aluminium.

  Laat het ons dan zo snel mogelijk weten zodat wij in actie kunnen komen. Alles kan dan snel worden geregeld en bij ons kunt u rekenen op een eerlijke en nette prijs. Goede service en kwaliteit staan bij ons centraal en wij doen er graag alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Afspraak is afspraak bij ons en u kunt echt op ons rekenen!

  Het Recycleren van het schrootaluminium

  Aluminium heeft een oneindig leven en kan gerecycleerd worden van het ene product naar het andere. Gerecycled aluminium wordt gebruikt in een groot aantal verschillende producten. Voorbeelden van producten zijn raamkozijnen, auto’s, voedselverpakkingen en vliegtuigen.

  Yellow Metals

  Let op! Wilt u graag zelf langskomen met uw oude ijzer?

  Maak dan altijd eerst een afspraak voordat u komt!

  Interesse in de diensten van Yellow Metals?
  Bel dan 06 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!