Machine Demontage

Het demonteren van een machine is vakwerk waarvoor u een professional in de arm moet nemen.

Dé specialist in machine ontmanteling

Wij zijn in staat om grote machines en kleine machines en zelfs industriële apparatuur te demonteren/ontmantelen. Wij dragen ook zorg voor het verantwoord afvoeren voor recycling.

Contact

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 MB.

  Dé specialist in machine ontmanteling/demontage

  Wij zijn in staat om grote machines en kleine machines en zelfs industriële apparatuur te demonteren/ontmantelen. Wij dragen ook zorg voor het verantwoord afvoeren voor recycling.

  Machines Laten Demonteren/Ontmantelen?

  Yellow Metals beschikt over de nodige specialistische ervaring in het demonteren van machines. Van het ontmantelen van fabrieksmachines en apparaten tot het sloopwerk van stalen constructies, Yellow Metals realiseert iedere opdracht met zo min mogelijk hinder voor het omringende gebied. Dit alles is afhankelijk van een gedegen werkvoorbereiding én bekwaam vakpersoneel voorzien van geavanceerd gereedschap. Yellow Metals is dé aangewezen partij om mee in zee te gaan voor de demontage/ontmanteling van uw machines.

  Het demonteren van een machine is vakwerk waarvoor u een professional in de arm moet nemen. Alleen met de juiste technische knowhow, de juiste resources én de vereiste specifieke ervaring voorkomt u dat de ontmanteling van waardevolle installaties een kostbare operatie wordt. Uw machinedemontage verloopt met Yellow Metals volgens planning, budget, veiligheidsvoorschriften en conform de gemaakte afspraken.

  Kortom, u krijgt een machineontmantelingsdienst die u met een gerust geweten achterlaat en een machine die klaar is voor haar volgende leven. Ons bedrijf is al sinds jaar en dag actief in de sector van de machineontmanteling. Wij beschikken over de nodige ervaring en de nodige middelen om het werk uit te voeren. Wij hebben samengewerkt met een breed scala aan bedrijven in de regio Haarlem – Amsterdam, maar ook in de rest van het land. Het ontmantelen van een machine is een klus waarvoor u een professional moet inhuren.

  Het ontmantelen van een machine is een zeer delicaat karwei. U moet voorzichtig zijn en bepaalde procedures volgen zodat uw machine veilig en correct wordt ontmanteld. Daarom is het belangrijk dat u over de juiste uitrusting beschikt en dat u opgeleid personeel bij u hebt.

  Wij zijn in staat om grote machines en kleine machines te demonteren, en zelfs industriële apparatuur. Wij beschikken over een team van vakmensen die uw machine kunnen demonteren. Wij beschikken over al het benodigde materieel, zodat wij de klus snel kunnen klaren. Neem vandaag nog contact met Yellow Metals op om uw oude metalen in te leveren voor recycling.

  De klantenservice

  Yellow Metals

  Machine Demontage regio Haarlem – Amsterdam

  De beste mensen en van A tot Z voor u geregeld als het gaat om machine demontage!

  R

  Volledig ontzorgd

  Wij nemen u al het zware werk uit handen.

  R

  Snelle afhandeling

  Wij kunnen snel starten aan uw opdracht.

  Contact

  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 4 MB.

   Oud-Yellow-Haarlem-061.jpg

   Vrijblijvend advies aanvragen?

   U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

   Containerservice Yellow Metals

   Oud ijzer containerservice

   Maak gebruik van onze containerdienst voor uw oud ijzer of metalen.

   Onze service is een geweldige manier om zich te ontdoen van ongewenste schroot, oude. We hebben containers beschikbaar van 15m3 tot wel 40m3 en adviseren u graag. Wij hebben altijd de perfecte container beschikbaar voor uw project. Wij zijn in staat om alle soorten klussen aan te nemen, van groot tot klein. Wij hebben jarenlange ervaring in de schrootverwijderingsbranche.

   Wij hebben verschillende maten containers die wij bij u plaatsen en weer ophalen. Dit kan bij uw bedrijf zijn, maar ook op een tijdelijke locatie waar werkzaamheden worden uitgevoerd.

    

   Yellow Metals zorgt voor

   • Gemakkelijk afleveren en ophalen van afrolcontainers voor metaalschroot
   • Containers en bakken op maat van uw behoeften
   • Ondersteuning op locatie
   Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg
   Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg

   Wij kopen graag uw oude machines.

   Ongeacht de staat en het merk!

   Yellow Metals is gespecialiseerd in de inkoop en de export van gebruikt materieel en machines. Aan de hand van foto’s van het object en een typeplaatje kunnen wij op afstand bepalen of wij uw machines kunnen innemen. Ook kunnen wij machines zelf demonteren en zo nodig van het dak takelen, én wij dragen zorg voor het transport.

   Machines die niet meer geschikt zijn voor export kunnen ook waardevol zijn voor sloop en voor onderdelen. In principe kunnen wij te allen tijde een bod doen op uw oude machines. Ook elektromotoren, liftmotoren, oude heftrucks etc., behoren tot de mogelijkheden. Gaarne aanbieden met een foto van het object en het typeplaatje. U krijgt altijd een reactie van ons op korte termijn.

    

   Wat kopen we bij Yellow Metals zoal op?

   • koelcompressoren
   • koelinstallaties
   • verdampers 
   • condensors
   • waterkoelers
   • elektromotoren
   • liftmotoren
   • industriële machines
   • ook voor al uw andere oude metalen machines

   Wij kunnen ook zorgdragen voor de demontage bij u op locatie!

   Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg

   Interesse in de diensten van Yellow Metals?
   Bel dan 06 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!