Kraanbedrijf | Hijsbedrijf

Wij kunnen iedere zware last vervoeren en hijsen

Yellow Metals – Kraanbedrijf

Zware last te verplaatsen?

De vrachtwagens met kraan zijn ideaal en worden volop gebruikt bij Yellow Metals. Niet altijd kan alles zomaar met de hand verplaatst worden, soms moet er toch echt een kraan aan te pas komen. Gelukkig beschikken wij daarover en kunnen wij u ook daarmee van dienst zijn.

Yellow Metals is uw partner voor kraan- en hijswerk. Wij kunnen uw vracht vervoeren en hijsen met behulp van onze vrachtwagen met kraan. Onze zware apparatuur en ervaren werknemers kunnen alles verplaatsen, van een kleinere machine tot een grote container. Wij leveren onze diensten graag in en rond de regio haarlem en Amsterdam. Bel ons vandaag nog voor meer informatie over onze kraan- en hijsdiensten!

Wij zijn actief sinds jaar en dag en hebben de ervaring en de uitrusting die nodig is om de klus te klaren. Als u een een zware last te verplaatsen hebt, hebben wij de perfecte machine voor uw behoeften. Onze vrachtwagen met kraan kan elke lading voor u vervoeren en hijsen. Wij hebben de beste apparatuur en zijn blij om u te voorzien van onze diensten.

Als u een kraan- en hijsbedrijf nodig heeft dat professioneel, betrouwbaar en ervaren is, bel ons dan vandaag nog!

Heeft u een vrachtwagen met kraan nodig voor een bepaald project? Neem dan vrijblijvend contact met Yellow Metals op. Onze kraanwagen inclusief chauffeur is beschikbaar tegen aantrekkelijke tarieven. De kraanwagen heeft een autolaadkraan en een eigen weegsysteem.

De klantenservice

Yellow Metals

Heeft u een zware last te verplaatsen? Neem contact op met Yellow Metals.

Contactformulier 2

Vrijblijvend advies aanvragen?

U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Interesse in de diensten van Yellow Metals?
Bel dan 06 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!