Oud lood prijs

Lever lood afval in

Heeft u lood of andere oude metalen die u wilt laten ophalen voor recycling?

In de regio Haarlem en Amsterdam is Yellow Metals dé specialist in het inkopen van lood en andere metalen.

Wilt u graag de oud lood prijs weten? Bij Yellow Metals wordt u goed op de hoogte gehouden van de meest actuele prijzen voor lood schroot. Steeds meer mensen komen oud lood inleveren bij Yellow Metals. Een goed moment om dat voor u ook te doen, want het kan nog veel geld waard zijn!

Als u lood verkoopt aan Yellow Metals, krijgt u de scherpst mogelijke prijs. De marktwaarde van loodschroot is voortdurend in beweging. Hierdoor fluctueren de prijzen en is het belangrijk om de actuele prijs in uw regio te kennen. Neem contact op met Yellow Metals voor de meest actuele prijzen voor loodschroot in de regio Haarlem – Amsterdam. Yellow Metals biedt verschillende mogelijkheden voor het afleveren of ophalen van van loodafval.

Wilt u een grotere partij oud lood inleveren, dan kunnen we het ook bij u ophalen. Maar u mag het ook altijd op afspraak bij ons inleveren en dan wordt het gewogen. Vervolgens krijgt u de oud lood prijs uitgekeerd die is afgesproken. Yellow Metals betaalt u om het lood in te nemen. U wordt betaald op basis van het gewicht van het lood.

Waarom lood recyclen?

Loodrecycling vermindert het vrijkomen van lood in het milieu en spaart de natuurlijke hulpbronnen. Recyclage van lood is een haalbare keuze voor loodhoudende producten. Recycling kan op lokaal niveau gebeuren door gebruikte materialen in te zamelen, te scheiden en in te leveren bij een loodrecyclingbedrijf zoals Yellow Metals. Er zijn strenge richtlijnen opgesteld voor loodrecyclingbedrijven en voor particulieren die loodhoudende materialen willen recyclen. Laat dit dan ook over aan Yellow Metals voor een goede afhandeling en verwerking.

Lood in het kort

Lood is zacht, buigzaam, kneedbaar, blauwgrijs materiaal. Het wordt op veel verschillende manieren in producten gebruikt. Lood kan in vormen worden gegoten, en het kan worden gebruikt als glazuur voor keramiek. Het kan worden gebruikt om te solderen of als looddraad. Het wordt ook gebruikt in een grote verscheidenheid van elektrische toepassingen. Lood is een van de meest overvloedige metalen op aarde.

Lood komt van nature voor in het milieu en is aanwezig in veel verschillende producten, waaronder batterijen, bouwmaterialen, verf en veel consumentenproducten zoals speelgoed en sieraden. 

Heeft u oud loodafval dat u graag wilt inleveren? Neem dan vrijblijvend contact met Yellow Metals op. U kunt uw oude metalen altijd op afspraak op een van onze locaties komen inleveren. Bij grotere partijen is er ook de mogelijkheid om uw oude lood of andere metalen bij u op te komen halen.

De klantenservice

Yellow Metals

R

De beste prijs

Altijd de beste prijs voor al uw oude ijzer.

R

Snel geregeld

Vandaag bellen is vaak vandaag nog afgehandeld.

Meer informatie

 • 365 dagen per jaar dé beste prijs voor uw oude metalen
 • eigen snelle ophaaldienst en het benodigde materieel
 • voor organisaties én particulieren
 • vriendelijke klantenservice en goede bereikbaarheid

Snelle afhandeling en direct geld voor uw oude metalen

Door onze jarenlange ervaring handelen wij alle oude metalen dat u inlevert snel en deskundig af. Metaal inleveren in de regio Haarlem – Amsterdam was nog nooit zo makkelijk!

Contactformulier 2

Lokale recycling van metalen

Loodrecycling vermindert het vrijkomen van lood in het milieu en spaart de natuurlijke hulpbronnen. Recyclage van lood is een haalbare keuze voor loodhoudende producten. Recycling kan op lokaal niveau gebeuren door gebruikte materialen in te zamelen, te scheiden en in te leveren bij een loodrecyclingbedrijf zoals Yellow Metals. Er zijn strenge richtlijnen opgesteld voor loodrecyclingbedrijven en voor particulieren die loodhoudende materialen willen recyclen. Laat dit dan ook over aan Yellow Metals voor een goede afhandeling en verwerking.

Onderstaand vindt u de prijzen die u ontvangt per kilo voor oud ijzer afgeleverd in Haarlem:

[table “1” not found /]

Yellow Metals – Oud IJzer ophaaldienst

Bent u zelf niet in de gelegenheid om uw oude ijzer te komen brangen in haarlem? Neem gerust contact met ons op voor de ophaal mogelijkheden. Wij beschikken over de juiste voertuigen en het juiste materieel om uw oude ijzer snel en veilig af te voeren.

Vrijblijvend advies aanvragen?

U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Containerservice Yellow Metals

Maak gebruik van onze containerdienst voor uw oud ijzer of metalen. Wij hebben verschillende maten containers die wij bij u plaatsen en weer ophalen. Dit kan bij uw bedrijf zijn, maar ook op een tijdelijke locatie waar werkzaamheden worden uitgevoerd.

Zijn de af te voeren materialen te groot voor een container? Geen probleem! Ook voor het afvoeren van grote objecten of het vullen van de containers kunt u bij ons terecht.

 

Yellow Metals zorgt voor

 • Gemakkelijk afleveren en ophalen van afrolcontainers voor metaalschroot
 • Containers en bakken op maat van uw behoeften
 • Ondersteuning op locatie
Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg

Milieuvriendelijk recyclen

Het recyclen van lood kost 95% minder energie dan het produceren ervan. Bovendien heeft het recyclen van lood dezelfde eigenschappen als nieuw geproduceerd lood. Recycling beperkt ook de uitstoot, waaronder die van broeikasgassen.

Waarom is het belangrijk om oud ijzer in te leveren?

Nagenoeg alle metalen kunnen gemakkelijk worden gerecycled door ze naar een ervaren bedrijf als Yellow Metals te brengen. Yellow Metals BV stelt de gerecycleerde metalen ter beschikking van fabrikanten voor de bouw van nieuwe producten. Huishoudelijke artikelen zoals apparaten, de auto’s waarin we rijden en de gebouwen waarin we werken, zijn vandaag de dag vaak deels gemaakt van gerecycleerde metalen.

Fabrikanten zouden zonder metaalschroot voor een veel grotere uitdaging komen te staan: de kosten moeten dekken van het winnen van nieuw ijzererts om gloednieuwe metalen te maken. Deze methode is aanzienlijk duurder dan het gebruik van hergebruikt metaalschroot, en bovendien is mijnbouw op de lange termijn een slechte oplossing omdat er maar een gelimiteerde voorraad nieuw erts te vinden is.

De besparingen door het gebruik van gerecycleerde metalen dragen bij tot het drukken van de kosten van bouwprojecten en consumptiegoederen. Een win-win situatie dus.

Meewerken aan een beter mileu én direct geld op uw rekening/contant. 

Natuurlijk heeft het recyclen van schroot ook grote voordelen voor het milieu. Als oud ijzer wordt weggegooid en op stortplaatsen terechtkomt, dan kunnen giftige stoffen zoals kwik en lood in de bodem en het water sijpelen en deze verontreinigen.

Dat is een belangrijke reden waarom Yellow Metals probeert het publiek bewuster te maken van de voordelen van de verkoop van oud ijzer, om meer mensen aan boord te krijgen met de milieuvoordelen ervan.

Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg

Wij kopen graag uw oude machines.

Ongeacht de staat en het merk!

Yellow Metals is gespecialiseerd in de inkoop en de export van gebruikt materieel en machines. Aan de hand van foto’s van het object en een typeplaatje kunnen wij op afstand bepalen of wij uw machines kunnen innemen. Ook kunnen wij machines zelf demonteren en zo nodig van het dak takelen, én wij dragen zorg voor het transport.

Machines die niet meer geschikt zijn voor export kunnen ook waardevol zijn voor sloop en voor onderdelen. In principe kunnen wij te allen tijde een bod doen op uw oude machines. Ook elektromotoren, liftmotoren, oude heftrucks etc., behoren tot de mogelijkheden. Gaarne aanbieden met een foto van het object en het typeplaatje. U krijgt altijd een reactie van ons op korte termijn.

 

Wat kopen we bij Yellow Metals zoal op?

 • koelcompressoren
 • koelinstallaties
 • verdampers 
 • condensors
 • waterkoelers
 • elektromotoren
 • liftmotoren
 • industriële machines
 • ook voor al uw andere oude metalen machines

Wij kunnen ook zorgdragen voor de demontage bij u op locatie!

Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg

Interesse in de diensten van Yellow Metals?
Bel dan 06 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!