Zink

Oud Zink inleveren?

Met de inkoop van oud zink speelt Yellow Metals een belangrijke rol in de metaalrecycling industrie. Wij bieden zowel bedrijven als particulieren de mogelijkheid om hun oud zink op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier kwijt te raken. Bovendien ontvangt u van ons een eerlijke prijs voor elk kilo oud zink dat bij ons wordt ingeleverd.

Wij zijn trots op onze snelle en efficiënte manier van werken, en onze vriendelijke medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Door gebruik te maken van onze inkoopdienst, maakt u het voor u gemakkelijk om uw oud zink op een snelle en eenvoudige manier kwijt te raken. Wij halen het oud zink voor u op en betalen het geld direct per bankoverschrijving uit. Hierdoor hoeft u zich niet druk te maken over het vervoer van uw oud zink, en kunt u het geld direct op uw rekening verwachten.

Door onze inkoopdienst te gebruiken, levert u niet alleen een bijdrage aan een betere wereld, maar profiteert u ook nog eens van een eerlijke prijs voor uw oud zink.

Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze inkoop. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Profiteer vandaag nog van onze inkoopdienst.

Neem contact met ons op:

Contact ophaaldienst

06 84533047