RVS

RVS Recycling

Oud RVS Inleveren

Yellow Metals is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop van oud ijzer, waaronder ook oud RVS. RVS, of roestvrij staal, is een materiaal dat in veel verschillende industrieën wordt gebruikt, van voedingsmiddelen- tot medische industrie. Dankzij zijn hoge weerstand tegen roest en corrosie, is RVS een uitstekende keuze voor veel producten die blootgesteld worden aan vocht, zout of andere corrosieve stoffen.

Enkele belangrijke RVS Soorten:

Bij Yellow Metals weten we dat er veel waarde zit in oud RVS en daarom zijn we altijd op zoek naar mensen die hun overtollige of afgedankte RVS willen verkopen. Onze inkoopdienst voor oud RVS is gericht op bedrijven en particulieren die hun oude machines of producten willen verkopen, of mensen die restmaterialen hebben en op zoek zijn naar een makkelijke manier om van dit materiaal af te komen.

Bij Yellow Metals kunnen we oud RVS op elke gewenst moment ophalen, of het nu gaat om enkele kleine stukken of om een complete machine of productlijn. Wij bieden een snelle, eenvoudige en efficiënte service, met directe uitbetaling via bankoverschrijving. Onze prijzen voor oud RVS zijn altijd concurrerend en we doen altijd ons best om de best mogelijke prijs te bieden voor het materiaal dat we inzamelen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte manier om uw oud RVS te verkopen, dan is Yellow Metals de perfecte oplossing. Wij bieden een snelle, eenvoudige en betaalbare service, en we staan altijd klaar om u te helpen met de inkoop van uw oud RVS. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze dienstverlening en prijzen.

Wij zijn geïnteresseerd in alle metalen, waaronder:

Contact ophaaldienst

06 84533047