Radiatoren

Wij kopen Radiatoren

Wij zijn de experts op het gebied van oud ijzer en metaalrecycling, en we zijn op zoek naar radiatoren van elk formaat en materiaal. Of u nu een enkele radiator of een grote hoeveelheid radiatoren heeft, wij bieden u een eerlijk bod en een snelle en gemakkelijke manier om ervan af te komen. U kunt uw radiatoren bij ons inleveren, of als u veel radiatoren heeft, kunnen we zelfs bij u langskomen om ze op te halen!

Bij Yellow Metals geloven we in duurzaamheid en het milieu, en we zorgen ervoor dat het metaal op een verantwoorde manier wordt gerecycled en dat de overgebleven materialen op een milieuvriendelijke manier worden afgevoerd.

We zorgen voor een eerlijk bod op basis van het gewicht en de kwaliteit van de radiatoren. 

Dus als u uw radiatoren wilt verkopen, bent u bij Yellow Metals aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op via onze inkooppagina op onze website om een afspraak te maken voor het inleveren of ophalen van uw radiatoren. Wij bieden een professionele service en zorgen voor een snelle afhandeling van uw radiatoren, zodat u weer verder kunt gaan met uw werkzaamheden.

Neem contact met ons op: