Oud IJzer Verkopen

Oud IJzer inleveren?

Als u op zoek bent naar een snelle, eenvoudige en betrouwbare manier om uw oud ijzer te verkopen, dan is Yellow Metals de perfecte oplossing voor u. Onze inkoopdienst is gespecialiseerd in het verzamelen, taxeren, verwerken en inkopen van oud ijzer en biedt u de hoogste dagtarieven op de markt.

Oud ijzerdienst voor particulieren en bedrijven

Yellow Metals werkt zowel met particulieren als bedrijven en streeft ernaar om het publiek bewuster te maken van de voordelen van oud ijzer recycling. Als u oud ijzer wilt verkopen, neem dan contact op met Yellow Metals. Wij garanderen een snelle en efficiënte service en een hoog tarief voor uw oud ijzer.

Eigen ophaaldienst voor oud ijzer

Wij beschikken over een eigen ophaaldienst die uw oud ijzer op locatie op kan halen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over vervoer. Bovendien kunt u vertrouwen op onze snelle uitbetaling via bankoverschrijving, zodat u direct, of binnen enkele uren, uw geld op uw rekening heeft.

Recycling van oud ijzer is belangrijk voor zowel de economie als het milieu

Door gerecycled metaal te gebruiken besparen fabrikanten op kosten en dragen ze bij aan het verminderen van de afvalberg. Bovendien vermindert recycling het gebruik van nieuw erts, wat op de lange termijn een slechte oplossing is vanwege de beperkte voorraad. Het recyclen van metalen vermindert ook de kans op verontreiniging van de bodem en het water.

Wij kopen ook grote partijen en bijzondere objecten

Yellow Metals is een ervaren bedrijf dat beschikt over alle nodige materieel om grote partijen oud ijzer of bijzondere metalen objecten te slopen en te verwerken. Dit betekent dat wij vrijwel alle soorten metalen kunnen accepteren en u een eerlijke prijs per kilo kunnen bieden.

Contact ophaaldienst

06 84533047