Koper

Oud Koper Inleveren

Wilt u uw oud koper snel en efficiënt verkopen tegen de beste prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Yellow Metals, zijn wij gespecialiseerd in de inkoop van oud koper en bieden wij u de hoogste prijs voor uw metalen.

Onze ervaren en professionele teamleden zorgen voor een snelle, efficiënte en transparante transactie, waarbij uw tevredenheid voorop staat. Of het nu gaat om koperdraad, buizen, machines of andere metalen, wij kopen het graag op. Bovendien kunt u rekenen op snelle uitbetaling via bankoverschrijving, zodat u niet lang hoeft te wachten op uw geld.

Oud ijzer ophaaldienst

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over transport en opslag, want wij kunnen zorgen voor een snelle ophaling en verzorgen de verwijdering van uw oud koper. In veel gevallen kunnen we binnen 24 uur bij u ophalen, zodat u snel van uw oud koper af bent.

Een duurzamere toekomst door koper recycling

Het is belangrijk om te realiseren dat metaalrecycling bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Door oud koper te verkopen aan bedrijven als Yellow Metals, kunt u bijdragen aan het recycleproces en tegelijkertijd uw portemonnee spekken.

Weet u niet zeker of uw metalen geschikt zijn voor verkoop? Neem gerust contact met ons op en wij geven u graag meer informatie over onze inkoopdiensten en de waarde van uw oud koper.

Wij zijn geïnteresseerd in alle metalen:

Contact ophaaldienst

06 84533047