Kabelrecycling

Kabelrecycling

Kabelrecycling

Kabelrecycling is een belangrijk proces voor het beschermen van onze omgeving en het benutten van grondstoffen. Yellow Metals speelt hierin een actieve rol door kabels op een duurzame en milieuvriendelijke wijze te recyclen. Ons bedrijf verzorgt het gehele proces voor zowel particulieren als organisaties.

Het kabelrecyclingproces begint met het ontmantelen van de kabel. Dit gebeurt manueel of met machines. Hierbij worden de verschillende materialen gescheiden en in containers gedaan. De gescheiden materialen worden vervolgens naar de volgende stap in het recyclingproces gebracht.

De meest waardevolle materialen in kabels zijn koper en aluminium. Het recyclen van kabels is al jarenlang een belangrijke en winstgevende activiteit, aangezien koper en aluminium uit oude kabels steeds opnieuw gerecycled kunnen worden.

Yellow Metals is geïnteresseerd in verschillende soorten kabels, zoals PVC-kabels, coaxkabels, grondkabels, solarkabels en autoboomkabels. Ons bedrijf zorgt voor een zorgvuldig recyclingproces van deze materialen, zodat ze opnieuw kunnen worden ingezet en onze omgeving wordt beschermd.

Wij zijn daarnaast geïnteresseerd in alle metalen, waaronder:

Contact ophaaldienst

06 84533047