Aluminium

Oud Aluminium inleveren?

Het recycleren van oud aluminium is een belangrijke en winstgevende industrie. Bij Yellow Metals weten we als geen ander hoe waardevol oud aluminium is en bieden daarom dagelijks de beste dagprijzen voor uw oude aluminium.

Of u nu kleine hoeveelheden of grote partijen oud aluminium heeft, wij staan altijd klaar om het in te kopen. U kunt uw aluminium bij ons op de werf zelf inleveren op afspraak, of wij komen het graag voor u op halen met onze ophaaldienst.

Efficiënte en snelle service

Onze eigen ophaaldienst zorgt ervoor dat wij uw oud ijzer en metaal op een snelle en efficiënte manier bij u op komen halen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer van zware materialen en kunt u zich gerust voelen dat uw oud ijzer in goede handen is.

Wij kopen alle soorten aluminiumschroot, van afval van bouwprojecten tot overkappingen en kozijnen. Onze prijzen zijn gebaseerd op de huidige marktwaarde en kunnen dagelijks fluctueren. Echter, onze prijzen blijven altijd zeer concurrerend en u kunt er zeker van zijn dat u bij ons de beste dagprijs voor uw oud aluminium ontvangt.

Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op om uw oud aluminium te verkopen en de beste prijs te ontvangen. Wij staan klaar om u te helpen!

Wij zijn geïnteresseerd in alle metalen, waaronder:

Contact ophaaldienst

06 84533047