2B Staal 3B Staal

Wij kopen uw 2B en 3B staal op

2B staal is een term die wordt gebruikt om een specifieke afwerking van roestvrij staal aan te duiden. Het heeft een glad, mat oppervlak dat wordt verkregen door het staal te polijsten met een fijne korrel. Dit type staal wordt vaak gebruikt voor decoratieve toepassingen zoals keukenapparatuur, meubilair en architectonische details.

3B staal is een andere afwerking van roestvrij staal, maar het heeft een meer geborstelde afwerking dan 2B staal. Het wordt verkregen door het staal te borstelen met een fijne tot middelgrote korrel, wat resulteert in een licht reflecterend oppervlak. 3B staal wordt vaak gebruikt voor commerciële en industriële toepassingen, zoals gevelbekleding, liften en trappen.

Het inkopen van RVS is voor ons een belangrijk onderdeel van ons werk als metaalrecyclingsbedrijf. Door oud ijzer en metaalafval op een duurzame manier te verwerken, dragen we bij aan een beter milieu en een circulaire economie. Bovendien bieden we een eerlijke prijs voor het staal dat u aan ons verkoopt, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een goede deal maakt.

Als u klaar bent om uw 2B of 3B afgewerkte roestvrijstalen materialen te verkopen, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan klaar om u te helpen bij elke stap van het proces en u de beste prijs te bieden voor uw metalen.

Neem contact met ons op: