Lever al uw oude RVS bij ons in

Inkoop Oud RVS
Yellow Metals

Heeft u RVS afval wat afgevoerd moet worden?

Zowel organisaties als particulieren kunnen hun roestvrij staal bij onze werf afgeven of u kunt het op door ons team bij u op laten ophalen. Neem contact met ons op als u meer informatie wenst.

RVS kan oneindig worden gerecycleerd, de kwaliteit van het materiaal blijft behouden.

Bezig met een project waarbij veel RVS of andere metalen vrij komen?

Laat het Yellow Metals weten, wij ontzorgen u volledig! Roestvrij staal wordt vaak gebruikt in ziekenhuizen, keukens, restaurants, en kantoorgebouwen vanwege zijn duurzaamheid. Op zoek naar de oud rvs prijs en een goede afnemer voor oud roestvrijstaal in Amsterdam, Haarlem en omgeving? Yellow Metals staat al jaren bekend als specialist in schroot, met name in roestvast staal.

 

Bovendien kunt u bij ons rekenen op een snelle en probleemloze inkoop van roestvast staal. De prijs van RVS schroot in Amsterdam, Haarlem en omstreken is bij Yellow Metals doorgaans veel hoger dan bij andere inkopers van oude metalen.

 

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij wachten op uw telefoontje. Vraag een gratis offerte aan! Heeft u roestvast staal afval dat afgevoerd moet worden?

RVS Recycling
RVS Recycling

Hastelloy RVS

Hastelloy RVS is een op nikkel gebaseerde legering die wordt gebruikt in toepassingen bij hoge temperaturen. Het is een combinatie van nikkel en ijzer met verschillende hoeveelheden chroom, molybdeen, koolstof, titaan, niobium en tantaal. Deze metalen worden gebruikt om de eigenschappen van de legering te verbeteren. Hastelloy RVS is een hittebestendig materiaal dat wordt gebruikt voor onderdelen die werken bij temperaturen boven 600 graden Celsius.

Carpenter RVS

Carpenter is een zeer hard en duurzaam roestvrij staal, dat vaak in de keuken wordt gebruikt. Het is een zeer populaire keuze voor werkbladen en apparatuur vanwege zijn hoge weerstand tegen roest. De naam komt van de fabrikant, Carpenter Steel, die werd opgericht door Edward Carpenter, een Amerikaanse machinist. Carpenter Steel is een van de oudste fabrikanten van roestvrij staal ter wereld.

Duplex RVS

Duplex staal is een roestvrije en zuurbestendige staalsoort. Dit staal heeft een twee-fasen structuur die uit ferriet en austeniet bestaat. Duplex staal heeft een tweetal gunstige bijzondere eigenschappen. Enerzijds heeft het een hogere sterkte dan roestvast chroomnikkelstaal en anderzijds heeft het een hogere vervormbaarheid dan roestvast chroomstaal. Het wordt vaak gebruikt in de productie van medische apparatuur, chemische en petrochemische industrie, auto-industrie, en de bouw.

Altijd de beste prijs voor uw oud RVS.

Bent u benieuwd naar de oud RVS prijs? Zoek dan niet verder. Bij Yellow Metals bent u aan het juiste adres om uw RVS in te leveren! Er maken steeds meer mensen gebruik van onze service omdat zij weten dat zij bij ons een nette en eerlijke prijs zullen ontvangen.

Overigens kunt ook u berekenen wat uw oude RVS waard is. Bekijk op onze website de prijzen en u zult zien dat deze dagelijks worden geactualiseerd. Dit heeft als voordeel dat u alles bij ons kunt inleveren wanneer de prijzen gunstig voor u zijn. Goed om te weten is dat de prijzen per dag kunnen verschillen.

Snelle afhandeling en direct geld voor uw oude RVS

Door onze jarenlange ervaring handelen wij het koper dat u inlevert snel en deskundig af. RVS inleveren was nog nooit zo makkelijk!

Metaalsoort

Betaling contant

Betaling online

Handgepeld koper (millberry)

€6,22

€ 6,52

Rood koper gemengd 97%

€6,25

€6,35

Messing/geel koper

€ 3,55

€3,81

PVC-kabel 38%

€1,90

€ 2,10

Grondkabel koper/lood 22%

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Trekdraad 60%

€3.00

€ 3,25

Pelkabel 60%

vanaf €3.00

vanaf €3.00

Aluminium/Koper koelers ijzervrij

€2,20

€2,50

Rvs cu koelers

€0,60

€ 0,60

Rvs 304

€1.00

€1,05

Rvs 316

Prijs op aanvraag 

Prijs op aanvraag

Duplex 

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Carpenter

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Inconel

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Hastelloy

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Cupro

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Aluminium geslagen

€ 0,60

€ 0,62

Aluminium gegoten

€ 0,71

€0.80

Aluminium lak profiel

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Aluminium blank profiel

Prijs op aanvraag

prijs op aanvraag

Aluminium cv ketel blokken

€ 0,70

€0.85

Lood

€1,40

€1,52

Zink

€1,52

€1,70

Waterchillers, condensors, verdampers etc

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Elektromotoren

€0,50

€ 0,62

Travo's klein

€ 0,68

€ 0,72

Travo's groot

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

IJzer knip

€0,15

€0,16

Huishoudelijke apparaten

Geen inname!

Geen inname!

Vragen? Bel ons gerust op!

Oud IJzer Ophalen

Maak gebruik van onze ophaaldienst voor oude metalen!

Heeft u oude metalen waar u graag vanaf wilt? Neem dan vrijblijvend contact met Yellow Metals op. U kunt uw oude metalen altijd kwijt aan Yellow Metals. Wij dragen ook zorg voor de eventuele demontage en het verantwoord afvoeren bij u op locatie. Neem vandaag nog contact met ons op om uw oude metalen in te leveren voor recycling.

  • 365 dagen per jaar dé beste prijs voor uw oude ijzer
  • eigen snelle ophaaldienst en het benodigde materieel
  • voor organisaties én particulieren
  • vriendelijke klantenservice en goede bereikbaarheid
Snelle afhandeling en direct geld voor uw oude ijzer

Door onze jarenlange ervaring handelen wij het oud ijzer dat u inlevert snel en deskundig af. Oud ijzer inleveren in was nog nooit zo makkelijk.

Wat is RVS304?

RVS304 is de meest voorkomende soort roestvast staal en is geschikt voor vele toepassingen. Een van de belangrijkste redenen waarom het gebruikt wordt is dat het een hoge corrosiebestendigheid heeft en bestand is tegen temperaturen tot 1.000°C. Elk type roestvrij staal heeft zijn eigen voor- en nadelen. rvs 304 wordt bijvoorbeeld gebruikt in vele toepassingen waar corrosiebestendigheid een vereiste is. Roestvast staal 304 wordt gebruikt in een verscheidenheid van industrieën, zoals de farmaceutische, chemische en voedingsmiddelenindustrie. RVS304 bestaat uit 18% chroom en 8% nikkel.

Wat is RVS316?

RVS316 is een zeer populair materiaal van roestvrij staal dat wordt gebruikt in vele foodservice toepassingen. Het is een legering van 16% chroom, 10% nikkel en 2% molybdeen. Door zijn hogere nikkelpercentage en de toevoeging van 2% molybdeen is het beter bestand tegen chloriden en corrosie. RVS316 wordt beschouwd als een superieur materiaal voor uw foodservice toepassingen. De eigenschappen van RVS316 zijn goed genoeg om te worden gebruikt in keukengerei, kookgerei en serveergerei. RVS316 wordt ook geadviseerd voor gebruik in voedselverwerkingsmateriaal.

Waarom is het belangrijk om oud RVS in te leveren?

Nagenoeg alle metalen kunnen gemakkelijk worden gerecycled door ze naar een ervaren bedrijf als Yellow Metals te brengen. Yellow Met als BV stelt de gerecycleerde metalen ter beschikking van fabrikanten voor de bouw van nieuwe producten. Huishoudelijke artikelen zoals apparaten, de auto’s waarin we rijden en de gebouwen waarin we werken, zijn vandaag de dag vaak deels gemaakt van gerecycleerde metalen.

Fabrikanten zouden zonder metaalschroot voor een veel grotere uitdaging komen te staan: de kosten moeten dekken van het winnen van nieuw ijzererts om gloednieuwe metalen te maken. Deze methode is aanzienlijk duurder dan het gebruik van hergebruikt metaalschroot, en bovendien is mijnbouw op de lange termijn een slechte oplossing omdat er maar een gelimiteerde voorraad nieuw erts te vinden is.

De besparingen door het gebruik van gerecycleerde metalen dragen bij tot het drukken van de kosten van bouwprojecten en consumptiegoederen. Een win-win situatie dus.

Natuurlijk heeft het recyclen van schroot ook grote voordelen voor het milieu. Als oud ijzer wordt weggegooid en op stortplaatsen terechtkomt, dan kunnen giftige stoffen zoals kwik en lood in de bodem en het water sijpelen en deze verontreinigen.

Dat is een belangrijke reden waarom Yellow Metals probeert het publiek bewuster te maken van de voordelen van de verkoop van oud ijzer, om meer mensen aan boord te krijgen met de milieuvoordelen ervan.

Containerservice voor oude metalen

Maak gebruik van onze containerdienst voor uw oud ijzer of metalen. Wij hebben verschillende maten containers die wij bij u plaatsen en weer ophalen. Dit kan bij uw bedrijf zijn, maar ook op een tijdelijke locatie waar werkzaamheden worden uitgevoerd. 

Er kan altijd een container op maat bij u worden geplaatst op bijvoorbeeld een bedrijfslocatie, bouwlocatie of slooplocatie. Bij ons is het allemaal bespreekbaar en wij doen er graag alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken.

Zijn de af te voeren materialen te groot voor een container? Geen probleem! Ook voor het afvoeren van grote objecten of het vullen van de containers kunt u bij ons terecht.

Yellow Metals zorgt voor

  • Gemakkelijk afleveren en ophalen van afrolcontainers voor metaalschroot
  • Containers en bakken op maat van uw behoeften
  • Ondersteuning op locatie

Oud ijzer inleveren

Yellow Metals is het adres voor het inleveren van oude metalen in Haarlem, Amsterdam en de rest van Nederland. 

Oud ijzer ophalen

Heeft u een grote partij oud ijzer? Heeft u zelf geen vervoer? Maak gebruik van onze ophaaldienst van oud ijzer

Gratis metaal container

Yellow Metals plaats gratis een oud ijzer container bij u op locatie, en haalt deze weer op als u er klaar mee bent.

Koper inkoop

Wilt u van uw oude koper af, dit verantwoord laten recyclen, en er ook de beste prijs in de regio voor krijgen?

Aluminium inkoop

Wij kopen alle soorten aluminiumschroot. Al onze prijzen zijn gebaseerd op de huidige marktwaarde. 

RVS inkoop

Oud RVS prijs

Zowel organisaties als particulieren kunnen hun roestvrij staal bij onze werf afgeven of door ons op laten ophalen. 

Lood inkoop

Bij Yellow Metals wordt u goed op de hoogte gehouden van de meest actuele prijzen voor lood schroot.

Zink inkoop

Als u benieuwd bent naar de oud zink prijs, dan bent u bij Yellow Metals aan het juiste adres.

Oude metalen inkoop

Lever uw oude metalen in bij Yellow Metals tegen de beste prijzen in de regio Haarlem en Amsterdam.

Accu inkoop

Wist u dat de autoaccu het meest gerecyclede product ter wereld is? 99% van de loodzuur-batterijen wordt namelijk gerecycleerd.

Radiator inkoop

Heeft u wel eens gekeken naar de mogelijkheden met die oude radiatoren die u heeft liggen? Wij nemen uw oude radiatoren graag over als oud ijzer. 

CV ketel inkoop

U kunt bij Yellow Metals terecht voor de inkoop en de verwerking van cv-ketelblokken van alle soorten en merken.

Printplaat inkoop

Uw afgedankte printplaten en moederborden kunnen nog geld opbrengen als u ze voor recycling aanbiedt.

Koelmachine inkoop

Heeft u oude machines of motoren? Neem dan vrijblijvend contact met Yellow Metals op. Wij kunnen u altijd een bod doen.

Kabelrecycling

U ontvangt de beste prijs voor uw kabels. Yellow Metals recycled kabels op een duurzame en milieuvriendelijke wijze.

Contact met Yellow Metals

Onze klantenservice staat u graag te woord.