Diensten pagina

Inkoop Oud koper
Yellow Metals

Koper recycling in de regio Haarlem – Amsterdam

Wilt u van uw oude koper af, dit verantwoord laten recyclen, en er ook nog eens de beste prijs in de regio voor krijgen? Bij Yellow Metals kunt u terecht voor het inleveren van al uw kopersoorten: roodkoper draad, roodkoper (pijp), messing, geelkoper, snijkoper, vertind koper, elektrolytisch koper, handgepeld koper, koperdraaisel, brons, boilers, cv-ketels en al uw andere koperhoudende voorwerpen.

De hele economie van de koper- en koperlegeringsindustrie is afhankelijk van de recycling van alle afgedankte koperproducten. Er is een breed scala van op koper gebaseerde materialen die voor een grote verscheidenheid van toepassingen worden gemaakt.

Deze omvatten koperen pijpen, koperen platen, koperdraad, koperen buizen, koperen blikken, koperen kabels, koperstrips, koperen staven, kopergietwerk, kopergalvanisatie, kopersoldeer, koperlegeringen en andere op koper gebaseerde materialn. De koperschroot die uit deze verschillende toepassingen voortkomt, vertegenwoordigt een belangrijk en aanzienlijk deel van de totale hoeveelheid koper die in de wereld wordt geproduceerd.

Altijd de beste prijs voor uw oud ijzer.

Bent u benieuwd naar de oud koper prijs? Zoek dan niet verder. Bij Yellow Metals bent u aan het juiste adres om uw koper in te leveren! Er maken steeds meer mensen gebruik van onze service omdat zij weten dat zij bij ons een nette en eerlijke prijs zullen ontvangen.

Overigens kunt ook u berekenen wat uw oude koper waard is. Bekijk op onze website de prijzen en u zult zien dat deze dagelijks worden geactualiseerd. Dit heeft als voordeel dat u alles bij ons kunt inleveren wanneer de prijzen gunstig voor u zijn. Goed om te weten is dat de prijzen per dag kunnen verschillen, dus het is goed dat u het in de gaten houdt en op tijd de oud koper prijs kiest zodat het aan u uitbetaald kan worden.

Snelle afhandeling en direct geld voor uw oude koper

Door onze jarenlange ervaring handelen wij het koper dat u inlevert snel en deskundig af. Koper inleveren in Haarlem was nog nooit zo makkelijk!

Metaalsoort

Betaling contant

Betaling online

Handgepeld koper (millberry)

€6,22

€ 6,52

Rood koper gemengd 97%

€6,25

€6,35

Messing/geel koper

€ 3,55

€3,81

PVC-kabel 38%

€1,90

€ 2,10

Grondkabel koper/lood 22%

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Trekdraad 60%

€3.00

€ 3,25

Pelkabel 60%

vanaf €3.00

vanaf €3.00

Aluminium/Koper koelers ijzervrij

€2,20

€2,50

Rvs cu koelers

€0,60

€ 0,60

Rvs 304

€1.00

€1,05

Rvs 316

Prijs op aanvraag 

Prijs op aanvraag

Duplex 

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Carpenter

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Inconel

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Hastelloy

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Cupro

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Aluminium geslagen

€ 0,60

€ 0,62

Aluminium gegoten

€ 0,71

€0.80

Aluminium lak profiel

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Aluminium blank profiel

Prijs op aanvraag

prijs op aanvraag

Aluminium cv ketel blokken

€ 0,70

€0.85

Lood

€1,40

€1,52

Zink

€1,52

€1,70

Waterchillers, condensors, verdampers etc

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Elektromotoren

€0,50

€ 0,62

Travo's klein

€ 0,68

€ 0,72

Travo's groot

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

IJzer knip

€0,15

€0,16

Huishoudelijke apparaten

Geen inname!

Geen inname!

Vragen? Bel ons gerust op!

Oud IJzer Ophalen

Maak gebruik van onze ophaaldienst voor oude metalen!

Heeft u oude metalen waar u graag vanaf wilt? Neem dan vrijblijvend contact met Yellow Metals op. U kunt uw oude metalen altijd kwijt aan Yellow Metals. Wij dragen ook zorg voor de eventuele demontage en het verantwoord afvoeren bij u op locatie. Neem vandaag nog contact met ons op om uw oude metalen in te leveren voor recycling.

  • 365 dagen per jaar dé beste prijs voor uw oude koper
  • eigen snelle ophaaldienst en het benodigde materieel
  • voor organisaties én particulieren
  • vriendelijke klantenservice en goede bereikbaarheid
Snelle afhandeling en direct geld voor uw oude koper

Door onze jarenlange ervaring handelen wij het koper dat u inlevert snel en deskundig af. Koper inleveren in was nog nooit zo makkelijk.

Koper is 100% recycleerbaar

Koper is een van de weinige materialen die zonder enig prestatieverlies meermaals kunnen worden gerecycleerd. De kwaliteit van gerecycled koper (secundaire productie) verschilt niet van die van gedolven koper (primaire productie), waardoor ze uitwisselbaar zijn. Een van de belangrijkste redenen waarom gerecycleerd koper wordt gebruikt, is de lage prijs ervan ten opzichte van het opnieuw delven. Gerecycleerd koper wordt verkregen uit afvalmateriaal en bevat minder dan 1% onzuiverheden, waardoor het een ideaal materiaal is voor de productie van koperproducten met een hoge zuiverheidsgraad. De primaire fase van de terugwinning van koper is het elektrolytische smeltproces. Deze terugwinning van koper uit het elektrolytische smeltproces is een zeer complex en energie-intensief proces.

oud koper

Containerservice voor oude metalen

Maak gebruik van onze containerdienst voor uw oud ijzer of metalen. Wij hebben verschillende maten containers die wij bij u plaatsen en weer ophalen. Dit kan bij uw bedrijf zijn, maar ook op een tijdelijke locatie waar werkzaamheden worden uitgevoerd. 

Er kan altijd een container op maat bij u worden geplaatst op bijvoorbeeld een bedrijfslocatie, bouwlocatie of slooplocatie. Bij ons is het allemaal bespreekbaar en wij doen er graag alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken.

Zijn de af te voeren materialen te groot voor een container? Geen probleem! Ook voor het afvoeren van grote objecten of het vullen van de containers kunt u bij ons terecht.

Yellow Metals zorgt voor

  • Gemakkelijk afleveren en ophalen van afrolcontainers voor metaalschroot
  • Containers en bakken op maat van uw behoeften
  • Ondersteuning op locatie

Oud ijzer inleveren

Yellow Metals is het adres voor het inleveren van oude metalen in Haarlem, Amsterdam en de rest van Nederland. 

Oud ijzer ophalen

Heeft u een grote partij oud ijzer? Heeft u zelf geen vervoer? Maak gebruik van onze ophaaldienst van oud ijzer

Gratis metaal container

Yellow Metals plaats gratis een oud ijzer container bij u op locatie, en haalt deze weer op als u er klaar mee bent.

Koper inkoop

Wilt u van uw oude koper af, dit verantwoord laten recyclen, en er ook de beste prijs in de regio voor krijgen?

Aluminium inkoop

Wij kopen alle soorten aluminiumschroot. Al onze prijzen zijn gebaseerd op de huidige marktwaarde. 

RVS inkoop

Oud RVS prijs

Zowel organisaties als particulieren kunnen hun roestvrij staal bij onze werf afgeven of door ons op laten ophalen. 

Lood inkoop

Bij Yellow Metals wordt u goed op de hoogte gehouden van de meest actuele prijzen voor lood schroot.

Zink inkoop

Als u benieuwd bent naar de oud zink prijs, dan bent u bij Yellow Metals aan het juiste adres.

Oude metalen inkoop

Lever uw oude metalen in bij Yellow Metals tegen de beste prijzen in de regio Haarlem en Amsterdam.

Accu inkoop

Wist u dat de autoaccu het meest gerecyclede product ter wereld is? 99% van de loodzuur-batterijen wordt namelijk gerecycleerd.

Radiator inkoop

Heeft u wel eens gekeken naar de mogelijkheden met die oude radiatoren die u heeft liggen? Wij nemen uw oude radiatoren graag over als oud ijzer. 

CV ketel inkoop

U kunt bij Yellow Metals terecht voor de inkoop en de verwerking van cv-ketelblokken van alle soorten en merken.

Printplaat inkoop

Uw afgedankte printplaten en moederborden kunnen nog geld opbrengen als u ze voor recycling aanbiedt.

Koelmachine inkoop

Heeft u oude machines of motoren? Neem dan vrijblijvend contact met Yellow Metals op. Wij kunnen u altijd een bod doen.

Kabelrecycling

U ontvangt de beste prijs voor uw kabels. Yellow Metals recycled kabels op een duurzame en milieuvriendelijke wijze.

In het afgelopen decennium heeft de sterke groei in opkomende economieën, in combinatie met een toegenomen vraag naar koper voor innovatieve en hernieuwbare energietechnologieën, geleid tot een aanzienlijk grotere vraag naar koper. Het terugwinnen en recyclen van koper ondersteunt deze stijgende vraag en helpt bij het tot stand brengen van een duurzame toekomst voor de mens en de planeet. Koper is niet alleen een essentieel bestanddeel van veel van onze dagelijkse producten, het is ook een waardevol goed op zich, met een prijs die gestaag stijgt. Aangezien koper een essentieel bestanddeel is van alle soorten elektrische apparatuur, verbaast het ons niet dat de terugwinning en recycling ervan aan populariteit heeft gewonnen. Recyclage van koper helpt energie en grondstoffen te besparen en beschermt het milieu. 

Elektrolytisch koper wordt gebruikt voor de meeste elektrische bedrading en loodgieterswerk. Deze kwaliteit wordt gemaakt van gesmolten metaal dat in een gietvorm wordt gegoten. a het gieten wordt het metaal afgekoeld met water en wordt het gestolde metaal mechanisch gescheiden van de vorm. Het koper wordt vervolgens tot platen en vervolgens tot draad en buizen gerold. Koperen buizen worden gebruikt voor het doorvoeren van warm water, stoom en gas, en koperdraad wordt gebruikt voor elektrische bedrading. De elektrische bedrading is een van de weinige elektrische toepassingen waarbij de kwaliteit van het koper van cruciaal belang is.

Rood koper is een legering die gewoonlijk bestaat uit 85 tot 88% koper en 12 tot 15% zink, waarbij soms arseen wordt gebruikt voor muntstukken, knopen, sieraden en voor vergulding. Naast de rode kleur heeft roodkoper ook de eigenschap dat het bestand is tegen aantasting en corrosie. Het is duidelijk dat de roodkoperlegering in deze opzichten superieur is aan andere koperlegeringen. Ondanks de uitstekende corrosiebestendigheid heeft de roodkoperlegering echter een ernstig nadeel: zij is minder sterk en taai dan de conventionele koperlegering, is bros en heeft een lage breuktaaiheid. Het is een uitstekende warmtegeleider en wordt gebruikt in toepassingen waar een goede geleiding vereist is, zoals de hoge temperatuurzones van het uitlaatsysteem van een auto.

Steeds meer particulieren en organisaties willen graag hun oude metalen bij Yellow Metals inleveren, ze vinden het fijn dat ze het kwijt zijn en dat ze bij ons altijd kunnen rekenen op een leuk bedrag. Iedere dag kunt u op onze site kijken bij de actuele prijzen en dan ziet u wat het oude koper waard is. Bij ons kunt u eenvoudig uw koper inleveren. Wij bieden 365 dagen per jaar dé beste prijs voor uw oude koper! Neem contact met ons op om een exact bod te ontvangen.

Enkele andere diensten
van Yellow Metals

Inkoop koelmachines

Yellow Metals is gespecialiseerd in de inkoop en de export van gebruikt materieel en machines.

Allround sloopwerken

Wij worden ingeschakeld voor de meest uiteenlopende sloopprojecten.

Containerservice oud ijzer

Maak gebruik van onze containerdienst voor uw oud ijzer of metalen. 

Contact met Yellow Metals

Onze klantenservice staat u graag te woord.