Inkoop cv-ketels in de regio’s Haarlem en Amsterdam

Wilt u van uw oude cv-ketel af?

Bij Yellow Metals zijn wij gespecialiseerd in de inkoop en de verwerking van cv-ketels . Wilt u uw oude cv-ketelblok(ken) kwijt? Wij komen deze graag ophalen bij u op locatie. U kunt bij Yellow Metals terecht voor de inkoop en de verwerking van cv-ketelblokken van alle soorten en merken.

CV ketel recycling

Met onze jarenlange ervaring en opgedane kennis hebben wij een speciale machine aangeschaft voor het vergruizen van deze blokken. Dit wordt milieubewust uitgevoerd, met oog voor de toekomst. Wanneer wij recycleren, zorgen wij ervoor dat alle nodige procedures worden gevolgd. Tegelijkertijd houden wij rekening met het milieu en met de belangen van onze klanten. Wij werken samen met partners en de omgeving om onze impact op het milieu te verminderen. Wij hebben een team van bekwame technici die de cv-installaties eventueel ook voor u kunnen demonteren op locatie. 

CV ketel inkoop 

We betalen u direct ter plaatse, contant of via een directe overboeking. Hebt u vragen over de inkoop van cv-ketels? Neem dan gerust contact met ons op.

Een tweede leven voor afgedankte CV blokken? 

Onderdelen krijgen middels revisie indien mogelijk een tweede leven. Wat overblijft recyclen we voor meer dan 95%. Hierbij houden wij steeds rekening met alle eisen die door WEEELABEX gesteld worden.

✅ Ophalen/afvoeren van de oude centrale verwarmingsinstallatie op locatie

Afvoeren van de oude cv-installatie zoals ketel dak doorvoer expansievat

IMG-20201023-WA0000

Intergas specialist

Bij Yellow Metals zijn wij gespecialiseerd in de inkoop en de verwerking van cv-ketels van het merk Intergas. Wilt u uw oude cv-ketelblokken van (Intergas) kwijt? Wij komen deze graag ophalen bij u op locatie. We betalen u direct ter plaatse, contant of via een directe overboeking. Hebt u vragen over de inkoop van cv-ketels? Neem dan gerust contact met ons op.

Vrijblijvend advies aanvragen?

U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

CV ketel recycling door Yellow Metals 

 

U kunt bij Yellow Metals terecht voor de inkoop en de verwerking van cv-ketelblokken van het merk Intergas alsmede ieder ander merk en type. Met onze jarenlange ervaring en opgedane kennis hebben wij een speciale machine aangeschaft voor het vergruizen van deze blokken. Dit wordt milieubewust uitgevoerd, met oog voor de toekomst.

Yellow Metals koopt uw (Intergas) ketelblokken op uw bouwplaats of op de demontageplaats van de ketel. U hoeft geen transportkosten te betalen. Daarnaast kunt u uw cv-ketelblok ook bij ons langsbrengen. Betalingen geschieden direct contant of per directe bankoverschrijving ter plaatse.

Heeft u een oud CV ketel(s) die u graag wilt inleveren? Neem dan vrijblijvend contact met yellow Metals op. U kunt uw oude CV ketel op afspraak op een van onze locaties komen inleveren. Bij grotere partijen is er ook de mogelijkheid om uw CV ketels of andere metalen bij u op te komen halen.

De klantenservice

Yellow Metals

Contact

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 MB.

  PRIJZEN WETEN?

   

  Voor cv ketels van alle andere merken en modellen vragen wij u contact met ons op te nemen. Wij komen graag bij u langs om een eerlijk bod te doen. Neem contact op! 

   

  cv ketels

  Interesse in de diensten van Yellow Metals?
  Bel dan 06 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!