Inkoop van heftrucks en andere industriële voertuigen.

Inkoop oude heftrucks

En andere oude industriële voertuigen

Wij kunnen ook zorgdragen voor de demontage bij u op locatie!

Contact

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 MB.

  WIJ HALEN UW HEFTRUCK GRAAG OP

  Heftruck of ander industrieel voertuig op laten halen?

  Het verantwoord afvoeren van een ongewenste heftruck is voor alle bedrijven bespreekbaar. Wanneer een heftruck het einde van zijn commerciële leven heeft bereikt, kan deze worden gedemonteerd en de gescheiden metalen worden gerecycled tot nieuw materiaal bestemd voor de bouw.

  Wij kopen graag uw oude industriële voertuigen

  Ongeacht de staat en het merk!

  Yellow Metals biedt vorkheftruck recycling diensten aan in de regio Amsterdam en Haarlem voor klanten die industriële voertuigen willen bergen. Voorkom dat een oud heftruck, bouw- of industrievoertuig blijft rondslingeren. Yellow Metals haalt het voertuig op en zorgt dat u een goede prijs ontvangt voor uw oude voertuig.

  Wat kopen we bij Yellow Metals zoal op?

  • heftrucks van ieder type en merk
  • palletwagens
  • stapelaars
  • reachtrucks
  • al uw andere industriële voertuigen
  • ook voor al uw andere oude metalen machines
  • voor al uw andere oude ijzeren voorwerpen
  • maak gebruik van onze gratis containerservice

   Uw niet gebruikte heftrucks op laten halen?

  Wij betalen de hoogste vergoedingen voor ongewenste gebruikte heftrucks. We vervoeren ze zelfs van uw locatie zonder extra kosten voor u!

  • Vul de heftruckgegevens in
  • Upload een foto indien mogelijk
  • Voer de contactgegevens van de verkoper in

  Diensten die wij leveren bij het inkopen van uw heftruck:

  1. Ophalen op locatie.
  2. Hulp bij het verwijderen van vloeistoffen en oliën uit de machine.
  3. Correcte behandeling van machines voor recycling of export doeleinden. 

  Inkoop oude heftrucks

  En andere oude industriële voertuigen

  Yellow Metals biedt eerlijke prijzen voor afgedankte heftrucks, niet-werkende, beschadigde en gesloopte voertuigen. Wij kopen commerciële en bouwvoertuigen waaronder palletwagens, heftrucks en industriële uitrusting. Zonder bijkomende kosten beschikken wij over een volledig uitgeruste vloot van vrachtwagens om voertuigen te verwijderen. Yellow Metals heeft ervaring met industriële voertuigen van alle afmetingen. Wij kunnen heftrucks verwijderen die niet meer werken of vastzitten.

  Bij Yellow Metals is onze voornaamste prioriteit om het maximum niveau van metaal recycling diensten te verschaffen aan al onze industriële klanten.

  Wij kunnen ook zorgdragen voor de demontage bij u op locatie!

  Heeft u oude ongebruikte heftrucks of andere industriële voertuigen? Neem dan vrijblijvend contact met Yellow Metals op. U kunt uw oude machines altijd kwijt aan yellow Metals. Wij dragen ook zorg voor de demontage van uw machines en verantwoord afvoeren bij u op locatie. Neem vandaag nog contact met ons op om uw oude machines in te leveren voor recycling.

  De klantenservice

  Yellow Metals

  Inkoop oude heftrucks

  En andere oude industriële voertuigen

  Wij kunnen ook zorgdragen voor de demontage bij u op locatie!

  Contact

  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 4 MB.

   Yellow Metals koopt het volledige scala van metaalrecycling. Wij verwerken onder andere koper, lood, roestvrij staal, ferro en non-ferro metalen, messing, nikkel, staal, aluminium, PVC en kabel. Daarnaast zijn wij inkoper van heftrucks, machines, radiatoren, leidingen, koelsystemen en nog veel meer.

   inkoop oude heftrucks

   Vrijblijvend advies aanvragen?

   U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

   Waarom is het belangrijk om oude metalen in te leveren?

   Nagenoeg alle metalen kunnen gemakkelijk worden gerecycled door ze naar een ervaren bedrijf als Yellow Metals te brengen. Yellow Met als BV stelt de gerecycleerde metalen ter beschikking van fabrikanten voor de bouw van nieuwe producten. Huishoudelijke artikelen zoals apparaten, de auto’s waarin we rijden en de gebouwen waarin we werken, zijn vandaag de dag vaak deels gemaakt van gerecycleerde metalen.

   Fabrikanten zouden zonder metaalschroot voor een veel grotere uitdaging komen te staan: de kosten moeten dekken van het winnen van nieuw ijzererts om gloednieuwe metalen te maken. Deze methode is aanzienlijk duurder dan het gebruik van hergebruikt metaalschroot, en bovendien is mijnbouw op de lange termijn een slechte oplossing omdat er maar een gelimiteerde voorraad nieuw erts te vinden is.

   De besparingen door het gebruik van gerecycleerde metalen dragen bij tot het drukken van de kosten van bouwprojecten en consumptiegoederen. Een win-win situatie dus.

   Meewerken aan een beter mileu én direct geld op uw rekening/contant.

    

   Natuurlijk heeft het recyclen van schroot ook grote voordelen voor het milieu. Als oud ijzer wordt weggegooid en op stortplaatsen terechtkomt, dan kunnen giftige stoffen zoals kwik en lood in de bodem en het water sijpelen en deze verontreinigen.

   Dat is een belangrijke reden waarom Yellow Metals probeert het publiek bewuster te maken van de voordelen van de verkoop van oud ijzer, om meer mensen aan boord te krijgen met de milieuvoordelen ervan.

   Wij zijn georganiseerd

   Wij werken nationaal

   Snel en efficient

   Met beleid

   Interesse in de diensten van Yellow Metals?
   Bel dan 06 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!