Inkoop van koelmachines, compressoren, verdampers en meer in de regio’s Haarlem en Amsterdam

Inkoop oude (koel)machines, materieel en motoren

Wij kunnen ook zorgdragen voor de demontage bij u op locatie!

Contact

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 MB.

  Wij kopen graag uw oude (koel)machines, materieel en elektromotoren.

  Ongeacht de staat en het merk!

  Yellow Metals is gespecialiseerd in de inkoop en de export van gebruikt materieel en machines. Aan de hand van foto’s van het object en een typeplaatje kunnen wij op afstand bepalen of wij uw machines kunnen innemen. Ook kunnen wij machines zelf demonteren en zo nodig van het dak takelen, én wij dragen zorg voor het transport.

  Machines die niet meer geschikt zijn voor export kunnen ook waardevol zijn voor sloop en voor onderdelen. In principe kunnen wij te allen tijde een bod doen op uw oude machines. Ook elektromotoren, liftmotoren, oude heftrucks etc., behoren tot de mogelijkheden. Gaarne aanbieden met een foto van het object en het typeplaatje. U krijgt altijd een reactie van ons op korte termijn.

   

  Wat kopen we bij Yellow Metals zoal op?

  • koelcompressoren
  • koelinstallaties
  • verdampers 
  • condensors
  • waterkoelers
  • elektromotoren
  • liftmotoren
  • industriële machines
  • ook voor al uw andere oude metalen machines

  Wij kunnen ook zorgdragen voor de demontage bij u op locatie!

  Heeft u oude machines of motoren? Neem dan vrijblijvend contact met Yellow Metals op. U kunt uw oude machines altijd kwijt aan yellow Metals. Wij dragen ook zorg voor de demontage van uw machines en verantwoord afvoeren bij u op locatie. Neem vandaag nog contact met ons op om uw oude machines in te leveren voor recycling.

  De klantenservice

  Yellow Metals

  Inkoop koelmachines, materieel en elektromotoren

  Wij kunnen ook zorgdragen voor de demontage bij u op locatie!

  Contact

  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 4 MB.

   Oud-Yellow-Haarlem-061.jpg

   TRANE KOELSYSTEMEN INKOOP

   De Trane Groep ontwikkelt industriële koelsystemen en koeling voor opslagtanks, evenals oplossingen voor ijsbanen en klimaatregeling voor in hotels. De Trane Group ontwikkelt uiterst geavanceerde koeltechnologie voor alle sectoren. Wij zijn gespecialiseerd in de recyclage van deze Trane koelsystemen. We zorgen ook voor de demontage op locatie en het veilig en volgens de regels afvoeren van uw koelsysteem.

   CARRIER KOELSYSTEMEN INKOOP

   Carrier biedt een uitgebreid assortiment koeloplossingen, of het nu gaat om airconditioning voor een nieuw pand of voor een renovatieproject, voor een winkelcentrum, voor een kantoor of voor een industrieel productieproces. Carrier levert sinds jaar en dag kwalitatieve koeloplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in de recyclage van deze Carrier koelsystemen. We zorgen ook voor de demontage op locatie en het veilig en volgens de regels afvoeren van uw koelsysteem.

   Vrijblijvend advies aanvragen?

   U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

   INKOOP VAN COMPRESSOREN

   Koelcompressoren in allerlei vormen van koelinstallaties, van professionele koelcellen tot de grotere koelcellen, bevatten koelmiddelen en smeermiddelen die op verantwoorde wijze moeten worden gerecycled. In veel gevallen zijn de installaties na een revisie te hergebruiken of worden de compressoren verantwoord gedemonteerd en gerecycled. 

   Grotere koelsystemen kunnen wij voor u op locatie demonteren. De onderdelen die nog goed zijn worden hergebruikt en het ijzer of metaal wordt verantwoord gerecycled.

   INKOOP VAN VERDAMPERS, CONDENSORS EN WATERKOELERS

   Voor verdampers, condensors en waterkoelers is vaak (gedeeltelijk) een tweede leven te vinden. Met plezier halen wij oude koelsystemen voor u op of demonteren deze zelfs ter plaatse. Enerzijds zorgen wij ervoor dat alle bruikbare apparatuur een nieuw leven krijgt en anderzijds recyclen wij al het overige materiaal op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier. 

   Heeft u een oude koelinstallatie of andere installatie die u graag verantwoord laat recyclen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

   Waarom is het belangrijk om oude metalen in te leveren?

   Nagenoeg alle metalen kunnen gemakkelijk worden gerecycled door ze naar een ervaren bedrijf als Yellow Metals te brengen. Yellow Met als BV stelt de gerecycleerde metalen ter beschikking van fabrikanten voor de bouw van nieuwe producten. Huishoudelijke artikelen zoals apparaten, de auto’s waarin we rijden en de gebouwen waarin we werken, zijn vandaag de dag vaak deels gemaakt van gerecycleerde metalen.

   Fabrikanten zouden zonder metaalschroot voor een veel grotere uitdaging komen te staan: de kosten moeten dekken van het winnen van nieuw ijzererts om gloednieuwe metalen te maken. Deze methode is aanzienlijk duurder dan het gebruik van hergebruikt metaalschroot, en bovendien is mijnbouw op de lange termijn een slechte oplossing omdat er maar een gelimiteerde voorraad nieuw erts te vinden is.

   De besparingen door het gebruik van gerecycleerde metalen dragen bij tot het drukken van de kosten van bouwprojecten en consumptiegoederen. Een win-win situatie dus.

   Meewerken aan een beter mileu én direct geld op uw rekening/contant.

    

   Natuurlijk heeft het recyclen van schroot ook grote voordelen voor het milieu. Als oud ijzer wordt weggegooid en op stortplaatsen terechtkomt, dan kunnen giftige stoffen zoals kwik en lood in de bodem en het water sijpelen en deze verontreinigen.

   Dat is een belangrijke reden waarom Yellow Metals probeert het publiek bewuster te maken van de voordelen van de verkoop van oud ijzer, om meer mensen aan boord te krijgen met de milieuvoordelen ervan.

   Interesse in de diensten van Yellow Metals?
   Bel dan 06 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!