Grondkabel Inkoop

Wij zorgen graag voor een snelle inkoop en duurzame verwerking van al uw grondkabels en andere oude metalen.

Grondkabel Inkoop – yellow Metals

Beschikt u over een partij grondkabels en wilt u deze graag inleveren voor verantwoorde recycling? Dan bent u bij Yellow Metals zeker aan het juiste adres.

Contact

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 MB.

  Grondkabel Inkoop – yellow Metals

  Beschikt u over een partij grondkabels en wilt u deze graag inleveren voor verantwoorde recycling? Dan bent u bij Yellow Metals zeker aan het juiste adres.

  Wij zijn volledig gecertificeerd:

  Wat betekent dat we voldoen aan internationaal aanvaarde kwaliteitsnormen. Yellow Metals beschikt over alle benodigde vergunningen om uw grondkabels verantwoord te ontmantelen en milieuvriendelijk te verwerken. Zowel particulieren, zelfstandig ondernemers en de zakelijke markt zijn bij ons van harte welkom om oude metalen en grondkabels in te leveren.

  Grondkabels zijn stroomkabels die geschikt zijn voor gebruik onder de grond. Grondkabels zijn voorzien namelijk zijn van een aardscherm. De grondkabels bevatten onder de buitenmantel een staaldraadomvlechting of een loodmantel. Het aardscherm dient tevens als aardleiding. In Nederland worden grondkabels ook wel aardedraden genoemd. De loodmantel is wat grondkabels interessant maakt voor recycling.

  Metaalhandel Yellow Metals is al jarenlang de ideale partner voor het verwerken en recyclen van alle soorten oud ijzer en metalen in de regio Haarlem – Amsterdam, waaronder de inkoop van grondkabels. Bent u in het bezit van oude grondkabels of andere oude metalen en wilt u hier graag nog wat aan verdienen? Neem dan contact op met metaalhandel Yellow Metals

  Naast metaalrecycling bieden wij een compleet gamma van metaalverwerkingsdiensten aan om aan de eisen van onze klanten te voldoen. Met een uitgebreid scala aan apparatuur en service, hebben wij de capaciteit om een grote verscheidenheid aan metalen te verwerken.

  Grondkabel Inkoop regio Haarlem – Amsterdam

  De beste prijzen en een snelle afhandeling als het gaat om inkoop van oude metalen!

  R

  De beste dagprijs

  Wij geven de beste prijzen voor oude metalen.

  R

  Snelle afhandeling

  Wij zorgen dat u snel van uw oude ijzer af bent

  Contact

  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 4 MB.

   Vrijblijvend advies aanvragen?

   U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

   Containerservice Yellow Metals

   Oud ijzer containerservice

   Maak gebruik van onze containerdienst voor uw oud ijzer of metalen.

   Onze service is een geweldige manier om zich te ontdoen van ongewenste schroot, oude. We hebben containers beschikbaar van 15m3 tot wel 40m3 en adviseren u graag. Wij hebben altijd de perfecte container beschikbaar voor uw project. Wij zijn in staat om alle soorten klussen aan te nemen, van groot tot klein. Wij hebben jarenlange ervaring in de schrootverwijderingsbranche.

   Wij hebben verschillende maten containers die wij bij u plaatsen en weer ophalen. Dit kan bij uw bedrijf zijn, maar ook op een tijdelijke locatie waar werkzaamheden worden uitgevoerd.

    

   Yellow Metals zorgt voor

   • Gemakkelijk afleveren en ophalen van afrolcontainers voor metaalschroot
   • Containers en bakken op maat van uw behoeften
   • Ondersteuning op locatie
   Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg
   Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg

   Wij kopen graag uw oude machines.

   Ongeacht de staat en het merk!

   Yellow Metals is gespecialiseerd in de inkoop en de export van gebruikt materieel en machines. Aan de hand van foto’s van het object en een typeplaatje kunnen wij op afstand bepalen of wij uw machines kunnen innemen. Ook kunnen wij machines zelf demonteren en zo nodig van het dak takelen, én wij dragen zorg voor het transport.

   Machines die niet meer geschikt zijn voor export kunnen ook waardevol zijn voor sloop en voor onderdelen. In principe kunnen wij te allen tijde een bod doen op uw oude machines. Ook elektromotoren, liftmotoren, oude heftrucks etc., behoren tot de mogelijkheden. Gaarne aanbieden met een foto van het object en het typeplaatje. U krijgt altijd een reactie van ons op korte termijn.

    

   Wat kopen we bij Yellow Metals zoal op?

   • koelcompressoren
   • koelinstallaties
   • verdampers 
   • condensors
   • waterkoelers
   • elektromotoren
   • liftmotoren
   • industriële machines
   • ook voor al uw andere oude metalen machines

   Wij kunnen ook zorgdragen voor de demontage bij u op locatie!

   Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg

   Interesse in de diensten van Yellow Metals?
   Bel dan 06 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!