Inkoop Bijzondere Metalen

Inkoop Bijzondere Metalen

Heeft u nog ongebruikelijke metalen liggen? Wij zijn geïnteresseerd!

Bij Yellow Metals zijn we altijd op zoek naar de meest bijzondere metalen. We worden oprecht blij als we deze metalen kunnen kopen van onze klanten. We hebben een passie voor metaal en vinden het geweldig om zeldzame en waardevolle metalen te verzamelen. Wij beschikken over mogelijkheden om ieder metaal te herkennen.

We hebben veel geleerd over metalen door de jaren heen, maar er is nog steeds veel te ontdekken.

Bijzondere metalen zijn niet alleen leuk om te verzamelen, ze zijn ook zeer waardevol. Sommige metalen hebben unieke eigenschappen die ze perfect maken voor specifieke toepassingen. Andere metalen zijn zeldzaam en moeilijk te vinden, waardoor ze een hoge prijs hebben.

Als u bijzondere metalen heeft waarvan u denkt dat ze waardevol zijn, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en interessante metalen om toe te voegen aan onze collectie.

Dus de volgende keer dat u bij ons langskomt om uw oude metalen in te leveren, neem gerust uw bijzondere metalen mee. We kunnen niet wachten om te zien wat voor unieke metalen u heeft en om ze toe te voegen aan onze collectie.

Hieronder vindt u een lijst van bijzondere metalen:
  1. Tantalum – Dit metaal heeft een hoge smelttemperatuur en wordt vaak gebruikt in de ruimtevaart en de medische industrie vanwege zijn corrosiebestendigheid.

  2. Titanium – Dit metaal heeft een hoge sterkte-gewichtsverhouding en is bestand tegen corrosie. Het wordt vaak gebruikt in vliegtuigen, auto’s en medische implantaten.

  3. Palladium – Dit zeldzame metaal wordt vaak gebruikt in katalysatoren, elektronica en sieraden vanwege zijn hoge zuiverheid en glans.

  4. Rhodium – Dit metaal wordt vaak gebruikt in de auto-industrie vanwege zijn hoge corrosiebestendigheid en glans. Het wordt ook gebruikt in sieraden.

  5. Indium – Dit zachte metaal heeft een laag smeltpunt en wordt vaak gebruikt in elektronica, zonnepanelen en touchscreens.

  6. Lithium – Dit metaal is licht van gewicht en wordt vaak gebruikt in batterijen voor elektrische voertuigen en mobiele telefoons.

  7. Vanadium – Dit metaal heeft een hoge sterkte en corrosiebestendigheid en wordt vaak gebruikt in de auto-industrie, bouwmaterialen en gereedschappen.

  8. Cobalt – Dit metaal wordt vaak gebruikt in superlegeringen, magneten en katalysatoren vanwege zijn hoge smelttemperatuur en sterkte.

  9. Gallium – Dit metaal heeft een laag smeltpunt en wordt vaak gebruikt in elektronica en zonnepanelen.

  10. Ruthenium – Dit metaal wordt vaak gebruikt in de elektronica- en chemische industrie vanwege zijn corrosiebestendigheid en hoge smelttemperatuur.

Contact ophaaldienst

06 84533047

Heeft u interesse in onze oud ijzer ophaaldienst, heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u ons contactformulier invullen of contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Wij staan altijd klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

800

Tevreden klanten