FAQ

FAQ

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over het inleveren van oud ijzer en andere metalen bij Yellow Metals? Hier vindt u antwoorden op enkele veelgestelde vragen van zowel particulieren als bedrijven. Ontdek meer over onze prijsbepaling, ophaaldiensten, acceptatiecriteria en meer. Als uw vraag hier niet wordt beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor persoonlijke assistentie.

Yellow Metals hanteert een nauwkeurige en transparante prijsbepaling, gebaseerd op verschillende factoren. Onze experts evalueren het type metaal, de zuiverheid, het gewicht en de huidige marktprijzen om tot een eerlijke en marktconforme vergoeding te komen. Dit zorgt ervoor dat u de juiste waarde ontvangt voor uw ingeleverde materialen.

Ja, we begrijpen dat het niet altijd gemakkelijk is om oud ijzer zelf naar onze locatie te brengen. Daarom bieden we een efficiënte ophaaldienst aan. Onze ervaren medewerkers staan klaar om binnen 24 uur uw oud ijzer op te halen op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Dit bespaart u tijd en moeite, terwijl u toch profiteert van een eerlijke vergoeding.

Nee, ons specialisme ligt in metaalrecycling. We accepteren geen witgoed of elektronisch afval. U kunt echter wel bij ons terecht voor het inleveren van diverse soorten metaalafval.

Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. Of u nu als individu wat oud ijzer heeft of als bedrijf grote partijen wilt inleveren, wij staan voor u klaar met passende oplossingen.

Zeker, bij Yellow Metals is geen hoeveelheid te klein. Of u nu enkele kilo’s oud ijzer heeft of een grotere partij wilt inleveren, we verwelkomen uw bijdrage.

Nadat u uw oud ijzer heeft ingeleverd, begint ons zorgvuldige verwerkingsproces. Het materiaal wordt gesorteerd, gereinigd en verwerkt volgens duurzame recyclingprincipes. Dit draagt bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en het behoud van waardevolle grondstoffen.

Ja, er zijn enkele regels waar u rekening mee moet houden. We accepteren geen gestolen materialen of gevaarlijke stoffen. Voor specifieke richtlijnen raden we aan om vooraf contact met ons op te nemen.

We werken op afspraakbasis om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Neem vooraf contact met ons op om een geschikt tijdstip af te spreken. Zo kunnen we uw inleverervaring soepel laten verlopen.

Ja, we streven naar directe afhandeling. Na evaluatie van uw ingeleverde materialen en overeenstemming over de prijs, ontvangt u direct uw vergoeding. Dit zorgt voor een naadloze en transparante transactie.

Absoluut, onze faciliteiten zijn ontworpen om efficiënt grote hoeveelheden oud ijzer en metaal te verwerken. Of het nu gaat om eenmalige grotere partijen of regelmatige leveringen, we hebben de capaciteit om dit soepel te laten verlopen.

Zeker, we begrijpen dat het transport van grote hoeveelheden oud ijzer en metaal een uitdaging kan zijn. Daarom bieden we logistieke oplossingen aan, waaronder een containerservice voor veilig en efficiënt transport.

 

Ja, onze expertise omvat het zorgvuldig demonteren van complexe industriële installaties en constructies. Onze gekwalificeerde teams kunnen dit proces gestroomlijnd en veilig uitvoeren.

Absoluut, we begrijpen dat efficiënt transport essentieel is voor bedrijven met grote hoeveelheden oud ijzer. Onze containerservice is beschikbaar om het transportproces soepel te laten verlopen.

 

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek op maat. Ons team kan uw bedrijfsbehoeften beoordelen en een strategie ontwikkelen om uw recyclinginspanningen te optimaliseren.

Bij Yellow Metals staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundige ondersteuning bij het inleveren en recyclen van oud ijzer en andere metalen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om afspraken te maken.

Heeft u interesse in onze oud ijzer ophaaldienst, heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u ons contactformulier invullen of contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Wij staan altijd klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

800

Tevreden klanten