Elektromotoren Recycling

Wij geven de beste prijzen voor afgedankte elektromotoren.

Let op! Wij halen geen witgoed op.

Voor ál uw andere oude metalen kunt u ons 7 dagen bereiken!

 Dé specialist in Recycling van Elektromotoren

Elektromotoren zijn er in allerlei vormen en maten. Maar of ze nu nieuw, oud, van groot formaat of juist klein zijn, wij nemen alle elektromotoren, in iedere staat en van ieder type, graag van u over.

Contact

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 MB.

  Dé specialist in Recycling van Elektromotoren

  Elektromotoren zijn er in allerlei vormen en maten. Maar of ze nu nieuw, oud, van groot formaat of juist klein zijn, wij nemen alle elektromotoren, in iedere staat en van ieder type, graag van u over.

  Elektromotoren inkoop regio Haarlem – Amsterdam

  De meest voorkomende vorm van motoren is de elektromotor, die elektrische energie omzet in rotatie-energie door middel van een roterend magnetisch veld. Een elektromotor bestaat uit drie hoofdcomponenten: een rotor, een stator en een commutator. De stator bestaat uit een reeks koperen of aluminium staven (wikkelingen genoemd) die van elkaar geïsoleerd zijn door lagen geëmailleerde isolatie en omgeven door een stalen frame.

  Overal vindt men elektromotoren: van huishoudelijke apparaten zoals wasmachines en PC’s tot zware industriële toepassingen zoals aandrijfmotoren voor zware pompen en machines. Ook in nieuwe technologieën zoals windturbines en hybride voertuigen wordt in toenemende mate gebruik gemaakt van elektromotoren.

  Elektromotoren zijn er in allerlei vormen en maten. Maar of ze nu nieuw, oud, van groot formaat of juist klein zijn, wij nemen alle elektromotoren, in iedere staat en van ieder type, graag van u over.

  Waarom Elektromotoren Recyclen?

  Doordat in elektromotoren koperdraad verwerkt wordt zijn zij waardevol voor de recyclingindustrie. De recycling van koper wordt alsmaar belangrijker. Recyclage van dit soort metalen begint steeds meer de norm te worden om ervoor te zorgen dat ruwe materialen niet uitputten. Naast de waarde van het koper zelf, genereert de recycling van koper ook inkomsten voor de recycler.

  Wij kopen graag uw elektromotoren

  Wij kopen een enorme verscheidenheid aan elektromotoren in tegen de beste prijzen. Wij recyclen elektromotoren van vele verschillende fabrikanten zoals Bosch, Denso, General Electric, IEC, Siemens, Mitsubishi, Panasonic, Toshiba, Hitachi, Yamaha, Toshiba, en veel meer. 

  Als u een elektrische motor of een afgedankte elektrische motor heeft, kunnen wij u helpen. Wij bieden een snelle, vriendelijke inkoopservice en bieden de beste prijzen in de regio Haarlem – Amsterdam. Onze recycling service voor elektromotoren is snel, gemakkelijk én de moeite waard.

  Yellow Metals zorgt voor de recycling van uw afgedankt elektromotoren. Onze metaal inkoopservice werkt snel, efficiënt en milieuvriendelijk. Als u op zoek bent naar een bedrijf dat u kan helpen met uw metaalafval of recyclingbehoeften, bel ons dan vandaag nog op. Neem vandaag nog contact met Yellow Metals op om uw elektromotoren en oude metalen in te leveren voor recycling.

  De klantenservice

  Yellow Metals

  Maak GRATIS gebruik van onze containerservice voor oude metalen!

  Wij zetten de container neer bij u op locatie, én halen die achteraf weer op.

  Elektromotoren Recycling regio Haarlem – Amsterdam

  De beste prijzen voor afgedankte elektromotoren!

  R

  De beste prijs

  Wij betalen de beste prijs in de regio voor oude elektromotoren.

  R

  Snelle afhandeling

  U kunt uw elektromotoren dagelijks bij ons inleveren.

  Contact

  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 4 MB.

   Oud-Yellow-Haarlem-061.jpg

   Milieuvriendelijk recyclen

   Het recyclen van oude metalen kost 95% minder energie dan het produceren ervan. Bovendien heeft het recyclen van oude metalen dezelfde eigenschappen als nieuw geproduceerde metalen. Recycling beperkt ook de uitstoot, waaronder die van broeikasgassen.

   Waarom is het belangrijk om oud ijzer in te leveren?

   Nagenoeg alle metalen kunnen gemakkelijk worden gerecycled door ze naar een ervaren bedrijf als Yellow Metals te brengen. Yellow Met als BV stelt de gerecycleerde metalen ter beschikking van fabrikanten voor de bouw van nieuwe producten. Huishoudelijke artikelen zoals apparaten, de auto’s waarin we rijden en de gebouwen waarin we werken, zijn vandaag de dag vaak deels gemaakt van gerecycleerde metalen.

   Fabrikanten zouden zonder metaalschroot voor een veel grotere uitdaging komen te staan: de kosten moeten dekken van het winnen van nieuw ijzererts om gloednieuwe metalen te maken. Deze methode is aanzienlijk duurder dan het gebruik van hergebruikt metaalschroot, en bovendien is mijnbouw op de lange termijn een slechte oplossing omdat er maar een gelimiteerde voorraad nieuw erts te vinden is.

   De besparingen door het gebruik van gerecycleerde metalen dragen bij tot het drukken van de kosten van bouwprojecten en consumptiegoederen. Een win-win situatie dus.

   Meewerken aan een beter mileu én direct geld op uw rekening/contant.

    

   Natuurlijk heeft het recyclen van schroot ook grote voordelen voor het milieu. Als oud ijzer wordt weggegooid en op stortplaatsen terechtkomt, dan kunnen giftige stoffen zoals kwik en lood in de bodem en het water sijpelen en deze verontreinigen.

   Dat is een belangrijke reden waarom Yellow Metals probeert het publiek bewuster te maken van de voordelen van de verkoop van oud ijzer, om meer mensen aan boord te krijgen met de milieuvoordelen ervan.

   Vrijblijvend advies aanvragen?

   U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

   Containerservice Yellow Metals

   Oud ijzer containerservice

   Maak gebruik van onze containerdienst voor uw oud ijzer of metalen.

   Onze service is een geweldige manier om zich te ontdoen van ongewenste schroot, oude. We hebben containers beschikbaar van 15m3 tot wel 40m3 en adviseren u graag. Wij hebben altijd de perfecte container beschikbaar voor uw project. Wij zijn in staat om alle soorten klussen aan te nemen, van groot tot klein. Wij hebben jarenlange ervaring in de schrootverwijderingsbranche.

   Wij hebben verschillende maten containers die wij bij u plaatsen en weer ophalen. Dit kan bij uw bedrijf zijn, maar ook op een tijdelijke locatie waar werkzaamheden worden uitgevoerd.

    

   Yellow Metals zorgt voor

   • Gemakkelijk afleveren en ophalen van afrolcontainers voor metaalschroot
   • Containers en bakken op maat van uw behoeften
   • Ondersteuning op locatie
   Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg
   Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg

   Wij kopen graag uw oude machines.

   Ongeacht de staat en het merk!

   Yellow Metals is gespecialiseerd in de inkoop en de export van gebruikt materieel en machines. Aan de hand van foto’s van het object en een typeplaatje kunnen wij op afstand bepalen of wij uw machines kunnen innemen. Ook kunnen wij machines zelf demonteren en zo nodig van het dak takelen, én wij dragen zorg voor het transport.

   Machines die niet meer geschikt zijn voor export kunnen ook waardevol zijn voor sloop en voor onderdelen. In principe kunnen wij te allen tijde een bod doen op uw oude machines. Ook elektromotoren, liftmotoren, oude heftrucks etc., behoren tot de mogelijkheden. Gaarne aanbieden met een foto van het object en het typeplaatje. U krijgt altijd een reactie van ons op korte termijn.

    

   Wat kopen we bij Yellow Metals zoal op?

   • koelcompressoren
   • koelinstallaties
   • verdampers 
   • condensors
   • waterkoelers
   • elektromotoren
   • liftmotoren
   • industriële machines
   • ook voor al uw andere oude metalen machines

   Wij kunnen ook zorgdragen voor de demontage bij u op locatie!

   Oud-Yellow-Haarlem-060.jpg

   Interesse in de diensten van Yellow Metals?
   Bel dan 06 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!