Hét sloopbedrijf in de regio Haarlem en de regio Amsterdam

SLOOPWERKEN REGIO HAARLEM & AMSTERDAM 

Naast het ophalen en recyclen van oud ijzer en metalen is de secundaire tak van Yellow Metals sloopwerk. We onderscheiden ons door een breed scala van sloopwerkzaamheden. Van het leegsnijden van een liftschacht tot het casco opleveren van kantoorpanden (en kraanwerk), bij Yellow Metals kan het allemaal. Hier geeft u uw project uit handen aan een professioneel bedrijf. Wij werken uitsluitend met ervaren slopers die secuur te werk gaan met oog voor het resultaat.

DUURZAAM SLOOPWERK DOOR YELLOW METALS

 • Duurzaam en milieubewust slopen
 • Totaalsloop
 • Renovatiesloop
 • Constructiesloop
 • Kraanwerk
 • Hakwerkzaamheden
 • Snijbranden
 • Duurzaam slopen
 • Asbestverwerking

Nachtdiensten zijn bij ons gewoon en kunnen altijd worden aangevraagd.

Neem contact op

Heeft u een vraag over een van onze diensten? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaand formulier, óf bel direct naar 0638573523. Wij kunnen te allen tijden snel schakelen!

Contact

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 MB.

  Oud-Yellow-Haarlem-061.jpg

  Vrijblijvend advies aanvragen?

  U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

  COMMERCIËLE SLOOPWERKEN

  Commerciële sloop in de regio Haarlem-Amsterdam.

  Commerciële sloop omvat het verwijderen van constructies, waaronder flatgebouwen, hotels, winkelcentra, kantoren en alle andere commerciële panden. Daarbij is het van cruciaal belang dat commerciële sloop in de regio Haarlem-Amsterdam wordt uitgevoerd door professionals op dit gebied om ervoor te zorgen dat alle veiligheidsmaatregelen worden genomen en het pand met aandacht wordt gesloopt.

  Yellow Metals voert al een aantal jaren commerciële sloopprojecten uit. Wij zijn ondertussen uitgegroeid tot specialisten op het gebied van commerciële sloop en beschikken over alle ervaring die nodig is om een project van elke omvang tot een goed einde te brengen. Het team beschikt over alle benodigde machines om zowel kleine als grote commerciële sloopwerken uit te voeren.

  Oud-Yellow-Haarlem-061.jpg

  Wij zijn georganiseerd

  Wij werken nationaal

  Snel en efficient

  Met beleid

  WONINGSLOOP AANNEMER HAARLEM-AMSTERDAM

  Duurzaam, veilig en efficiënt slopen van woningen in de regio Haarlem-Amsterdam.

  Yellow Metals is de meest vertrouwde specialist op het gebied van het slopen van woningen. Wij zijn al enige jaren actief in de woning sloopbranche en worden sterk aanbevolen in de regio Haarlem-Amsterdam. Elk sloopproject is uniek en daarom stemmen wij onze strategie af op het type project en de specifieke wensen van de opdrachtgever. Voor het slopen van een woning is er geen one size fits all oplossing.

  Omdat wij een totaaldienst aanbieden, kunnen wij samenwerken met bouwaannemers die door de huiseigenaren zijn ingehuurd om de opleveringstermijn van het project te halen.

  Ons team zijn experts in de woning sloop industrie en hebben een overvloed aan ervaring ervoor te zorgen dat uw huis efficiënt en veilig wordt gesloopt. Ons vriendelijke team van sloopspecialisten zijn slechts een telefoontje verwijderd.

  Oud-Yellow-Haarlem-061.jpg

  ASBEST VERWIJDERING REGIO HAARLEM-AMSTERDAM

  Asbest te verwijderen? Wij kunnen snel schakelen.

  Asbestverwijdering in de regio Amsterdam-Haarlem
  Yellow Metals is de aangewezen asbestverwijderaar voor residentiële, commerciële en industriële projecten. Onze asbestverwijderingsexperts zijn getraind in een breed scala van veilige en effectieve technieken die worden gebruikt voor het verwijderen van asbest. Zij hebben kennis van asbestverwijderingsmethoden die in overeenstemming zijn met de regelgeving in Nederland. Voor zowel kleine als grote objecten hebben wij asbest verwijderd en afgevoerd.

  Asbestverwijdering wordt beschouwd als het meest uitdagende onderdeel van het sloopproces voor asbesthoudende objecten. De kans dat asbest aanwezig is in oudere gebouwen is vrij groot. De sloop of renovatie van deze panden vereist daarom extra zorgvuldigheid, aangezien asbest moet worden verwijderd voordat met het sloopproces wordt begonnen.

  Oud-Yellow-Haarlem-061.jpg

  PROFESSIONALITEIT

  Alle slopers van Yellow Metals zijn VCA-gecertificeerd en werken uitsluitend met de bijbehorende pbm’s en gekeurde gereedschappen.

  Met onze frisse blik en gedrevenheid ronden wij elk project af met een lach. Het correct scheiden van de loskomende bouwmaterialen wordt bij Yellow Metals strikt nageleefd. Hierdoor werkt Yellow Metals mee aan een wereld met een aanzienlijk lager level van CO2-uitstoot. Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op met Yellow Metals om uw project te realiseren.

  Oud-Yellow-Haarlem-062.jpg

  CERTIFICERING

  Er zijn verschillende certificaten die Yellow Metals als prominent bedrijf in de metaalhandel en sloopsector in bezit moet hebben. Voor vermelding op de lijsten gelden de criteria van betrouwbaarheid en vakbekwaamheid. Al het bij Yellow Metals werkzame personeel is VCA-gecertificeerd. Als afvaltransporteur zijn wij aangesloten bij de NIWO, hierdoor zijn wij VIHB-gecertificeerd.

  Oud-Yellow-Haarlem-006
  Oud-Yellow-Haarlem-006 (1)

  Interesse in de diensten van Yellow Metals?
  Bel dan 06 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!